~~Yogi napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)Wszystkim bez wyjątku , ZDROWYCH , POGODNYCH i RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA .
Życzy Lucjan Złotkowski .
jeśli mogę ...zrób dla mnie wyjątek i nie życz mi nic bo wiesz dobrze że mam cię tu za hipokrytę i dwulicowca więc twoje ''życzenia'' uważam za fałszywe...
zresztą jak mogą to być szczere życzenia jak wiele razy dawałeś tu przykłady tego jak potrafisz dzielić forumowiczów i ich próbować obrażać...
ja tam np. żadnemu piSSdzielcowi nie będę życzył ''ZDROWYCH , POGODNYCH i RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA .''
nie trawię piSSdzielców i każdego kto ich popiera...
może dlatego że utożsamiam ich z ''komuchami'' ...;D
~~Cela napisał(a): Decyzja o wecie u andrzeja pojawiła się trzy dni po wywiadzie karakana z kozami w nosie w którym zarzucił on andrzejowi bierność w sprawie zmian w mediach publicznych
~~Junkers napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cela napisał(a): Decyzja o wecie u andrzeja pojawiła się trzy dni po wywiadzie karakana z kozami w nosie w którym zarzucił on andrzejowi bierność w sprawie zmian w mediach publicznych
Jak już w nos zaglądałeś Jarkowi , to jeszcze ci pozostało w dooopke mu zajrzeć
~~Junkers napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cela napisał(a): Decyzja o wecie u andrzeja pojawiła się trzy dni po wywiadzie karakana z kozami w nosie w którym zarzucił on andrzejowi bierność w sprawie zmian w mediach publicznych
~~Krwistoczerwony Rdest napisał(a): Widziałem zdjęcie kaczych hucpiarzy biesiadujących w siedzibie TVP.
Ja wiem, że ich marzeniem są przepychanki z policją i wyniesienie z budynku, więc odpowiedzialna władza nie daje im paliwa do rozniecania kolejnego mitu, ale taki stan anarchii nie może długo trwać.
Ciekawe czy ekipa Donalda Tuska ma na to jakiś pomysł?