~~Przemo napisał(a): Ktoś napisał: ~~abc napisał(a): Mieliśmy dzisiaj gościnny występ kabaretu z Kijowa z klaunem w roli głównej
Rzecz jasna nie było przeprosin ws. Zbrodni WOŁYŃSKIEJ czy Przewodowa. W końcu kogo to obchodzi? To byli tylko Polacy. To tylko Polski Interes Narodowy, Polska Suwerenność i Niepodległość, bez żadnego znaczenia, liczy się wyłącznie Ukraina. Nawet flagi były powieszone niezgodnie z protokołem flagowym i Polska flaga była w miejscu gościa w RP. Smutny to obraz kiedy nawet Polakom nie zależy na ich własnym państwie i są gotowi poświęcić swoje bezpieczeństwo, interes czy Suwerenność na rzecz obcych. Cóż, nie oczekujmy szacunku od innych, jeśli sami siebie nie szanujemy. Klepanie po pleckach to za mało po tym wszystkim co zrobiliśmy dla Ukraińców i Ukrainy jako naród. Polski polityk jako SŁUGA WYŁĄCZNIE NARODU POLSKIEGO powinien walczyć przede wszystkim o Polski Interes Narodowy, o oficjalne przeprosiny i ekshumacje ws. WOŁYNIA, przeprosiny i odszkodowania ws. Przewodowa oraz co najważniejsze ŻĄDAĆ by Ukraińcy całkowicie zrezygnowali z kultu ludobójcy Polaków Bandery i jego nazistowskich siepaczy. Nic takiego się nie wydarzyło więc brednie o jakimś nowym otwarciu można sobie wsadzić w buty. Odbije się nam jeszcze czkawką to wszystko, wspomnicie moje słowa.
Już byś zaprzestał Janie takich wywodów , jesteś ,byłeś i pozostaniesz miernotą intelektualną chwała Ukrainie!!!!
czyli ty jesteś tym który to przebija...każdy post możesz mi przypisywać dzięki swojej ''yntelygencji'' ....;D
ale w sumie to ''burdello'' w tym kto i jak się podpisuje jest i zabawne i tragiczne bo pokazuje pewną niemoc prowadzących portal...
dzięki ich działaniom a właściwie ich braku chociaż krótką chwilę możesz ''zaistnieć'' ;D