Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Nazwa niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 13:00
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a demokracja?
i co z niej faktycznie pozostało? ;D

Demos kratos -- władza ludu .
Nazwa została.
Niestety przez takich jak ty wiele zła się robi. Ty nie jesteś goopi i mógłbyś wykorzystać to pożytecznie . Ale wolisz siać ferment i wszędzie być jak kolec w doopie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 13:11
wiem...
jestem ci jak ten kolec w dupce który pokazuje że ta nasza popieprzona tzw. ''demokracja'' jest ''wuja '' warta...;D
i właśnie dlatego staram się tu wszystkim pokazać że ta ''demokracja'' ma dwie twarze tak jak oblicze Janusa...

czy zaraz napiszesz to co podejrzewam? ...zapewne ....;D

ale tak na marginesie...
niby w Grecji ukuto ten termin ''demokracja'' ale troszeczkę wiedzy na ten temat i okazuje się że szybko z nią tam skończono ...
dlaczego?...ano bo wprowadzono rządy Senatu czyli tak naprawdę rządy oligarchów....

brzmi znajomo?....;D
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 13:13
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): facet jak ma ''jaja'' to pisze i mówi co myśli a nie zachowuje się jak konformista ...

''Niektóre poglądy Konfederacji podzielam, ale z kolei niektórych, tych darwinistycznych, no radykalnie nie podzielam - odparł dziś prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński, pytany o potencjalną współpracę z mniejszym ugrupowaniem po prawej stronie. Zastrzegł, że o ile to na razie teoretyczna dyskusja, o tyle na poważnie wróci po wyborach prezydenckich.''

czyli jak nie wygram wyborów a tym samym nie dorwę się do koryta to wejdę w koalicję nawet z tymi których jeszcze niedawno wyzywałem od najgorszych...

to samo można napisać o ''konfiarzach''...
nasz kandydat nie wygra ale jakby co to aby dorwać się do koryta wejdziemy w koalicję z tymi którzy jeszcze nie tak dawno nas wyzywali i opluwał...

więc jakim cudem w tym poje....nym kraju ma być kiedykolwiek dobrze? ;D

Dlaczego czepiasz się konfy i pisowców a nie czepiasz się peowców którzy po wyborach by dorwać się do koryta zrobili dokładnie to samo?
5 kwietnia 2025r. o 13:25
jak to się ''nie czepiam''?
krytykowałem za bzdury i głupoty już sporo z nich....od kamyszka-tygryska przez siemoniaka i nowacką ...
musisz więc być albo bardziej spostrzegawczy albo bardziej obiektywny...
nie pamiętasz jak krytykowałem tu takiego jednego ''rolnika'' co to organizował protesty na granicy a później już jako minister jakby stracił ''rozmach'' a raczej ''jaja''...;D
~~Rzep niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 13:56
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jak to się ''nie czepiam''?
krytykowałem za bzdury i głupoty już sporo z nich....od kamyszka-tygryska przez siemoniaka i nowacką ...
musisz więc być albo bardziej spostrzegawczy albo bardziej obiektywny...
nie pamiętasz jak krytykowałem tu takiego jednego ''rolnika'' co to organizował protesty na granicy a później już jako minister jakby stracił ''rozmach'' a raczej ''jaja''...;D
Tygrysek i ta lewica super . Zgoda . Co do rolnika , moim zdaniem zrobił słusznie. TAM GDZIE JEST WIĘCEJ ZWOJUJE NIŻ NA PROTESTACH.
A ty jedziesz po wszystkich a sam nic nie proponujesz.
Daj tu propozycje jak zrobić żeby Jan cie nie krytykował.
5 kwietnia 2025r. o 14:33

;D aby Jan mnie nie krytykował??? ;D ;D

co ma robić minister na granicy ... a coś robi?
strajki na granicach były i był tam Kołodziejczak...strajki są nadal chociaż od czasu do czasu i gdzie jest Kołodziejczak?...gdzie się nagle podziała ta jego Agro -coś tam?
ja mam coś proponować?...komu?...Sawickiemu ? Kołodziejczakowi?
a jaki ja mam wpływ na cokolwiek?
kiedy coś tam napisałem do Kempy'' tornister'' i do Krychy ''sałaty'' to mnie zaraz zablokowały...zrobiła to tez Nowacka kiedy darłem z niej ''łacha'' kiedy to chwaliła się odzyskaniem kasy za DWA MIEJSCA PARKINGOWE pod budynkiem zakupionym przez piSSdzielców ale za który kasy już nie odzyskała...;D

ani ty ani ja nie mamy na nic wpływu
dlatego traktuję to tylko jako zabawę ....
a za kwadrans zaczynam oglądać obstawioną siatkówkę czyli Zawiercie a później Projekt...czyli kolejna dawka zabawy...;D
~~NieJan niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 14:41
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):

;D aby Jan mnie nie krytykował??? ;D ;D

co ma robić minister na granicy ... a coś robi?
strajki na granicach były i był tam Kołodziejczak...strajki są nadal chociaż od czasu do czasu i gdzie jest Kołodziejczak?...gdzie się nagle podziała ta jego Agro -coś tam?
ja mam coś proponować?...komu?...Sawickiemu ? Kołodziejczakowi?
a jaki ja mam wpływ na cokolwiek?
kiedy coś tam napisałem do Kempy'' tornister'' i do Krychy ''sałaty'' to mnie zaraz zablokowały...zrobiła to tez Nowacka kiedy darłem z niej ''łacha'' kiedy to chwaliła się odzyskaniem kasy za DWA MIEJSCA PARKINGOWE pod budynkiem zakupionym przez piSSdzielców ale za który kasy już nie odzyskała...;D

ani ty ani ja nie mamy na nic wpływu
dlatego traktuję to tylko jako zabawę ....
a za kwadrans zaczynam oglądać obstawioną siatkówkę czyli Zawiercie a później Projekt...czyli kolejna dawka zabawy...;D

Całkiem się z tym nie zgadzam. Mamy wpływ. Dlatego zapytałem cię o propozycje. Ty nadal krytykujesz ale nie proponujesz nic. Ten " gupi" Kołodziejczyk wpadł na pomysł aby zboże Ukraińskie wywozić statkami przez Rumunie. Przyznasz że to całkiem sensowne rozwiązanie.
A protesty to dobrze wiesz czyja to sprawka . Takie , Lucusie , Pogody i inne niezgody tylko protestują. Oni nie chcą aby kumple poszli do kryminała. A oglądają takie tivi na którym jest tylko jedne info.
~~NieJan niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 14:44
Aha i kolec to ty nie jesteś dla mnie a dla tych których atakujesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza