~~wystarczy nie kraść napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lotos - mi to napisał(a): I znów lewactwo się czepia.
Kaczy gnom nie ma samochodu, nie ma nawet prawa jazdy, więc nie tankuje. No to sprzedał taniej koncern paliwowy. Na cholerę mu?
A parę groszy zawsze się przyda, co nie PIS- dy?
Jak wynika z raportu NIK: Orlen sprzedał firmie Saudi Aramco część Lotosu za ponad 7 mld zł mniej niż była warta. Według NIK cały sprzedany pakiet miał być warty 9,4 mld złotych, a Saudyjczycy zapłacili za niego tylko ok. 2,2
~~Sejmowy Zespół ds Rozliczeń napisał(a): To mi się podoba. Nawet taki beton jak pan Lucjan z Ocic nie będzie mógł narzekać na brak dowodów i wyroków prawomocnych.
~~Many napisał(a):Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lotos - mi to napisał(a): I znów lewactwo się czepia.
Kaczy gnom nie ma samochodu, nie ma nawet prawa jazdy, więc nie tankuje. No to sprzedał taniej koncern paliwowy. Na cholerę mu?
A parę groszy zawsze się przyda, co nie PIS- dy?
Jak wynika z raportu NIK: Orlen sprzedał firmie Saudi Aramco część Lotosu za ponad 7 mld zł mniej niż była warta. Według NIK cały sprzedany pakiet miał być warty 9,4 mld złotych, a Saudyjczycy zapłacili za niego tylko ok. 2,2
jak się lewak bierze do liczenia to matko z córką,
taki sam geniusz jak rysiek z Madery
A dziadu kabrioletem pomyka
~~milioner Donald Tusk napisał(a): Syn Szydło zmienił nazwisko, dlaczego ?
~~milioner Donald Tusk napisał(a): Syn Szydło zmienił nazwisko, dlaczego ?[/
Bo szydło wyszó~~milioner Donald Tusk napisał(a): Syn Szydło zmienił nazwisko, dlaczego ?
Bo szydło wyszło z worka ,