Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Bławatna Inkarwilla niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 9:47
Kiedy Rafał będzie w jakiejś debacie w TV nieważne w jakiej . Bo jest szansa że jeszcze nie wejdzie do drugiej tury wyborów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sutener niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 9:49
Czy to Nawrocki poznał Narciarza z Leśnym Ruchadłem?
~~Yogi niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 10:23
~~Sutener napisał(a): Czy to Nawrocki poznał Narciarza z Leśnym Ruchadłem?

Czekamy na książkę o twoich przygodach.
~~Wbrew ustaleniom UE niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 10:37
Antarktyczny lodowiec niespodziewanie zwiększył masę. Przegapił naukowy konsensus klimatyczny?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 10:40
już się wyżaliłeś mordorowi Lucusiu włazidupku i wazelinko że już dwa razy kopie twoich wpisów wychlastano? :D

14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
PanM 1 ...............O o 19.39
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się ...

''Lucjan- gdyby nie twoje wpisy nikt by tu nie wiedział że byłeś u mnie ,że był Janusz i Piotrek''
~~Hołd Tuski niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 11:08
"Hołd Tuski" - piszą internauci, komentując film z Donaldem Tuskiem i Olafem Scholzem, gdzie widać, jak szef polskiego rządu "kłania się w pas" kanclerzowi Niemiec. W sieci lawina komentarzy!
~~przegrany wyborca PiS niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 11:12
~~Hołd Tuski napisał(a): "Hołd Tuski" - piszą internauci, komentując film z Donaldem Tuskiem i Olafem Scholzem, gdzie widać, jak szef polskiego rządu "kłania się w pas" kanclerzowi Niemiec. W sieci lawina komentarzy!

Jacy internauci tłuku,jaka lawina tłku?
~~Hołd Tuski niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 11:15
500 rocznica hołdu pruskiego...
1525: Hołd Pruski...
2025: Hołd Tuski...
Szkoda, że przed nim jeszcze nie uklęknął.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza