Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Zdzich niezalogowany
25 kwietnia 2023r. o 17:35
PO = 3.50 zł na godzinę i na zeszyt.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stefan niezalogowany
25 kwietnia 2023r. o 17:59
PiS= 8,50 na godzinę i na kredyt w banku (oczywiście jak będziesz miał zdolność kredytową)
~~Szarożółty Lilak niezalogowany
25 kwietnia 2023r. o 18:03
Nie ma zdolności kredytowej ,ale jest złodziejem no i co?
14240
M21W2
25 kwietnia 2023r. o 18:17
~~Stefan napisał(a): PiS= 8,50 na godzinę i na kredyt w banku (oczywiście jak będziesz miał zdolność kredytową)

Ile stawka godzinowa netto w 2023?
Minimalna stawka godzinowa, której wysokość powiązana jest ze wzrostem minimalnego wynagrodzenia również wzrasta dwa razy: od stycznia 2023 roku do 22,80 zł; od lipca do 23,50 zł.

~~ niezalogowany
25 kwietnia 2023r. o 18:17
PIS-PO-PRL napisał(a): No tu akurat się z tobą zgodzę.
Jak wcześniej napisałem… nie istotne czy to ukrainiec, niemiec czy janki. Polacy powinni być priorytetowo traktowani. Ale noe oczekujmy zbyt wiele od władzy…
Paweł chciał dobrze… ale się rozpiliśmy i skończyło się jak się skończyło :D

Zbyt dużo w piątek... Ale ogólnie mile mnie zaskoczyłeś ta wypowiedzią. W końcu ale szkoda, że Jasiu nie może się ustosunkować..:D
~~Yogi niezalogowany
25 kwietnia 2023r. o 18:32
PIS-PO-PRL napisał(a): Aaa czyli czekać trzeba
A myślałem że tydzień wystarczy… tak na filmie mądry pan mówił… no ale kotlet za świeży chyba jeszcze ;))

Dopisane 25.04.2023r. o godz. 16:58:

A prawda jest taka, że te emerytury tyle cie obchodzą co i mnie ;))
Ani ja ani ty przecież nigdy nie sprawdzimy ile ich jest… prawda?
Prawda ;))

Spokojnego popołudnia ;)

Co głupiemu po rozumie ? Nasze dzieci będą pracować na przyszłe emerytury Ukraińców. Myślisz jak pijak z pod marketu czyli aby dzisiaj! Zresztą głosowałeś na pijaka to co po takim się spodziewać ?
~~Szpeniolek niezalogowany
25 kwietnia 2023r. o 18:39
PIS-PO-PRL napisał(a): Miną prawie rok odkąd kotleta uklepalisćie i co?

No właśnie nic. Idą wybory więc może temat ruszy jak ten ze zbożem i produktami rolnymi z Ukrainy. O jednym i drugim od początku konflikt wspominała Konfederacja ale kto powtarzał ich narrację był onucą. Trudno co zrobić ......

To sem ja...... hehe
13926
qwax_
25 kwietnia 2023r. o 18:45
PIS-PO-PRL napisał(a):
no chyba, że to fejkowe nagranie. kto tam oprycha wie ;)
choć qwax to chyba wczoraj też wrzucał... a ten fejkami lubi się popisać jak wiemy :D

No pewnie, że fejkowe :)
Jak źle o naszych "przyjaciołach" to wiadomo, że fejkowe. Prosta sprawa ;)
Zresztą, ten cały Uszi, to co chwila jakieś fajki wrzuca

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza