Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Jasnobłękitna Pragnia niezalogowany
3 lutego 2025r. o 20:56
~~Jasnobłękitna Pragnia napisał(a): PISowcy to mistrzowie świata w okradaniu Polski ,teraz Duda wymienia wszystkich pseudo doradców Pisowskich na nowych pseudo doradców a dlaczego to robi, bo wie że Nawrocki nie wygra wyborów i wszyscy doradcy pójdą w niebyt ,a tak teraz odprawy wielotysięczne weźmie grupa odchodząca a za kilka miesięcy druga grupa i będą zabezpieczeni finansowo na wiele lat .

To jest ta sama zagrywka co z dwutygodniowym rządem .kiedy oni wreszcie się nachapią !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malinowoczerwony Limnantes niezalogowany
3 lutego 2025r. o 22:11
~~Nerwy napisał(a): Pisowce jak wam sie podoba wojna handlowa przestępcy zza oceanu ??
Paliwa w Polsce właśnie drożeją a to dopiero początek wojny.

Brawo Donald Trump , dokręcisz śrubę tak by paliwo było po 15 złotych , by imiennikowi się rządzić odechciało , niech zobaczy jak rządzi agent rosyjski z 30 letnim stażem
~~Stasiek niezalogowany
3 lutego 2025r. o 22:22
Rysiek na ten przykład wchodzi do sądu i patrzy w prawo.....w lewo......patrzy wstecz i patrzy czołowo i co mówi? I mówi, że to nie jest sąd ....i co on robi?.......wychodzi z sądu:)
~~Jasnobłękitna Pragnia niezalogowany
3 lutego 2025r. o 22:24
Zaczesany twierdził ,że wojnę w Ukrainie zakończy w 24 godziny jak tylko zostanie prezydentem ,on tej wojny nie zakończy nawet za 24 miesiące bo jest za głupi do Putina zbrodniarza !
~~Bolecflauta niezalogowany
3 lutego 2025r. o 22:37
~~Jasnobłękitna Pragnia napisał(a): Zaczesany twierdził ,że wojnę w Ukrainie zakończy w 24 godziny jak tylko zostanie prezydentem ,on tej wojny nie zakończy nawet za 24 miesiące bo jest za głupi do Putina zbrodniarza !

Donaldy tak mają , ten chociaż jakieś obietnice dotrzymuje , wstrząsnął Meksykiem k Panamą ,
jakieś konkrety , a ten szatniarz Brukselski
łgarz piep…prz…ony , 100 konkretów, zero efektów..
~~piSS niezalogowany
4 lutego 2025r. o 2:44
Trumpa to małpuje nawrocki choć intelektem to doròwnuje kibolowi ktòry bazgra szprejem po kamienicach.
~~Bolecnauta niezalogowany
4 lutego 2025r. o 7:38
~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?

1500 złotych tylko ponieważ mam za niską rentę , a stacja jest wyjątkowa na luzie można porozmawiać z humorem. , nikt nie prostuje jak Gozdyra czy Rymanowski , lub ten już zawzięciuch z TVN24
Piasecki , to jest wspaniały Dom Wolnego Słowa
więc warto w nich inwestować , w następnych miesiącach będą wspierać pana kandydata Nawrockiego , mam niską rentę , lecz warto
dla wolnej Polski
~~Zofia katoliczka niezalogowany
4 lutego 2025r. o 7:46
~~Bolecnauta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?

1500 złotych tylko ponieważ mam za niską rentę , a stacja jest wyjątkowa na luzie można porozmawiać z humorem. , nikt nie prostuje jak Gozdyra czy Rymanowski , lub ten już zawzięciuch z TVN24
Piasecki , to jest wspaniały Dom Wolnego Słowa
więc warto w nich inwestować , w następnych miesiącach będą wspierać pana kandydata Nawrockiego , mam niską rentę , lecz warto
dla wolnej Polski

To tak jak ja , mogę nie jeść ale Ojcu Tadeuszowi co miesiąc ta stóweczkę , na zbożny cel wyślę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.