PanM napisał(a): Oj Lucjanie.
Znowu wyskoczyłeś zza krzaka. Mam radę . Myśl co piszesz a nie pisz co myślisz.
Napisałem do Jerzego wyraźnie .Oglądam głównie Polsat news.
PanM napisał(a): Oj Lucjanie.
Znowu wyskoczyłeś zza krzaka. Mam radę . Myśl co piszesz a nie pisz co myślisz.
Napisałem do Jerzego wyraźnie .Oglądam głównie Polsat news.
Mnie nie obchodzi co Ty oglądasz , co kto z nas chce oglądać jest naszym wyborem , to nie Tusk ani Ty powinniście o tym decydować .
Popierasz zamordyzm Twój wybór , ja zawsze byłem i jestem za wolnością słowa .
Dlaczego wybrałem TVP , tam każda wypowiedź była udokumentowana dokumentami z archiwum TVP , to bolało Tuska i jego zwolenników .
W TVP mają być wiadomości dla ,mnie i dla Ciebie , mnie tego prawa pozbawiono , 19, 30 zaczęła swój pierwszy program od krytyki swoich konkurentów , teraz mają dwie stacje o największej oglądalności , to ma być pluralizm medialny ? , zamknąć usta jednym by drudzy mogli mówić jednym głosem w TVP i TVN .
Dopisane 23.12.2023r. o godz. 14:40:
PanM napisał(a): Czy PiS szanuje kogokolwiek o innych poglądach ?
Pytania Twoje mógłbym odwrócić , na przykład , czy PO szanuje kogokolwiek o innych poglądach , o Ciebie w tym temacie nie spytam sam się przedstawiłeś , dla Ciebie katolik to ciemnota , to samo ktoś popierający PiS .
Zadam Tobie pytanie , jak odpowiesz ja będę odpowiadał Tobie .
1 , Co sądzisz o pierwszym konkrecie ze 100 koalicji rządzącej - 800 + od pierwszego stycznia , polityka socjalna PiS będzie kontynuowana .
2 , deficyt budżetowy PiS to miało być 164 mld . fatalny budżet w ocenie koalicji , ich deficyt to 184 mld , według ich ministra finansów najlepszy z możliwych .
Ty jak nasz wspólny " przyjaciel zadajesz pytania , na zadane nie odpowiadasz .