Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Dobry pomysł niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 19:08
Zaloguję się z nickiem JTDM52/. Będę wypisywać wszelkie bzdury świata. Kto pierwszy ten lepszy.
Jak długo ten nick pozostanie wolny do wzięcia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 19:12
~~Blond Czarnuszka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): bredzisz...bredzisz jak zwykle ale na pytania nadal nie odpowiadasz...
dlaczego?...bo wiesz że te pytania obnażają was jakimi jesteście obaj manipulantami ...stąd wasz strach przed odpowiedziami bo jak otwarcie zaprzeczyć faktom?
o ty chcesz bym ja tu pisał o jakichś twoich pytaniach? ...o kredki to ty pytaj przedszkolaków ...

robisz z siebie pajaca nie mniejszego jak twój Lucjan ...rozmowy na priv? ...jakie?...o czym? ;D
FANTASTO...

o co ciebie prosiłem na odchodne?
o jedno...abyś wpłynął na chamstwo Lucjana i ostudził jego emocje I WYTŁUMACZYŁ MU ŻE CHAMSTWO I WULGARNE PORÓWNANIA kiedyś go zgubią ...

śmieszny gościu jesteś ,nic więcej...no jeszcze możliwe że frajer ...;D
to zależy kim się w tej chwili poczujesz...HAHAHAHAHA...

Saszka wygrał ...teraz oglądam Stefanka Tsitsipaska...
a ty myśl co piszesz i napisz chociaż kto jest tym ''sygnalistą''...;D

Uciekasz od odpowiedzi , zostałeś zdemaskowany ,
Jesteś zwykłym świrem forumowym , któremu dostarczamy karmy by przeżył , odpowiedz dokładnie
słowo w słowo , o co prosiłeś na odchodne …??
wręcz błagałeś …!

;D ;D ;D

''zdemaskowany''...;D
''i jeszcze to ''błaganie''...;D

a odpowiedzi na pytania brak...
zacznę po prostu kopiować posty bo szkoda mi czasu na takich pajaców...
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 19:16
~~Dobry pomysł napisał(a): Zaloguję się z nickiem JTDM52/. Będę wypisywać wszelkie bzdury świata. Kto pierwszy ten lepszy.

dlaczego tak a nie Lucjan z Ocic?
boisz się ośmieszenia? ;D

już tu jeden a mianowicie Jureczek strasznie się oburzał jak ktoś tam podpisywał się Jurko 61...;D
ciekawe że jeszcze nie pisze że to ja ...

a swoją drogą jak on tu BŁAGAŁ o reakcję ze strony redakcji by powstrzymali kogoś kto pisze niezgodnie z jego poglądami...
to było zabawne jak tu słał błagania...;D
~~ niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 19:28
Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
3 godz. 29 min. temu
ale mam czutkę...;D
tym bardziej że właśnie Shelton mi wygrał a Saszka zacznie za kilka chwil...
więc coś wyjaśniam...
ja nie sprowokowałem twojego brata tylko zarzuciłem mu otwarcie kłamstwo i tzw. kradzież intelektualną kiedy w temacie o ''S '' skopiował część tekstu z propagandówki o ''solidaruchowej'' i właśnie wtedy Lucunia się tak podniecił że wyzywał mnie od ''komuchów'' i ''esbeckich pomiotów'' ;D
ale ty oczywiście i tego nie pamiętasz a ja...a ja mam zrzuty ekranu...;D
później ponownie łapałem twojego braciszka na tym że ''zapomina'' o zaznaczeniu tekstu znakiem cytatu...

moim jedynym jego ''wyzwiskiem'' było to że określiłem go jako ''solidarucha'' i ''partyjnego oszołoma''...;D

po tym spotkaniu o którym wspominasz następnego dnia twój braciszek obsmarował dupę koledze a ten w odpowiedzi odpisał Lucusiowi że gdyby nie jego wpisy i temat nikt o tym spotkaniu by nie wiedział...(ten wpis też mam )
i kto tu jest jątrzycielem i plotkarzem? ;D

nie mam pojęcia o czym piszesz - ''zaprzysięgły wróg życia''? o co ci chodzi bo te słowa nie mają sensu...;D
co mnie poróżniło z Lucjankiem?...jego otwarte łgarstwa , jego hipokryzja i jeszcze coś czego nie znoszę ...
włazidupstwo i wazeliniarstwo...

jeszcze raz- zacznij dobierać odpowiednie do sytuacji słowa bo piszesz niezbyt składnie bo to ''zrobił coś co cię skrzywdziło''
nie ma najmniejszego sensu...

mylisz ''krzywdę '' ze szkodą...
a szkodą jest to że publikował tu moje dan wrażliwe ...

widzę że masz problemy z odpowiedzią na poprzednie posty...;D
a przecież ''przy fajeczce na ławeczce'' powiedziałem ci abyś nie szukał wrogów tam gdzie ich oczekujesz tylko tam gdzie starają się ukryć...
ja nadal uważam i to ponownie ci powtórzę - waszego wroga szukajcie na Koziej...to on prowadził swoje ''ślidztwa'' ....
to on oczekiwał że ja wejdę w jego ''chore klimaty''...o tym pamiętaj jeśli nadal zamierzasz go odwiedzić...;D
~~stary bolecnauta niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 19:33
Pytałeś Jurku - burku o krzywdy jakie tu twój chamski brat wyrządził? Ot odpowiedź.
20 min. temu
Zaloguję się z nickiem JTDM52/. Będę wypisywać wszelkie bzdury świata. Kto pierwszy ten lepszy.
Dociera to do ciebie tumanie czy za proste cepisko z ciebie by to ogarnąć?
~~Ponawiam ponownie niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 19:38
Staro różowy Jaś
widzę że masz problemy z odpowiedzią na poprzednie posty...;D
a przecież ''przy fajeczce na ławeczce'' powiedziałem ci abyś nie szukał wrogów tam gdzie ich oczekujesz tylko tam gdzie starają się ukryć...
ja nadal uważam i to ponownie ci powtórzę - waszego wroga szukajcie na Koziej...to on prowadził swoje ''ślidztwa'' ....
to on oczekiwał że ja wejdę w jego ''chore klimaty''...o tym pamiętaj jeśli nadal zamierzasz go odwiedzić...;D
Niezbyt tak było. Ale skoro tak piszesz to powiedz co zrobił ci ten z Koziej. Wiemy co tam pisałeś o jakiejś pani ale co ty masz do niego. Przecież ponoć dawał ci robotę.
~~Ponawiam ponownie niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 20:03

CO TAKIEGO ZROBIŁ CI JAN SKORO TWÓJ BRAT NAPISAŁ ŻE POSTAWIŁES GO W GRONIE FRAJERÓW?
Lucjan ma coś do Jana Jan do Lucjana to co się wrzynasz jak STRINGI W DUPĘ?
Masz problem z kimś kto pisał o zamiataniu placu więc węsz. Masz problem z kimś kto pisał o malinowym nosie czy zimowych sandałach to tym się zajmuj a nie drążysz tu temat szukając chyba kozła ofiarnego.
Czy twoim językiem ,,miłości '' jest pisanie do Jana że ,,damskie się nie liczą''?
Więc napiszę ci wprost i konkretnie.- wal się na ryj z tymi swoimi zaczepkami i robieniem z siebie Bóg wie kogo.
Dlaczego nie odpowiadasz na to co jest na samej górze a które cytuję abyś wiedział o co chodzi ? Bo jesteś miękką fają która boi się prawdy i nie odpowiada.
Dotarło?
~~Blond Czarnuszka niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 20:21
~~stary bolecnauta napisał(a): Pytałeś Jurku - burku o krzywdy jakie tu twój chamski brat wyrządził? Ot odpowiedź.
20 min. temu
Dociera to do ciebie tumanie czy za proste cepisko z ciebie by to ogarnąć?

Ty nawet prostym cepiskiem nie jesteś ….hahihaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza