PanM napisał(a): To nie to samo co TVN lub TVP.
Nikt Ci nic nie zabrania . Jednak skoro nie masz swojego zdania to wybacz . Gdzie TDopisane 23.12.2023r. o godz. 14:14:Gdzie widzisz dyktaturę Lucjanie ? A co widziałeś przez ostatnie 8 lat w TVP ? nAPISZ KONKRETNIE TO CO CZUJESZ.
Lucjan , co oznacza zwrot " lewicowo liberalny zamordysta "?
Czy rozumiesz słowo LIBERALNY ? Po mojemu to ktoś TOLERANCYJNY. Kto szanujący prawa ludzi o różnych poglądach.
Czy PiS szanuje kogokolwiek o innych poglądach ?
Czy telewizja TVP to telewizja tylko dla PiS I KATOLIKÓW ? A co z pozostałymi ?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM
Zadam Tobie pytanie , jak odpowiesz ja będę odpowiadał Tobie .
1 , Co sądzisz o pierwszym konkrecie ze 100 koalicji rządzącej - 800 + od pierwszego stycznia , polityka socjalna PiS będzie kontynuowana .
2 , deficyt budżetowy PiS to miało być 164 mld . fatalny budżet w ocenie koalicji , ich deficyt to 184 mld , według ich ministra finansów najlepszy z możliwych .
*********************************************************************************************************************************
Lucjanie , chcesz polemizować pisz od siebie a nie co gada TV.
Dzisiaj jest 23 grudnia . Rząd koalicji działa 10 dni. A Ty żądasz oceny za sto dni.
Na kontynuację budżetu autorstwa PiS mieli 4 dni. Musieli ten budżet bez gadania zaakceptować albo czekało nas rozwiązanie sejmu. Po co prezydent PiS przetrzymał Morawieckiego be sensu ? Na pewno po nowym roku będą MOCNE korekty budżetu. Do obietnic PiS musieli dołożyć swoje .
Po mojemu budżet jest katastrofalny. Był zły a jest gorszy.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Wczoraj Marszałek Hołownia zrobił w sejmie spotkanie z bezdomnymi . Czy Twoja słuszna TV to pokazała ?
Jak to do mnie to wiesz że moją TVP zajęły " zielone ludziki " Tuska
Dopisane 23.12.2023r. o godz. 14:48:Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Lucek trzymaj się ,wysyłam do was odsiecz .
&t=3s&ab_channel=J%C3%B3zefPodlasi%C5%84ski
Donald Tusk ma swojego Pułkownika Służb Specjalnych Sienkiewicza , pomoc z Niemiec jest na razie jemu nie potrzebna , może w niedługim czasie o nią poprosi , jego człowiek w Moskwie zajęty swoimi sprawami na Ukrainie .
Lucjanie spokojnie , zajmiemy się nimi wszystkimi .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoruda Szydlica napisał(a): Co z tym sznurem ,o którym mówił wcześniej Tusk ? Na kogo był przygotowany? Kto wie?
Pan M nie odpowie , tego nie pokazują jego stacje , nie pokazują jego zaciśniętych pięści jak mówił na wiecach o przeciwnikach politycznych .
~~Gazania skalna napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoruda Szydlica napisał(a): Co z tym sznurem ,o którym mówił wcześniej Tusk ? Na kogo był przygotowany? Kto wie?
Pan M nie odpowie , tego nie pokazują jego stacje , nie pokazują jego zaciśniętych pięści jak mówił na wiecach o przeciwnikach politycznych .
A ty plantatorze napisz coś o swojej telewizji i jak komentują zachowanie i wulgarny gest twojego partyjnego kolegi.
Co mam pisać , wszyscy go chwalą . My katolicy nie nadstawiamy drugiego policzka, jak trzeba to i w mordę damy .
~~Jurek napisał(a): Lucek trzymaj się ,wysyłam do was odsiecz .
&t=3s&ab_channel=J%C3%B3zefPodlasi%C5%84ski
~~M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gazania skalna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoruda Szydlica napisał(a): Co z tym sznurem ,o którym mówił wcześniej Tusk ? Na kogo był przygotowany? Kto wie?
A ty plantatorze napisz coś o swojej telewizji i jak komentują zachowanie i wulgarny gest twojego partyjnego kolegi.
Co mam pisać , wszyscy go chwalą . My katolicy nie nadstawiamy drugiego policzka, jak trzeba to i w mordę damy .
Bo tacy z was katolicy jak z koziej dupy trąba. I tacy z was patrioci jak ze świni baletnica. A z ciebie taki Polak jaki Polak z M. Sierakowskiego.