Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Gnida niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 16:59
Syn goebelsa kurskiego jest podejrzewany o wielokrotne fwałty nieletniej dziewczyny. Śledztwo wznowiono.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Nie do końca niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 17:04
~~Ołowianoniebieski Sadziec napisał(a): przecież to nie jest nic innego jak przyznanie się do winy...;D
takie zakamuflowane ale jednak...

Jeśli dane są podobne to nie są te o które ktoś może przypuszczać . Jasiek pisze grubas z koziej górki i co to oznacza ? Kogo Jasiek ma na myśli ? Tego z poddasza , tego na cmentarzu czy słonia z rampy. A może kolege któremu dał połamane płyty.
~~Brunatnica pnąca niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 17:18
~~Nie do końca napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Sadziec napisał(a): przecież to nie jest nic innego jak przyznanie się do winy...;D
takie zakamuflowane ale jednak...

Jeśli dane są podobne to nie są te o które ktoś może przypuszczać . Jasiek pisze grubas z koziej górki i co to oznacza ? Kogo Jasiek ma na myśli ? Tego z poddasza , tego na cmentarzu czy słonia z rampy. A może kolege któremu dał połamane płyty.

Jeśli są podobne to podaj je a porównamy. Pokażesz je czy zwątpisz?
Obstawiam to drugie więc nie łkaj,nie roń łez bo mleko się wylało. ;]
~~Ktoś tu gra cfaniaka niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 17:24
Ludzie dziś nie takie gupie jak myślisz .
~~Ten co zna Jasia Janusza niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 18:35
~~Ołowianoniebieski Sadziec napisał(a): lecę po Warkę 00 ...bo właśnie mi się skończyła...
ale ty pisz ...'' wolny strzelcu'' czy jak ci tam...;D

Wiem kim jesteś . Znam cię dobrze. Dosypuje ci jako znajomy karmy. Bez niej byłbyś nikim a tak zawdzięczasz mi troszkę swojej " wielkości ". Polałbym ci bymberku ale tamten to ci nie będzie chyba smakował.
~~A ja wiem niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 18:37
~~Ten co zna Jasia Janusza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Sadziec napisał(a): lecę po Warkę 00 ...bo właśnie mi się skończyła...

Wiem kim jesteś . Znam cię dobrze. Dosypuje ci jako znajomy karmy. Bez niej byłbyś nikim a tak zawdzięczasz mi troszkę swojej " wielkości ". Polałbym ci bymberku ale tamten to ci nie będzie chyba smakował.

Wiem gdzie jest bimberek pierwsza kasa . Ale nie mogę zakapować mety. Mówię wam pierwsza liga.
~~dawny znajomy niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 19:04
Oj braty po co szukacie dymu jak sprawa po poście Jurka jest już przegrana. Przyjdzie kupić okazyjnie nakolanniki jak będzie promocja w Pkaktikerze czy jakimś Hornbachu.
Czas przyznać się a nie iść w zaparte.
~~Rozczarowany niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 19:04
~~Ołowianoniebieski Sadziec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ten co zna Jasia Janusza napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Sadziec napisał(a): lecę po Warkę 00 ...bo właśnie mi się skończyła...

myślisz że tego potrzebuję?
jest mi to obojętne kim to niby jesteś ...
a takich co to ''mnie dobrze znają'' już tu kilku było...
tylko jakoś żaden z nich nie pisał konkretnie i gdybym chociażby zapytał jakiej to ''karmy '' mi dosypujesz miałbyś niewiele lub nic do napisania ...;D ...prawda?
czy ja jestem ''nikim''?...ale czy mnie kiedykolwiek tu zależało by być ''kimś''?
bo czym to mierzyć? ...wypinaniem klaty do medalików?...proponowanie biegów po 100 ''ojro?
a może ilością salonów i łazienek?
jestem kim jestem i to mnie wystarcza ...
chcesz z kimś popijać bimberek?...to szukaj kumpli bo mnie do tego nie namówisz...

''znajomy '' się znalazł...;D

Jasiek ale mnie rozczarowałeś. Ja ci jak psu do michy dosypuje a ty nie chcesz ze mnom bimberku popijać. Gardzisz porządnym czystym jak łza alkoholem ? Kupujesz u obcych jakieś fermentowane śmieci.Ty nie masz znajomych to strzy przychylni mogą się przydać. Ale skoro gardzisz to trudno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza