Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~oprych niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 10:23
No też znam przedsiębiorców ( z tv) co zarabiają rocznie po kilkadziesiąt miliardów $.
Ja nie wiem czemu parę lat temu były w Polsce protesty przedsiębiorców skoro tyle kasy zarabiają
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglastoczerwona Morwa niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 10:31
a wiecie że w Zug Orlen miał biuro tradingowe drzwi w drzwi z biurami Gazpromu i Łukoilu?
ale to chyba ''psipadek''...HAHAHAHAHA
bando piSSdzielskich oszustów i złodziei...;D
~~Srebrzystobiała Kosodrzewina niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 10:32
~~oprych napisał(a): No też znam przedsiębiorców ( z tv) co zarabiają rocznie po kilkadziesiąt miliardów $.
Ja nie wiem czemu parę lat temu były w Polsce protesty przedsiębiorców skoro tyle kasy zarabiają

możesz podać nazwiska tych przedsiębiorców ?albo nazwy firm które strajkowały.
~~Brunatnoczerwony Brokuł niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 10:44
~~Srebrzystobiała Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Winobluszcz napisał(a): Gdzie są obiecane 60000 wolne od podatku***** PiSy…
gdzie jest paliwo po 5 zeta ***** PiSy
Co z rolnikami …???

Po co komu 60tysięcy wolne od podatku ja ludzie pracujący i emeryci nie zarabiają rocznie więcej ja 40 tys .Paliwo po 5 zł tyle kosztuje jak odliczysz sobie VAT .Rolnicy dostają takie dotacje że możesz tylko pomarzyć o takich pieniądzach mój kolega rolnik dostaje samej dotacji rocznie około 1 milion zł ,wybudował 3 domy dzieciom warte po 2 miliony .
Zapomniałem dodać ,że jedna z Firm jest na etapie zakupu od niego 75 hektarów pod inwestycje , bagatela 1,5 miliona za 1hektar . co daje kwotę prawie 110 milionów .o takiej kasiorce można tylko pomarzyć !

Jesteś nieudacznikiem , zostały ci tylko marzenia.
~~ha ha niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 10:47
~~Brunatnoczerwony Brokuł napisał(a): ~~Srebrzystobiała Kosodrzewina napisał(a): Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Winobluszcz napisał(a): Gdzie są obiecane 60000 wolne od podatku***** PiSy…
gdzie jest paliwo po 5 zeta ***** PiSy
Co z rolnikami …???

Po co komu 60tysięcy wolne od podatku ja ludzie pracujący i emeryci nie zarabiają rocznie więcej ja 40 tys .Paliwo po 5 zł tyle kosztuje jak odliczysz sobie VAT .Rolnicy dostają takie dotacje że możesz tylko pomarzyć o takich pieniądzach mój kolega rolnik dostaje samej dotacji rocznie około 1 milion zł ,wybudował 3 domy dzieciom warte po 2 miliony .
Zapomniałem dodać ,że jedna z Firm jest na etapie zakupu od niego 75 hektarów pod inwestycje , bagatela 1,5 miliona za 1hektar . co daje kwotę prawie 110 milionów .o takiej kasiorce można tylko pomarzyć !
Jesteś nieudacznikiem , zostały ci tylko marzenia.

A ty durnym xujem możesz tylko konia bić !
~~Srebrzystobiała Kosodrzewina niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 10:50
~~Brunatnoczerwony Brokuł napisał(a): l

Może i jestem według ciebie nieudacznikiem ale nigdy nie zamienił bym się na twój mały móżdżek i obrażanie ,pieniędzy ci u mnie dostatek, to ty klepiesz biedę i w klawiaturę .
~~oprych niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 10:52
Ktoś napisał: ~~oprych napisał(a): No też znam przedsiębiorców ( z tv) co zarabiają rocznie po kilkadziesiąt miliardów $.

możesz podać nazwiska tych przedsiębiorców ?albo nazwy firm które strajkowały.

https://www.gazetaprawna.pl/tagi/strajk-przedsiebiorcow

~~Brunatnoczerwony Brokuł niezalogowany
15 kwietnia 2024r. o 10:54
Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Brokuł napisał(a): l

Może i jestem według ciebie nieudacznikiem ale nigdy nie zamienił bym się na twój mały móżdżek i obrażanie ,pieniędzy ci u mnie dostatek, to ty klepiesz biedę i w klawiaturę .

Tylko nieudacznik zagląda innym do portfela , tfu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza