~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
;D aby Jan mnie nie krytykował??? ;D ;D
co ma robić minister na granicy ... a coś robi?
strajki na granicach były i był tam Kołodziejczak...strajki są nadal chociaż od czasu do czasu i gdzie jest Kołodziejczak?...gdzie się nagle podziała ta jego Agro -coś tam?
ja mam coś proponować?...komu?...Sawickiemu ? Kołodziejczakowi?
a jaki ja mam wpływ na cokolwiek?
kiedy coś tam napisałem do Kempy'' tornister'' i do Krychy ''sałaty'' to mnie zaraz zablokowały...zrobiła to tez Nowacka kiedy darłem z niej ''łacha'' kiedy to chwaliła się odzyskaniem kasy za DWA MIEJSCA PARKINGOWE pod budynkiem zakupionym przez piSSdzielców ale za który kasy już nie odzyskała...;D
ani ty ani ja nie mamy na nic wpływu
dlatego traktuję to tylko jako zabawę ....
a za kwadrans zaczynam oglądać obstawioną siatkówkę czyli Zawiercie a później Projekt...czyli kolejna dawka zabawy...;D
Całkiem się z tym nie zgadzam. Mamy wpływ. Dlatego zapytałem cię o propozycje. Ty nadal krytykujesz ale nie proponujesz nic. Ten " gupi" Kołodziejczyk wpadł na pomysł aby zboże Ukraińskie wywozić statkami przez Rumunie. Przyznasz że to całkiem sensowne rozwiązanie.
A protesty to dobrze wiesz czyja to sprawka . Takie , Lucusie , Pogody i inne niezgody tylko protestują. Oni nie chcą aby kumple poszli do kryminała. A oglądają takie tivi na którym jest tylko jedne info.