~~Jurek and Jurek napisał(a): ~~Lazurowa Cieszynianka napisał(a): i po co te jak to twój brat najczęściej podkreśla ''osobiste wycieczki''?
a później jojczysz tu że się ciebie atakuje i robi z ciebie klauna...;D
jaką ty znasz ''historię'' skoro nawet twój brat już tu pisał o tym i sam się zaczął ''gubić w zeznaniach'' ....;D
obaj macie problemy ze sobą więc szukacie ich u innych ale kiedy pisze się o tym jak was się widzi to zaraz zaczynacie ''jazdę'' z ''kancelarią'' ....;D
nie mam teraz czasu na wasze pierdoły...;D
Janusz gdzie tu osobiste wycieczki zauważyłeś ??
Święta idą pojednanie bardziej potrzebne..
Klauna z siebie robisz często i gęsto podpisując się za tego kim nie jesteś..
Użyłem jako przykładu bezimiennie
wielokrotnie używałeś mnie jako przykładu
nie miałem z tym problemu …
Wygaś emocje zacznij realnie określać sytuację bo nic innego nie robiłeś na tym forum jak propagandę która dzisiaj pokazuje
efekty uboczne ,
Wesołych Świąt
gdzie ''osobiste wycieczki''?....tutaj...;D
''Przemek coś na styl przyjścia wykonawcy
prac remontowych u ciebie ( historie znamy)
w jego uznaniu wykonał pracę doskonalą ,''
ja się podpisuję za kogoś?...nie fantazjuj Jurek a jeśli masz z tym jakiś problem to ...właśnie...
zgłoś to do ''kancelarii'' ....;D
wtedy sam się przekonasz jak właśnie sam z siebie robisz klauna...;D...a przy okazji może dowiesz się czegoś więcej ...;D
ja z emocjami Jurek nie mam najmniejszego problemu czego i tobie życzę ...to takie życzenia świąteczne....;D
a z tą propagandą to raczej sam daj sobie spokój bo twoja jak się okazuje była nieskuteczna i poszła w piSSdu...;D
podobał ci się wczoraj gest kamińskiego? ;D
powiedz mi Jurek ...to było to słynne ''niemieckie chamstwo '' czy raczej polskie...
a może to jednak nie było chamstwo? ...a może tak jak lichocka ''poprawiała włosy'' tak tego dupka kamińskiego ''skurcz w łokieć '' złapał...;D
wracam do swojej roboty a ty tu się nie podniecaj...wejdź ''na luz''....;D