~~No co ty napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Lucjan jaki ty masz numer domu bo chciałbym podjechać i coś ci pokazać.
Pisz bo po co mam pytać u sołtysa .
Pisałeś tu swoje nazwisko ale numeru domu nigdy nie podałeś .
Podawałeś tu kiedyś swój numer telefonu ale nie zapisałem a teraz by mi się przydał.
Ja podam numer a ty zaraz pobiegniesz na policję , potem do prokuratury a potem będziesz o tym pisał 15 lat .
ale niech tam dam ci 881 405 xxx poproś to dopisze reszte.
~~Lucjan napisał(a): Byłem na komendzie przesłuchiwany w sprawie czy udostępniałem tu dane Jana a pani komisarz pytała mnie o to czy polecam Jana jako wykonawcę jakiejś pracy. Dobrze że nie pytała mnie o to czy wulgarnie wyzywałem tu Jana bo też musiał bym kłamać że oczywiście że nie.
~~ napisał(a): Lucjan jaki ty masz numer domu bo chciałbym podjechać i coś ci pokazać.
Pisz bo po co mam pytać u sołtysa .
Pisałeś tu swoje nazwisko ale numeru domu nigdy nie podałeś .
Podawałeś tu kiedyś swój numer telefonu ale nie zapisałem a teraz by mi się przydał.
~~ napisał(a): Nikczemnym śmieciem to jest ten Lucjanie kto nawet bratanka wykorzystuje by z kimś tam o coś walczyć .
Po co publicznie to robiłeś ?
~~ napisał(a): Po co publicznie to robiłeś ?
~~Lucjan napisał(a): 14240
M21W2 13 min. temu
~~qwerty , twoja odpowiedź świadczy o tobie , żel mi ciebie , tak po prostu po ludzku .
Przepraszam że w poprzednim poście na twoje życzenie odpowiedziałem adekwatnie .
Nie twoją winą jest odczłowieczenie , nie odpowiadasz za odziedziczone geny .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 18:46:
Januszku , dziecko drogie , wszystkim bez wyjątku odpowiadam adekwatnie , tobie parówo tym razem też . bydlaku , zamknij ryja
Racja . Dobrze że o to nie pytała.