~~ZABLOKOWANY niezalogowany 1 kwietnia 2023r. o 11:31
wykluczenie Rosji z Rady Bezpieczeństwa ONZ jest niemożliwe ....tak jak nie można pozbawić Rosji prawa przewodniczenia Radzie Bezpieczeństwa ONZ ..... to jest po prostu absurdalne...
równie niemożliwe jest sprowadzenie tej kupki rdzy jaka pozostała po ''tutce'' gnijącej pod Smoleńskiem...;D
~~ZABLOKOWANY niezalogowany 1 kwietnia 2023r. o 12:43
a mnie np. nikt nie jest w stanie przekupić...
no może jak mi obiecają i DOTRZYMAJĄ słowa na dwudziestą drugą emeryturę ...;D
jak do tej pory nie widzę nikogo kto może dotrzymać tego co obiecuje...
kiedyś Wałęsa obiecał mi 100 milionów i co?
później obiecał puścić aferzystów w skarpetach i co?
później Balcerowicz obiecał mi że tylko 100 dni będzie zaciskania pasa i co?
później Miller obiecał że jak zechce to na wierzbie gruszki wyrosną i co?
a później przeszli piSSdzielce i tam to dopiero zaczęło się obiecywanie...wręcz festiwal...;D
nie będzie nowych podatków i co?
rozliczymy wszystkich oszustów i złodziei i co?
sprowadzimy wrak smoleński i co?
no ale trzeba przyznać jedno...obietnica że Polak będzie ''zapierda.la.ł za miskę ryżu '' się sprawdza...;D
~~ZABLOKOWANY niezalogowany 1 kwietnia 2023r. o 12:57
nie lubię ryżu...dopuszczam go jedynie zawijany z mięskiem w ''gołąbkach''
mirabelek nie jadam zostawiam więc je tobie ale szczaw owszem ...
zbieram ,przecieram i jeszcze do dzisiaj mam pewne zapasy słoiczków ...
szczawiowa z jajeczkiem to jedna z moich ulubionych zupek...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.