Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Starozłota Szałwia niezalogowany
13 kwietnia 2024r. o 18:51
~~Żółta Dąbrówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złota gazania napisał(a): A mnie nie tyle wkurzają to zastanawia to że nadal istnieją tu ,,lucusie'' i ,,jurusie'' i nadal popierają tych złodziei nic z tego nie mając. Gdyby chociaż mieli z tego kilka złotych ale robić to za frajer może robić właśnie tylko frajer.

A ty chłopku roztropku …
nawet frajerem nie jesteś…

Przedstaw konkrety spełnione przez
tych kołtunów…hahaha
zacznij ostrożnie pisać w moją stronę
bo kurka wódka u niemieckiego bauera nie załatwię miejsca na zbiorach szparagów…
Kwiiii kwiiii

jasne że nie jestem frajerem bo tylko frajer i to ostatni frajer mógł popierać i nadal bronić teraz tą złodziejską piSSdzielską bandę...;D
a ileż to niespełnionych obietnic piSSdzielce złożyli a ty nawet słówkiem o tym nie wspominasz?...ile to podatków podnieśli a ile nowych wprowadzili?...o tym też milczysz oszukańczy kmiotku...
a ostrożnie to trzeba po szkle chodzić a nie liczyć jak ty na pracę dla Niemca...;D
teraz sobie pokwicz bo to weszło już ci w nawyk a ja sobie przy kawce odpocznę bo połaziliśmy prawie cały dzień po Szklarskiej i okolicach ...było mało to i Karpacz odwiedziliśmy kiedy ty tutaj darłeś japę...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowy Lemon niezalogowany
13 kwietnia 2024r. o 18:58
Ładny Karpacz?
Wyluzuj, nie trzeba tak nerwowo reagować na prawdę:) Po co to obrażanie?
~~Jurko61 niezalogowany
13 kwietnia 2024r. o 19:03
~~Pcimski gangsta napisał(a): Czy brudna pcimska pała pójdzie siedzieć za giga przekręty?

Atak na Pana Prezesa Obajtka, to atak na uświęconą polską tradycję. Na prasłowiańską gruszę, co chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera, na pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, na znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie. Na Ojczyznę.
Tak to widzę.
~~Starozłota Szałwia niezalogowany
13 kwietnia 2024r. o 19:39
~~Pomarańczowy Lemon napisał(a): Ładny Karpacz?
Wyluzuj, nie trzeba tak nerwowo reagować na prawdę:) Po co to obrażanie?

Szklarska ładniejsza i bardziej przyjazna...
a gdzie ja nerwowo reaguję? ...piszę co myślę o piSSdzielskich kmiotkach ...;D
~~Gerd niezalogowany
13 kwietnia 2024r. o 20:34
Mścisz się? Tak jak donek że nie został prezydentem?
~~Ciemnoczekoladowy Dąb niezalogowany
13 kwietnia 2024r. o 21:47
W Krakowie powiedzieć o kim, że chyba jest z Pcimia to spora obraza.
Coś w tym jest.
~~Żółtoszary Winobluszcz niezalogowany
14 kwietnia 2024r. o 0:28
Gdzie są obiecane 60000 wolne od podatku***** PiSy…
gdzie jest paliwo po 5 zeta ***** PiSy
Co z rolnikami …???
~~8 gwiazdek niezalogowany
14 kwietnia 2024r. o 4:24
~~Żółtoszary Winobluszcz napisał(a): Gdzie są obiecane 60000 wolne od podatku***** PiSy…
gdzie jest paliwo po 5 zeta ***** PiSy
Co z rolnikami …???

Rolnikami ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Wśród osób, które koordynowały wczoaj wylewanie gnojowicy na ulicach Warszawy, zidentyfikowano przestępcę, który należy do proputinowskiej organizacji "Kamractwo" i był skazany za ataki na uchodźców z Ukrainy i polskich urzędników państwowych.

To kryminalista Mirosław Rostankowski. Ten człowiek nie jest rolnikiem. Rolników podburza PiS i Solidarność Dudy w celu obalenia rządu Tuska, dawno mówił o tym Macierewicz. Ruscy agenci wykorzystują tę sytuację do siania chaosu w Europie, zgodnie z wytycznymi Kremla zasugerowanymi przez przewodniczącego Dumy. Nie wolno tego lekceważyć!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.