~~Brunatnozielony Jastrzębiec napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): co ty nie powiesz?
straszyć to ty sobie możesz wróble w parku ...
na takich jak ty są sposoby a ja jeden z nich już wprowadziłem w życie...
:]
Pamiętasz że i mnie ktoś parę miesięcy też mi napisał , że takim jak Ty powinien zająć się sąd .
CDN .
Złotkowski ,dlaczego chcesz bić protestujące kobiety ,dziewczyny i dzieci ?
Kobiety w swojej rodzinie walisz po mordzie ?
~~Burawy Żywotnik napisał(a): Kim jest ten "najmądrzejszy" na forum? Przybrał nazwę egipskiego boga .....
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Zostaw w spokoju pana Lucjana parszywy antychryście . Lewaku podły. Niech cie Bóg pokarze . A te wojujące k@rwy tylko syf roznoszą i zamęt sieją w spokojnym wolnym kraju.Niech cie jasny grom trzaśnie.
M21W2 napisał(a):
Ziejący nienawiścią do wszystkich o innych poglądach oszczerca .
Kiedyś pisał jako falco , zbanowany pisał anonimowo , teraz bolesławiecki celebryta powrócił jako Horus .
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie przyjdzie Drogi Lucjanie . Mam tyle haków na Głupią Papugę ... i na wejściu wie , że wpierw wyłapie w pystk zanim przedstawię dowody :) Kiedyś podałem rękę na sądowym korytarzu w Bolesławcu , a teraz dostanie po łapach i po pysku . I już się boi. A szczekać będzie dalej.
Wychyl dziubek Głupia Papugo :D .... bo ja donosicielem nie jestem :)
Mnie , albo Lucjana ... wychyl dziubek :D
~~Burawy Żywotnik napisał(a):M21W2 napisał(a):
Ziejący nienawiścią do wszystkich o innych poglądach oszczerca .
Kiedyś pisał jako falco , zbanowany pisał anonimowo , teraz bolesławiecki celebryta powrócił jako Horus .
To już wiem... chciałbym wiedzieć więcej. Może inicjały chociaż? Może sam napisze czy wstydzi się swojego nazwiska?
Zastosowana autokorekta