~~Jasio napisał(a): A jak myślisz? Pytam bo po zadanym teraz pytaniu zastanowić się można w jakim stanie sam teraz jesteś .
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A jak myślisz? Pytam bo po zadanym teraz pytaniu zastanowić się można w jakim stanie sam teraz jesteś .
W normalnym. Bez upojenia alkoholowego , bez żadnego środka odurzającego w postaci marihuany.
A ty co pijesz z samego rana , wciągasz ścieżkę czy przypalasz bongo ??
Bo naprawdę nie wiem o co ci chodzi??
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tamaryszek zdobny napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jak Herr Tusk i kolorowy Rafałek wpuszcza legalnie do polski tyle naukowców z Afryki, to będzie wesoło w Polsce. Zobaczcie sobie na YouTube o marokańskiej mafii z Holandii jak okradali bankomaty w Holandii a później przenieśli się na Belgię i Niemcy bo Holendrzy zabezpieczyli banknoty w bankomatach.
Jak ty funkcjonujesz , skoro od rana już jesteś ,albo na haju, albo na głodzie ?
Na haju albo na głodzie ??
Co masz na myśli pisząc haj a co masz na myśli pisząc na głodzie ??
To co ty sprzedajesz jak teraz rżniesz głupa?
Herbatę?
To czyli jak człowiek legalnie sprzedaje marihuanę w Holandii , odprowadza za swoją prace podatki to w twoim rozumowaniu musi palić i być cały czas na haju lub jakimś głodzie??
Idąc twoim rozumowaniu , każda osoba w Polsce pracująca w sklepie z alkoholem to jest alkoholik na głodzie ??
Gdzie ty się wychowałeś ???
I nadal mi nie odpisałeś co masz na myśli pisząc haj i głód ??
Ty zamiast kupować nick kup sobie trochę rozumu ,bo jesteś durny jak lewy but Kaczyńskiego /
Koleżko masz w ogóle błędne myślenie co do legalności marihuany w Holandii.
W Holandii marihuana jest tylko tolerowana.
Uprawa i dowóz do cofika jest nielegalne.
Sprzedaż już w cofiku i konsumpcja tylko w cofiku już legalna. Konsumpcja na zewnątrz może się wiązać z kosztami do 100€ ( ogólnie policja przykrywa na to oko ).
~~ napisał(a): I tu jesteś w błędzie. Powinieneś kupić. Wczoraj miałeś trudność w napisaniu ile to kupiłeś sera za 9 Euro.
Czyli już teraz wiesz czym jest ''głód' i ''haj''?
To po co dopytywałeś? ;]
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A jak myślisz? Pytam bo po zadanym teraz pytaniu zastanowić się można w jakim stanie sam teraz jesteś .
W normalnym. Bez upojenia alkoholowego , bez żadnego środka odurzającego w postaci marihuany.
Nie wiesz o co chodzi , bo ci zioło resztki mózgu wypaliło . Siedzisz tu od rana do późnej nocy i do wszystkiego się przyp-dalasz , jakbyś cały czas był na haju . Żebyś jeszcze pisał z sensem , ale produkujesz same pierdy. W jednym zdaniu ,- rząd be , PiS i Konfa cacy.
I widzisz koleżko jak ty mało wiesz o marihuanie i powtarzasz w kółko jak mantrę że marihuana to twardy narkotyk jak kokaina , amfetamina czy metamfetamina. Jakby była tak niebezpieczna to także by była nielegalna w Polsce … a w Polsce takie piękne krzaki rosną i sprzedawane są w aptece.
Alkohol jest większym zabójcom niż marihuana.
~~Iliowobłękitna Gazania napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A jak myślisz? Pytam bo po zadanym teraz pytaniu zastanowić się można w jakim stanie sam teraz jesteś .
Nie wiesz o co chodzi , bo ci zioło resztki mózgu wypaliło . Siedzisz tu od rana do późnej nocy i do wszystkiego się przyp-dalasz , jakbyś cały czas był na haju . Żebyś jeszcze pisał z sensem , ale produkujesz same pierdy. W jednym zdaniu ,- rząd be , PiS i Konfa cacy.
No właśnie. Wytłumacz co to jest ,,bongo'' .Tylko nie tak jak to opisałeś prostytutki w Holandii.
Bo o Holandii to wiesz coś z encyklopedii a o ,,holenderkach '' to wiesz tyle że jedna ,może dwie stały w obórce u tatula i się naoglądałeś. Tyle że ich ,,broszki,, są wierz mi inne niż mieszkanek Amsterdamu. Ale co ty możesz o tym wiedzieć .
~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Gazania napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A jak myślisz? Pytam bo po zadanym teraz pytaniu zastanowić się można w jakim stanie sam teraz jesteś .
No właśnie. Wytłumacz co to jest ,,bongo'' .Tylko nie tak jak to opisałeś prostytutki w Holandii.
Bo o Holandii to wiesz coś z encyklopedii a o ,,holenderkach '' to wiesz tyle że jedna ,może dwie stały w obórce u tatula i się naoglądałeś. Tyle że ich ,,broszki,, są wierz mi inne niż mieszkanek Amsterdamu. Ale co ty możesz o tym wiedzieć .
Nie wiem jak smakuje broszka prostytutki i jak Holenderki, bo nigdy mnie to nie interesowało. A jak nie wiesz co to jest bongo to sprawdź sobie w Google.