~~to pryszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Jak patrzę na te pisowskie, zakłamane, wredne gęby to sobie tak myślę, że życie naprawdę byłoby piękne, gdyby zdelegalizowano PiS.
więcej optymizmu, przecież są też piękne uśmiechnięte niemieckie twarze o aryjskiej urodzie , delegalizacja? napisz petycje do ryżego , załatwi to jedną uchwałą i po sprawie,tak jak on to rozumuje
~~taka prawda napisał(a):Ktoś napisał: ~~to pryszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Jak patrzę na te pisowskie, zakłamane, wredne gęby to sobie tak myślę, że życie naprawdę byłoby piękne, gdyby zdelegalizowano PiS.
więcej optymizmu, przecież są też piękne uśmiechnięte niemieckie twarze o aryjskiej urodzie , delegalizacja? napisz petycje do ryżego , załatwi to jedną uchwałą i po sprawie,tak jak on to rozumuje
Spoko, dziadu zdycha , na dniach xuj go strzeli i po problemie . Tych co nie posadzimy nie będziemy się bali , zostanie garstka..Dalej będą trwały rządy prawa i sprawiedliwości.
Ty se możesz kartofla posadzić jeżeli go nie zszamałeś.
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~to pryszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Jak patrzę na te pisowskie, zakłamane, wredne gęby to sobie tak myślę, że życie naprawdę byłoby piękne, gdyby zdelegalizowano PiS.
*****************************************************************************************************************************
Niemcy to nasz bogaty sąsiad i partner handlowy. Podaj przykład gdzie Polacy mogli by się lepiej i łatwiej urządzić.? Gdzie mogli by lepiej zarobić ?
Niemcy to eurokołchoz i korporacje które doją Polskę.
Niemcy są właścicielem większości fabryk i sklepów w Polsce.
Niemcy to mafie kowidowe próbujące zmusić ludzi do przyjmowania wątpliwej wartości preparatów.
Niemcy to korporacje posiadające ziemie NA Ukrainie i zmuszające Polskę do kupowania podłej jakości zboża.
Niemcy to sprowadzanie do Polski "lekarzy i architektów" ze środkowej Afryki.
itd