Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Płowożółta Gailadia niezalogowany
przedwczoraj o 10:51
Donald Tusk opublikował w sieci wpis uderzający w Karola Nawrockiego, w którym padły odniesienia do... Putina i "rozwalania Europy". Szefowi rządu szybko odpowiedzieli internauci. - Łączenie Karola Nawrockiego z ruskimi to przekaz dla totalnych idiotów, ale rozumiem… Jakoś trzeba zadowolić beton - odpowiedział Tuskowi jeden z użytkownikow.

Poniżej przytaczamy pozostałe ciekawe komentarze:

"Serio? Za Panem Nawrockim stoi Putin i Rosja? Czy ten wpis to raczej odwrócenie uwagi od Gali porażki?"
"Nie chcemy prezydenta-niewolnika Unii i Niemiec. Chcemy reprezentanta polskich interesów! A Unia to gnijący trup, tak jakim stają się również Niemcy",

"Po rolnikach pod Sejm demonstrować przyjdą górnicy, hutnicy, pielęgniarki i mundurówka. Jeśli Pan Karol Nawrocki będzie razem z nimi to ma mój głos. Na Titanicu też orkiestra grała do końca - niech Pan tańczy póki gra",
"Pytanie jest proste i śmiertelnie poważne: Czy chcemy polityków, którzy brylują wśród zgniłych, skorumpowanych i często działających wbrew Polsce europejskich elit czy takich, którzy rozumieją polską rację stanu, potrzeby Polaków i zawsze będą stali po stronie polskiej?",

"Ja chcę prezydenta, który buduje bezpieczną i silną Europę, ale Pan wystawił do zawodów prezydenta, który nie dał rady zbudować bezpiecznej Warszawy (straż miejska istnieje tu już tylko w teorii)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskinia plus niezalogowany
przedwczoraj o 11:48
Nawrocki, kandydat obywatelski do Tuska, ,, jak wynika ze zdjęć Putin to Pana znajomy " , a miało być tak pięknie, fałszywie,rusofile do Moskwy
~~głupi niezalogowany
przedwczoraj o 11:55
co ma Tusk wspólnego z Putinem ? NIC.
Wypowiedź Nawrockiego jest skrajnie głupia
~~taka jest prawda niezalogowany
przedwczoraj o 12:02
~~Płowożółta Gailadia napisał(a): Donald Tusk opublikował w sieci wpis uderzający w Karola Nawrockiego, w którym padły odniesienia do... Putina i "rozwalania Europy". Szefowi rządu szybko odpowiedzieli internauci. - Łączenie Karola Nawrockiego z ruskimi to przekaz dla totalnych idiotów, ale rozumiem… Jakoś trzeba zadowolić beton - odpowiedział Tuskowi jeden z użytkownikow.

"Nie chcemy prezydenta-niewolnika Unii i Niemiec. Chcemy reprezentanta polskich interesów! A Unia to gnijący trup, tak jakim stają się również Niemcy",

"Ja chcę prezydenta, który buduje bezpieczną i silną Europę, ale Pan wystawił do zawodów prezydenta, który nie dał rady zbudować bezpiecznej Warszawy (straż miejska istnieje tu już tylko w teorii)

,,Poniżej przytaczamy pozostałe ciekawe komentarze ; ''

Przytaczacie ty z partnerem ? -geyostwo szerzy się na Bolcu w zastraszającym tempie.!!!
~~aby uniknąć manipulacji Pis niezalogowany
przedwczoraj o 13:15
~~Płowożółta Gailadia napisał(a): Donald Tusk opublikował w sieci wpis uderzający w Karola Nawrockiego, w którym padły odniesienia do... Putina i "rozwalania Europy". Szefowi rządu szybko odpowiedzieli internauci. - Łączenie Karola Nawrockiego z ruskimi to przekaz dla totalnych idiotów, ale rozumiem… Jakoś trzeba zadowolić beton - odpowiedział Tuskowi jeden z użytkownikow.

"Serio? Za Panem Nawrockim stoi Putin i Rosja? Czy ten wpis to raczej odwrócenie uwagi od Gali porażki?"

"Po rolnikach pod Sejm demonstrować przyjdą górnicy, hutnicy, pielęgniarki i mundurówka. Jeśli Pan Karol Nawrocki będzie razem z nimi to ma mój głos. Na Titanicu też orkiestra grała do końca - niech Pan tańczy póki gra",
"Pytanie jest proste i śmiertelnie poważne: Czy chcemy polityków, którzy brylują wśród zgniłych, skorumpowanych i często działających wbrew Polsce europejskich elit czy takich, którzy rozumieją polską rację stanu, potrzeby Polaków i zawsze będą stali po stronie polskiej?",

O jeszcze kampania się nie rozpoczęła za kopiuj - wklej, opłaca się manipulacyjny propagandzisto.
~~Psia manipulacja niezalogowany
przedwczoraj o 13:53
Cała ta część Polaków popierająca Orbana , Trumpa , kościół i nawiedzonych to w praktyce wrogowie wolności i pojednania.
~~Wehikuł niezalogowany
przedwczoraj o 13:58
~~głupi napisał(a): co ma Tusk wspólnego z Putinem ? NIC.

Karol: ,,putin? nie znam,ale ze zdjęć wynika że to znajomy donalda " , nie do obrony,lemingi
~~co za zboku niezalogowany
przedwczoraj o 14:11
~~Wehikuł napisał(a):
Ktoś napisał: ~~głupi napisał(a): co ma Tusk wspólnego z Putinem ? NIC.

Karol: ,,putin? nie znam,ale ze zdjęć wynika że to znajomy donalda " , nie do obrony,lemingi

Kaczyński z Kiszczakiem to beczkę wódki wypili , a potem po pijaku na rodeo .Męskie !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza