Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~XYZ niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 22:18
قد تبتلعكم المحررين المخادعين
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 22:50
~~Przemo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~abc napisał(a): Mieliśmy dzisiaj gościnny występ kabaretu z Kijowa z klaunem w roli głównej
Rzecz jasna nie było przeprosin ws. Zbrodni WOŁYŃSKIEJ czy Przewodowa. W końcu kogo to obchodzi? To byli tylko Polacy. To tylko Polski Interes Narodowy, Polska Suwerenność i Niepodległość, bez żadnego znaczenia, liczy się wyłącznie Ukraina. Nawet flagi były powieszone niezgodnie z protokołem flagowym i Polska flaga była w miejscu gościa w RP. Smutny to obraz kiedy nawet Polakom nie zależy na ich własnym państwie i są gotowi poświęcić swoje bezpieczeństwo, interes czy Suwerenność na rzecz obcych. Cóż, nie oczekujmy szacunku od innych, jeśli sami siebie nie szanujemy. Klepanie po pleckach to za mało po tym wszystkim co zrobiliśmy dla Ukraińców i Ukrainy jako naród. Polski polityk jako SŁUGA WYŁĄCZNIE NARODU POLSKIEGO powinien walczyć przede wszystkim o Polski Interes Narodowy, o oficjalne przeprosiny i ekshumacje ws. WOŁYNIA, przeprosiny i odszkodowania ws. Przewodowa oraz co najważniejsze ŻĄDAĆ by Ukraińcy całkowicie zrezygnowali z kultu ludobójcy Polaków Bandery i jego nazistowskich siepaczy. Nic takiego się nie wydarzyło więc brednie o jakimś nowym otwarciu można sobie wsadzić w buty. Odbije się nam jeszcze czkawką to wszystko, wspomnicie moje słowa.

Już byś zaprzestał Janie takich wywodów , jesteś ,byłeś i pozostaniesz miernotą intelektualną chwała Ukrainie!!!!

czyli ty jesteś tym który to przebija...każdy post możesz mi przypisywać dzięki swojej ''yntelygencji'' ....;D
ale w sumie to ''burdello'' w tym kto i jak się podpisuje jest i zabawne i tragiczne bo pokazuje pewną niemoc prowadzących portal...
dzięki ich działaniom a właściwie ich braku chociaż krótką chwilę możesz ''zaistnieć'' ;D
~~dziękujemy Ukraino niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 23:40
DZIĘKUJEMY !!!!
https://youtu.be/8c0mPikyhLg

~~DwightTrats niezalogowany
6 kwietnia 2023r. o 0:55
Let Our Skilled Handymen Take Care of Your Home Repairs https://we.riseup.net/tristan_brooks_71/https-upper-edmonton-handyman-co-uk - Tiling services...
~~zablokowany niezalogowany
6 kwietnia 2023r. o 8:53
Stoltenberg ostrzega Chiny. "To byłby historyczny błąd"
Stoltenberg powiedział też, że zapowiedź Rosji rozmieszczenia taktycznej broni nuklearnej na Białorusi pokazuje, że wspólne oświadczenie Rosji i Chin kilka dni wcześniej było "pustymi obietnicami".

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Przypomniał, że oświadczenie prezydenta Rosji Władimira Putina pojawiło się zaledwie kilka dni po tym, jak Rosja i Chiny wspólnie zadeklarowały, że państwa nie powinny rozmieszczać broni jądrowej poza swoimi granicami.

- Pomoc Chin dla Rosji byłaby historycznym błędem - powiedział Stoltenberg. Jak dodał, Chiny wiedzą, że jeśli zaczną dostarczać pomoc wojskową Rosji, konsekwencje będą poważne.''

ostrzegać to on sobie może beduinów na wielbłądach....;D

a niby jakie to ''konsekwencje'' by były? ...zbombardowali by Pekin jak kiedyś Hanoi a później Srebrenicę?
~~TW bablina i koledzy mafiozi niezalogowany
6 kwietnia 2023r. o 8:55
https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/maz-e-witek-2-lata-na-oiom-ie-moja-mama-mogla-zyc-ale-nie-bylo-dla-niej-miejsca

I kolejny trup
~~ZABLOKOWANO niezalogowany
6 kwietnia 2023r. o 9:48
Jeżeli popierają putina jak ja to puśćcie PiS do kolejnej kadencji, a jeśli są prozachodni to niech się wezmą i idą
~~Zbanowany niezalogowany
6 kwietnia 2023r. o 10:33
Jeśli będę prozachodni to możecie mi nawciskać to samo co Tusk.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza