Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Fioletowoczarna Przylaszczka niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 20:01
~~ napisał(a): Lucjan jaki ty masz numer domu bo chciałbym podjechać i coś ci pokazać.
Pisz bo po co mam pytać u sołtysa .
Pisałeś tu swoje nazwisko ale numeru domu nigdy nie podałeś .
Podawałeś tu kiedyś swój numer telefonu ale nie zapisałem a teraz by mi się przydał.

Jak się przedstawisz to ci podam , a tak nie insynuuj
jakichś odwiedzin , napisz co pijesz „ Jasia Wędrowniczka” , może Koniaczek .? , mam Hennesy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~wiem niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 20:22
~~Fioletowoczarna Przylaszczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Lucjan jaki ty masz numer domu bo chciałbym podjechać i coś ci pokazać.
Podawałeś tu kiedyś swój numer telefonu ale nie zapisałem a teraz by mi się przydał.

Jak się przedstawisz to ci podam , a tak nie insynuuj
jakichś odwiedzin , napisz co pijesz „ Jasia Wędrowniczka” , może Koniaczek .? , mam Hennesy

Już go raz zaprosiłeś to przyszedł ze swoim otwartym już piwem. Tak było ?
~~Znam tego Burka niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 20:25
Ten Burek pyskaty jest z naszego podwórka. Ale jakiś dziwny był zawsze . A jak dorósł to u obcej zakisił ogórka. Wiemy u której.
~~No co ty niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 20:29
~~ napisał(a): Lucjan jaki ty masz numer domu bo chciałbym podjechać i coś ci pokazać.

Ja podam numer a ty zaraz pobiegniesz na policję , potem do prokuratury a potem będziesz o tym pisał 15 lat .
ale niech tam dam ci 881 405 xxx poproś to dopisze reszte.
~~Bua cha chi niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 23:02
Kim ty jesteś
Jestem sobie Batyr śmały
Bo sam sobie ślę pochwały.
Raz tu jestem Jaś wspaniały
Innym razem kwiatek mały.
Tu zapiszę tam zapodam
I do siebie troszkę dodam.
Zanotuję w kapowniku
raz po tyldzie raz po nicku.
Tak by wszystkie " łajzy" znały
Żem jest groźny i wspaniały.
By trząchali galotami
Gdy przytłaczam ich " faktami".
Ale prawda jest jak wiecie
bardzo prozaiczna przecie
Ja ni śpiewak ni kucharka
w chwili grozy nie dam rady
Zrobić dobrze telemarka.
Przeto tak jak każdy kmiotek
Stawiam losy po dwa złote.
Patrzę pod nos by od rana
Nie wleźć na coś po bananach .
W gębie mocny w uszach cienki
Produkuje pierdzibrzęki.
Ale zawsze z mojej strony
Muszę słać tu wam pokłony
Bo bez waszej dobrej karmy
Był by ze mnie cienias marny.

Dobre to . Pewnie zasługuje na lokalny IPN ek.
~~dylematy młodego taty niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 3:57
Dokąd tym Kaczym kreaturom będzie wolno robić ludziom wodę z mózgu ,kiedy PiSkłamcy odejdą z życia publicznego ?
Nie potrafię zrozumieć: czy naprawdę wyznawcy PiS, oglądacze TV Ruspublika nie widzą groteskowości tego spektaklu? Czy wiara w geniusz i charyzmę żoliborskiego żula całkowicie odbiera im jakikolwiek krytycyzm?
W PiSich łbach dominują 2 komórki łbach dominują dwie komórki: - „jak trzymać grabie, jak dogodzić babie".
~~Białoruda Borówka niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 7:07
~~dylematy młodego taty napisał(a): Dokąd tym Kaczym kreaturom będzie wolno robić ludziom wodę z mózgu ,kiedy PiSkłamcy odejdą z życia publicznego ?
Nie potrafię zrozumieć: czy naprawdę wyznawcy PiS, oglądacze TV Ruspublika nie widzą groteskowości tego spektaklu? Czy wiara w geniusz i charyzmę żoliborskiego żula całkowicie odbiera im jakikolwiek krytycyzm?
W PiSich łbach dominują 2 komórki łbach dominują dwie komórki: - „jak trzymać grabie, jak dogodzić babie".

A buciki ładnie na glancuś zrobione? No to szybciutko powolutku.
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 7:50
~~dylematy młodego taty napisał(a): Dokąd tym Kaczym kreaturom będzie wolno robić ludziom wodę z mózgu ,kiedy PiSkłamcy odejdą z życia publicznego ?

kolego, ale druga strona wygląda identycznie, pełowcy tvny teraz też tvPO tak samo urabia swoich wyznawców.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza