Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Marek Suski niezalogowany
przedwczoraj o 13:40
Paliwo nie podrożało w całym kraju , jedynie na stacjach benzynowych !

Od Zamościa po powiat Kartuski , prezydentem Marek Suski.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pospolity janusz forumowy niezalogowany
przedwczoraj o 16:31
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy dowodami są jego wypowiedzi w białoruskim radio gdzie wychwala Łukaszenkę i Władka?

Ty tez wychwalasz władka , jaki z tego wniosek? Prócz tego żeś durny rzecz jasna .
~~Los przypuszczam niezalogowany
przedwczoraj o 16:57
~~pospolity janusz forumowy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy dowodami są jego wypowiedzi w białoruskim radio gdzie wychwala Łukaszenkę i Władka?

Ty tez wychwalasz władka , jaki z tego wniosek? Prócz tego żeś durny rzecz jasna .

dostał po paluchach od większości forumowiczów
, każdy zauważył że to mister NIKT , to szuka zaczepek insynuujących , chyba że to pozostałość
po tym incydencie bez telemarka ..
~~ Solidarni z Januszem niezalogowany
przedwczoraj o 17:54
Oj tam . Gdzie i od kogo dostał? A malinowy nochal to nie dostał? A Lucjusz Pomponiusz nie dostał?
Nawet jego koleżka z koziej ocenił go jako plotkarza.
A ci dwaj nie szukają zaczepek?
A co jakiś dupek nadal bredzi o telemarkach. ?
TCHÓRZLIWY TYP boi się nawet podpisać. ;]]
~~Oceń niezalogowany
przedwczoraj o 18:58

~~Krasny Jabłoń niezalogowany
2 godz. 4 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no i pięknie...trzeci set 6- 3 dla Jeleny.. ;)

ogólnie?...6-- 0

najlepsze były tytuły na Onecie jak to Jekaterina czeka na Świątek...HAHAHAHAHAHA

a tu DUDA ...;D

Wiesz co świadczy o tobie , te Twoje hihihaha …???
piszesz o innych bufony … a Ty nawet nie potrafisz docenić sportsmenki która ma chwilowo problemy
z złapaniem formy , oraz oczywiście Ostapenko jej nie leży … w moich oczach jesteś MEGA BUFON …
wpisy twoje są z pełną premedytacją uderzające
w fanów Igi Świątek , albo jesteś tak tępy i głupi
albo udajesz ..
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 20:26
hihihaha...
''chwilowe''? ...gościu kiedy ostatnio doszła do finału?...kiedy do półfinału?

co mnie obchodzą jej fani? ja oceniam szanse na podstawie wcześniejszych wyników tej czy innej zawodniczki...
a może mi napiszesz że obstawiając Ostapenko nie zachowuję się jak patriota? ;D
daleko gdzieś to mam bo ja nie obstawiam dla ''patriotyzmu'' tylko dla wygranej...
dlatego niedawno obstawiłem Ealę za blisko siedem złociszy kiedy na Świątek było 1.09!!!!!
dzisiaj na Świątek było chyba 1,25 jako faworytkę ...a co z tego wyszło?...klapa...;D

podobnie jak ze Świątek było dzisiaj z Gauff.... też ma problemy mentalne więc co zrobiłem?...obstawiłem Jasmin którą po prostu lubię jak chociażby Emmę czy Paulę .... i sukces...;D
jedynie Jessica mnie dzisiaj zawiodła na jednym kuponie ale Aleksandrowa grała jak ''z bajki''...kapitalny mecz zagrała i należało się jaj zwycięstwo jak ''psu micha''...

a udawać nic nie muszę bo gram dla siebie a nie dla ciebie...i gdzieś mam twoje jęki...;D

ps. gdyby wcześniej Fett zagrała z głową (kątowo ) Świątek już wcześniej by odpadła....

~~Krasny Jabłoń niezalogowany
przedwczoraj o 21:44
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): hihihaha...
''chwilowe''? ...gościu kiedy ostatnio doszła do finału?...kiedy do półfinału?

co mnie obchodzą jej fani? ja oceniam szanse na podstawie wcześniejszych wyników tej czy innej zawodniczki...
a może mi napiszesz że obstawiając Ostapenko nie zachowuję się jak patriota? ;D
daleko gdzieś to mam bo ja nie obstawiam dla ''patriotyzmu'' tylko dla wygranej...
dlatego niedawno obstawiłem Ealę za blisko siedem złociszy kiedy na Świątek było 1.09!!!!!
dzisiaj na Świątek było chyba 1,25 jako faworytkę ...a co z tego wyszło?...klapa...;D

podobnie jak ze Świątek było dzisiaj z Gauff.... też ma problemy mentalne więc co zrobiłem?...obstawiłem Jasmin którą po prostu lubię jak chociażby Emmę czy Paulę .... i sukces...;D
jedynie Jessica mnie dzisiaj zawiodła na jednym kuponie ale Aleksandrowa grała jak ''z bajki''...kapitalny mecz zagrała i należało się jaj zwycięstwo jak ''psu micha''...

a udawać nic nie muszę bo gram dla siebie a nie dla ciebie...i gdzieś mam twoje jęki...;D

ps. gdyby wcześniej Fett zagrała z głową (kątowo ) Świątek już wcześniej by odpadła....

Robisz to nagminnie , robisz to z premedytacją, w każdym temacie , i bardzo dobrze o tym wiesz..
chyba że jesteś chory świąteczny królik, i nie czujesz
tego . Zachowując się jak psychol.

~~PAD do wora niezalogowany
przedwczoraj o 22:15
Czas mija i czas PAD a a z nim rozliczenia tych partyjnych złodziei.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza