M21W2 napisał(a): Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając temat o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .
WIEM JEDNO JEST FAŁSZYWYM KOLEGĄ > MAM NA TO DOWÓD - CZY POWINIENEM TO UJAWNIĆ PUBLICZNIE
Tylko skorn zrozumiał o czym piszę - napisał
Trzeba walczyć z fałszem i hipokryzją!
Zrobię to jutro , powiedziałem A powiem i B
bzdury...skorn nic nie zrozumiał stąd mój post z konkretnym pytaniem do niego pominął milczeniem ...
a co do reszty ...
wiesz gdzie mieszka Przemek ...zamiast więc zakładać ten idiot.y.czny temat trzeba było jutro jechać do niego i swoje problemy mu wyłożyć jak ''kawę na ławę''
problemy jakie masz z nim bo twoich osobistych problemów jakie masz ze sobą nikt nie będzie za ciebie rozwiązywał ...
teraz ''rura ci zmiękła'' bo kto wie czy ktoś ci nie wytłumaczył że się zagalopowałeś...
zawsze powtarzam -emocje to zły doradca...a emocje plus głupota to mieszanka wręcz wybuchowa...
i ty to piszesz?....''WIEM JEDNO JEST FAŁSZYWYM KOLEGĄ''
a kim ty jesteś skoro posunąłeś się do tego by z miną niewiniątka pojawić się na tym spotkaniu by szukać ''haków''?
kim ty jesteś skoro STOJĄC TWARZĄ W TWARZ zapewniałeś o chęci pojednania a prawdziwy cel w jakim tam się pojawiłeś dzisiaj tutaj wręcz triumfalnie ogłosiłeś..
KIM TY JESTEŚ????
nawet na litość nie zasługujesz...
Dopisane 11.11.2020r. o godz. 20:01:
M21W2 napisał(a): Horus napisał(a): co ty nie powiesz?
straszyć to ty sobie możesz wróble w parku ...
na takich jak ty są sposoby a ja jeden z nich już wprowadziłem w życie...
:]
Pamiętasz że i mnie ktoś parę miesięcy też mi napisał , że takim jak Ty powinien zająć się sąd .
CDN .
to na co czekasz?
już kiedyś mnie straszyłeś jakimś pozwem ...