~~Zofia katoliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?
1500 złotych tylko ponieważ mam za niską rentę , a stacja jest wyjątkowa na luzie można porozmawiać z humorem. , nikt nie prostuje jak Gozdyra czy Rymanowski , lub ten już zawzięciuch z TVN24
Piasecki , to jest wspaniały Dom Wolnego Słowa
więc warto w nich inwestować , w następnych miesiącach będą wspierać pana kandydata Nawrockiego , mam niską rentę , lecz warto
dla wolnej Polski
To tak jak ja , mogę nie jeść ale Ojcu Tadeuszowi co miesiąc ta stóweczkę , na zbożny cel wyślę.
Niech Cię Bóg ma w opiece , dobry człowieku
~~Rozalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zofia katoliczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?
1500 złotych tylko ponieważ mam za niską rentę , a stacja jest wyjątkowa na luzie można porozmawiać z humorem. , nikt nie prostuje jak Gozdyra czy Rymanowski , lub ten już zawzięciuch z TVN24
więc warto w nich inwestować , w następnych miesiącach będą wspierać pana kandydata Nawrockiego , mam niską rentę , lecz warto
dla wolnej Polski
To tak jak ja , mogę nie jeść ale Ojcu Tadeuszowi co miesiąc ta stóweczkę , na zbożny cel wyślę.
Niech Cię Bóg ma w opiece , dobry człowieku
Buk Ci zapłać pobożna kobieto .
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?
1500 złotych tylko ponieważ mam za niską rentę , a stacja jest wyjątkowa na luzie można porozmawiać z humorem. , nikt nie prostuje jak Gozdyra czy Rymanowski , lub ten już zawzięciuch z TVN24PiS related merchandise
dla wolnej Polski
~~Zofia katoliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?
dla wolnej Polski
Ja tam jestem bezdomny ale ostatniego majbaha podrzucę Tadkowi do Torunia !