Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PanM

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 listopada 2020r. o 20:04
Nie przyjdzie Drogi Lucjanie . Mam tyle haków na Głupią Papugę ... i na wejściu wie , że wpierw wyłapie w pystk zanim przedstawię dowody :) Kiedyś podałem rękę na sądowym korytarzu w Bolesławcu , a teraz dostanie po łapach i po pysku . I już się boi. A szczekać będzie dalej.

Wychyl dziubek Głupia Papugo :D .... bo ja donosicielem nie jestem :)

Mnie , albo Lucjana ... wychyl dziubek :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Burawy Żywotnik niezalogowany
11 listopada 2020r. o 20:17
Kim jest ten "najmądrzejszy" na forum? Przybrał nazwę egipskiego boga .....
22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2020r. o 20:19
nie łżyj...
zresztą u ciebie to ''norma''

a fakt jest taki że leciałeś do mnie z tą witką przez pół korytarza i co ?

przeszedłem obok bez słowa ..jakbyś tam nie istniał ...

ze sali sądowej wyszedłeś jak ''zbity pies''

efektem było to że przez okrąglutki tydzień tu się kajałeś na forum przepraszając...

czyż nie? :]

~~Szarawa Konwalia niezalogowany
11 listopada 2020r. o 20:23
~~Brunatnozielony Jastrzębiec napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): co ty nie powiesz?

straszyć to ty sobie możesz wróble w parku ...
na takich jak ty są sposoby a ja jeden z nich już wprowadziłem w życie...

:]

Pamiętasz że i mnie ktoś parę miesięcy też mi napisał , że takim jak Ty powinien zająć się sąd .
CDN .

Złotkowski ,dlaczego chcesz bić protestujące kobiety ,dziewczyny i dzieci ?
Kobiety w swojej rodzinie walisz po mordzie ?

Zostaw w spokoju pana Lucjana parszywy antychryście . Lewaku podły. Niech cie Bóg pokarze . A te wojujące k@rwy tylko syf roznoszą i zamęt sieją w spokojnym wolnym kraju.Niech cie jasny grom trzaśnie.
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 20:31
Horusie , rozmawiałem z Przemkiem pół godziny telefonicznie nic to nie dało .
Masz w ippeku co ja odpowiedziałem po co kłamiesz że straszyłem Ciebie pozwem .
Ktoś do mnie napisał że za oszczerstwa które o mnie piszesz powinienem założyć Tobie sprawę .

Odpowiedziałem jemu że porozmawiam z prawnikiem Solidarności z Jeleniej Góry i podejmę decyzję co dalej .
Następnego dnia dalej dyskutowaliśmy , przestałeś pisać chamskie komentarze , z prawnikiem to był blef , nie jestem Tobą aby kogoś ciągać po sądach .
Reszta Twoich bredni - BEZ KOMENTARZA .

Dopisane 11.11.2020r. o godz. 20:31:

~~Burawy Żywotnik napisał(a): Kim jest ten "najmądrzejszy" na forum? Przybrał nazwę egipskiego boga .....

Ziejący nienawiścią do wszystkich o innych poglądach oszczerca .
Kiedyś pisał jako falco , zbanowany pisał anonimowo , teraz bolesławiecki celebryta powrócił jako Horus .
~~Srebrzystoczarny Sadziec niezalogowany
11 listopada 2020r. o 20:33
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Zostaw w spokoju pana Lucjana parszywy antychryście . Lewaku podły. Niech cie Bóg pokarze . A te wojujące k@rwy tylko syf roznoszą i zamęt sieją w spokojnym wolnym kraju.Niech cie jasny grom trzaśnie.

PaniM wstydziłby się Pan pisać takie durnoty udając katolika, jesteś chorym człowiekiem.
~~Burawy Żywotnik niezalogowany
11 listopada 2020r. o 20:34
M21W2 napisał(a):

Kiedyś pisał jako falco , zbanowany pisał anonimowo , teraz bolesławiecki celebryta powrócił jako Horus .

To już wiem... chciałbym wiedzieć więcej. Może inicjały chociaż? Może sam napisze czy wstydzi się swojego nazwiska?
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 20:43
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie przyjdzie Drogi Lucjanie . Mam tyle haków na Głupią Papugę ... i na wejściu wie , że wpierw wyłapie w pystk zanim przedstawię dowody :) Kiedyś podałem rękę na sądowym korytarzu w Bolesławcu , a teraz dostanie po łapach i po pysku . I już się boi. A szczekać będzie dalej.

Wychyl dziubek Głupia Papugo :D .... bo ja donosicielem nie jestem :)

Mnie , albo Lucjana ... wychyl dziubek :D

Wiem Piotrek mocny w oszczerstwach przy komputerze .

Już kiedyś napisałem , nie podałbym go nigdy do Sądu , biegły psycholog , badanie i umorzenie .

Dopisane 11.11.2020r. o godz. 20:43:

~~Burawy Żywotnik napisał(a):
M21W2 napisał(a):

To już wiem... chciałbym wiedzieć więcej. Może inicjały chociaż? Może sam napisze czy wstydzi się swojego nazwiska?

Już został zdekonspirowany , jest to Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości

Janusz pisz pozew .

Zastosowana autokorekta