~~Polak katolik niezalogowany 7 grudnia 2023r. o 9:05
Leśna afera reprywatyzacyjna ujawniona przez WP. Będzie wniosek o kontrolę do NIK https://wiadomosci.wp.pl/lesna-afera-reprywatyzacyjna-ujawniona-przez-wp-bedzie-wniosek-o-kontrole-do-nik-6971106525719104a
~~Szaroczarna Sosna niezalogowany 7 grudnia 2023r. o 9:14
a czy obchodzi cię to że przez ''wały'' piSSdzielców i wchodzenie w dupę ''ukrom'' chleb podrożeje?
a interesuje cię to że kiedy padnie polski transport to z nim załamie się polskie rolnictwo a za tym wszystko co polskie obejmą podwyżki?
interesuje cię to czy jesteś tak głu.pi że cię to nie interesuje?
~~Seledynowy Wiąz niezalogowany 7 grudnia 2023r. o 10:04
Mnie np. Interesują tylko komisje śledcze . A że wszystko idzie do góry dzieki PEŁO i nie będzie mnie stać na jedzenie i rachunki to mnie już nie interesuje , bo jestem skończony DZBAN .
~~Szaroczarna Sosna niezalogowany 7 grudnia 2023r. o 10:29
''Najnowsze oświadczenie majątkowe Ziobry zostało opublikowane na stronach internetowych Sejmu. Politycy mają obowiązek ujawnić swój majątek na zakończenie poprzedniej oraz przed rozpoczęciem kolejnej kadencji.
W oświadczeniu z 7 września, czyli sprzed październikowych wyborów parlamentarnych, Ziobro deklarował posiadanie 601,8 tys. zł oszczędności. Były minister wpisał do oświadczenia również własność domu jednorodzinnego o powierzchni 133,15 m kw. o wartości około 710 tys. zł.
Na początku obecnej kadencji Sejmu, czyli 12 listopada, Ziobro złożył kolejne oświadczenie majątkowe. Tym razem jednak w polu "zasoby pieniężne" polityk wpisał kwotę 274,3 tys. zł, czyli aż o 327,5 tys. zł mniej niż zaledwie dwa miesiące wcześniej.''
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.