Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Żółta Dąbrówka niezalogowany
14 kwietnia 2024r. o 8:27
„ Rolników podburza PiS i Solidarność Dudy w celu obalenia rządu Tuska, dawno mówił o tym Macierewicz. Ruscy agenci wykorzystują tę sytuację do siania chaosu w Europie”
…………………..
Jarosław potrafi uruchomić Rolników w całej Europie !!!
Urraaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 5:58
Dziadygo , przestań męczyć Polskę. przestań próbować organizować życie młodym ludziom. Starcze , w życiu osobistym nic nie osiągnąłeś , nic. Ty jako wstręty impotent nie możesz decydować o życiu ludzi, rodzin . Dla nas wszystkich jesteś życiowym zerem. Odejdź z życia narodu póki czas dopóki cie naród nie wywali na zbitą mordę kanalio ( kanalia z języka Kaczyńskiego ) . Won draniu .
~~Ewa niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 7:04
PiS się skompromitował a jego członkowie i koledzy okradli kraj bez mrugnięcia okiem bez poszanowania demokracji i konstytucji . Niestety Budyń to podpisywał bo zaraz miał by awanturę u Prezesa a teraz wilki obrońca bo Prezes nie groźny . Skończyli na śmietniku historia niestety bez osiągnięć . Wstyd się przyznać do nich .
~~Polak katolik niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 7:24
Pcimski bandyta musi trafic za kratki na dożywocie. I to zaraz się wydarzy.
~~Misia niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 8:13
~~Ewa napisał(a): PiS się skompromitował a jego członkowie i koledzy okradli kraj bez mrugnięcia okiem bez poszanowania demokracji i konstytucji . Niestety Budyń to podpisywał bo zaraz miał by awanturę u Prezesa a teraz wilki obrońca bo Prezes nie groźny . Skończyli na śmietniku historia niestety bez osiągnięć . Wstyd się przyznać do nich .

Buciki wypastuj i wyglancuj na glanc
~~Srebrzystobiała Kosodrzewina niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 9:25
~~Żółtoszary Winobluszcz napisał(a): Gdzie są obiecane 60000 wolne od podatku***** PiSy…
gdzie jest paliwo po 5 zeta ***** PiSy
Co z rolnikami …???

Po co komu 60tysięcy wolne od podatku ja ludzie pracujący i emeryci nie zarabiają rocznie więcej ja 40 tys .Paliwo po 5 zł tyle kosztuje jak odliczysz sobie VAT .Rolnicy dostają takie dotacje że możesz tylko pomarzyć o takich pieniądzach mój kolega rolnik dostaje samej dotacji rocznie około 1 milion zł ,wybudował 3 domy dzieciom warte po 2 miliony .
~~Ceglastoczerwona Morwa niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 9:36
Unia ''be'' ale kasiorka z dotacji unijnych ''cacy'' ...;D
a ja po doświadczeniach z niedawnych blokad wiem jedno...
w nadchodzącym czasie kiedy zobaczę jakiegoś dupka na drodze z niezdemontowanym haderem od razu dzwonię po ''gliny''..
a takie sytuacje na naszych drogach są bardzo częste ...
~~Srebrzystobiała Kosodrzewina niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 9:46
~~Srebrzystobiała Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Winobluszcz napisał(a): Gdzie są obiecane 60000 wolne od podatku***** PiSy…
gdzie jest paliwo po 5 zeta ***** PiSy
Co z rolnikami …???

Po co komu 60tysięcy wolne od podatku ja ludzie pracujący i emeryci nie zarabiają rocznie więcej ja 40 tys .Paliwo po 5 zł tyle kosztuje jak odliczysz sobie VAT .Rolnicy dostają takie dotacje że możesz tylko pomarzyć o takich pieniądzach mój kolega rolnik dostaje samej dotacji rocznie około 1 milion zł ,wybudował 3 domy dzieciom warte po 2 miliony .

Zapomniałem dodać ,że jedna z Firm jest na etapie zakupu od niego 75 hektarów pod inwestycje , bagatela 1,5 miliona za 1hektar . co daje kwotę prawie 110 milionów .o takiej kasiorce można tylko pomarzyć !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy