Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Rozalia niezalogowany
4 lutego 2025r. o 7:48
~~Zofia katoliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?

1500 złotych tylko ponieważ mam za niską rentę , a stacja jest wyjątkowa na luzie można porozmawiać z humorem. , nikt nie prostuje jak Gozdyra czy Rymanowski , lub ten już zawzięciuch z TVN24
Piasecki , to jest wspaniały Dom Wolnego Słowa
więc warto w nich inwestować , w następnych miesiącach będą wspierać pana kandydata Nawrockiego , mam niską rentę , lecz warto
dla wolnej Polski

To tak jak ja , mogę nie jeść ale Ojcu Tadeuszowi co miesiąc ta stóweczkę , na zbożny cel wyślę.

Niech Cię Bóg ma w opiece , dobry człowieku
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
4 lutego 2025r. o 7:50
~~Rozalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zofia katoliczka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?

1500 złotych tylko ponieważ mam za niską rentę , a stacja jest wyjątkowa na luzie można porozmawiać z humorem. , nikt nie prostuje jak Gozdyra czy Rymanowski , lub ten już zawzięciuch z TVN24
więc warto w nich inwestować , w następnych miesiącach będą wspierać pana kandydata Nawrockiego , mam niską rentę , lecz warto
dla wolnej Polski

To tak jak ja , mogę nie jeść ale Ojcu Tadeuszowi co miesiąc ta stóweczkę , na zbożny cel wyślę.

Niech Cię Bóg ma w opiece , dobry człowieku

Buk Ci zapłać pobożna kobieto .
~~Maju to daju niezalogowany
4 lutego 2025r. o 13:30
Jaki maju taki pchaju i tyle daju ile maju. Teraz czas na wóz transmisyjny aby jedyna uczciwa informacja miała taki wóz.
~~Nareszcie niezalogowany
4 lutego 2025r. o 16:07
Prokuratura ruszyła sprawy na które czeka szara gawiedź. Czy tam u nch choć jedno ministerstwo był bez machlojek ?
~~Zielona Tawuła niezalogowany
4 lutego 2025r. o 16:30
~~Bolecnauta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?

1500 złotych tylko ponieważ mam za niską rentę , a stacja jest wyjątkowa na luzie można porozmawiać z humorem. , nikt nie prostuje jak Gozdyra czy Rymanowski , lub ten już zawzięciuch z TVN24PiS related merchandise
dla wolnej Polski

Dobrze piszesz nikt w Republice waszych kłamstw nie prostuje .
~~bezdomny niezalogowany
4 lutego 2025r. o 16:32
~~Zofia katoliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): PiSSowcu a czy ty wpłaciłeś pieniązki na tv RUSpublika na kłamstwa, hejt i manipulacje ?

dla wolnej Polski

Ja tam jestem bezdomny ale ostatniego majbaha podrzucę Tadkowi do Torunia !
~~Oszust niezalogowany
4 lutego 2025r. o 16:42
Jak ustalił Onet, Prokuratura Okręgowa w Warszawie wznowiła śledztwo w sprawie oświadczeń majątkowych Jacka Sasina. Postępowanie dotyczyło zatajenia przez posła PiS zasobów pieniężnych jego żony. Wszczęto je po kontroli oświadczeń majątkowych CBA, a następnie umorzono w 2018 r.
~~Kto robi niedorozwoja niezalogowany
4 lutego 2025r. o 17:00
Pewnie komuszki robią tumanów którzy wybierają sobie złodziei do rządu. Co jeden to lepszy macher. Ale cwany bo kumple pójdą do puszki a on czyste łapki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.