Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Garnitur za 5 dolcow niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 20:25
Chiny są otwarte na rozmowy, jeśli terrorysta Trump okaże im szacunek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Blond Czarnuszka niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 20:28
Bym miał się sto razy zapytać … czy jesteś w stanie
szczerze do bólu odpowiedzieć , o co mnie prosiłeś na odchodne …????
lekko ci przypomnę , zgodziłem się na ten fejkowy wpis by ci zrobić przyjemność….
więc odpiszesz czy nie ….???
Po tym wpisie Lucjan do mnie zadzwonił zapytując
co tam było …???
Czy pomogłem w amnezji …???
~~Oj tam oj tam niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 20:36
~~Blond Czarnuszka napisał(a): Bym miał się sto razy zapytać … czy jesteś w stanie
szczerze do bólu odpowiedzieć , o co mnie prosiłeś na odchodne …????
lekko ci przypomnę , zgodziłem się na ten fejkowy wpis by ci zrobić przyjemność….
więc odpiszesz czy nie ….???
Po tym wpisie Lucjan do mnie zadzwonił zapytując
co tam było …???
Czy pomogłem w amnezji …???

Wręcz przeciwnie. On nie ma amnezji. On jest stronniczym egoistą . I gdyby nie ten dziadowski wygląd narcyzem.
~~Pytanie niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 21:39
Jasiek a ty jaką karmę wolisz ? Suchą czy z puszki ? Dla pieska czy kotka ? No bo wiesz to w trosce o stolec.
~~Ruski mir niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 6:20
Nieobliczalny rosyjski szaleniec Braun wtargnął do szpitala i próbował dokonać "zatrzymania obywatelskiego" ginekolożki w Oleśnicy.
~~Konfederacja niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 6:23
~~Ruski mir napisał(a): Nieobliczalny rosyjski szaleniec Braun wtargnął do szpitala i próbował dokonać "zatrzymania obywatelskiego" ginekolożki w Oleśnicy.

Legitymacja poselska to nie przepustka do terroryzowania ludzi. Braun jest nieobliczalnym szaleńcem sponsorowanym przez GRU.
14240
M21W2
17 kwietnia 2025r. o 8:54
siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają
z tymi reklamami leków i wszędzie w każdym temacie porobiłem im wrzutki ... łajzy myślą chyba że poczuję się ukarany ....
mam więcej czasu na czytanie .... marczewscy to durnie ....kiedy czytają słowa prawdy jedyne co potrafią to właśnie
albo zablokować albo usunąć wpis ....
sam wiesz ... co tu więcej pisać ... kiedyś na sto procent mnie odblokują i co ?....
ano ponownie pojadę im " po rajtach "

Jedyny komentarz do tego - stan umysłu forumowego hejtera .

~~Swolocz pisowska niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 9:39
Wg Trumpa Polska wydając w USA biliony dolarow na zbrojenia okrada Amerykę.

Pogoda klaskałeś Trumpowi ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.