~~Krasny Jabłoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): hihihaha...
''chwilowe''? ...gościu kiedy ostatnio doszła do finału?...kiedy do półfinału?
co mnie obchodzą jej fani? ja oceniam szanse na podstawie wcześniejszych wyników tej czy innej zawodniczki...
a może mi napiszesz że obstawiając Ostapenko nie zachowuję się jak patriota? ;D
daleko gdzieś to mam bo ja nie obstawiam dla ''patriotyzmu'' tylko dla wygranej...
dlatego niedawno obstawiłem Ealę za blisko siedem złociszy kiedy na Świątek było 1.09!!!!!
dzisiaj na Świątek było chyba 1,25 jako faworytkę ...a co z tego wyszło?...klapa...;D
podobnie jak ze Świątek było dzisiaj z Gauff.... też ma problemy mentalne więc co zrobiłem?...obstawiłem Jasmin którą po prostu lubię jak chociażby Emmę czy Paulę .... i sukces...;D
jedynie Jessica mnie dzisiaj zawiodła na jednym kuponie ale Aleksandrowa grała jak ''z bajki''...kapitalny mecz zagrała i należało się jaj zwycięstwo jak ''psu micha''...
a udawać nic nie muszę bo gram dla siebie a nie dla ciebie...i gdzieś mam twoje jęki...;D
ps. gdyby wcześniej Fett zagrała z głową (kątowo ) Świątek już wcześniej by odpadła....
Robisz to nagminnie , robisz to z premedytacją, w każdym temacie , i bardzo dobrze o tym wiesz..
chyba że jesteś chory świąteczny królik, i nie czujesz
tego . Zachowując się jak psychol.
bzdura ...nie w każdym temacie i nie nagminnie..
ale w jednym masz rację ...
kiedyś to robiłem dla rozluźnienia atmosfery widząc wszędzie tylko''politykie''...teraz faktycznie robię to z domieszką ''premedytacji'' bo widzę jak np. ciebie to ''nakręca'' podobnie jak jakiegoś fiuta którego z kolei ''kręci'' pisanie o ''telemarkach''...;D
myślisz że to jest ''chory świąteczny królik '' czy ''psychol''? ;D ...OBSTAWIAM ŻE TO DRUGIE...;D
no ale abyś poczuł się lepiej masz to...
''To koszmar Igi Świątek. Z żadną inną tenisistką nie gra jej się aż tak źle. Przed sobotnim starciem polska tenisistka miała na koncie pięć porażek z Jeleną Ostapenko na pięć rozgranych spotkań. Łotyszka pozostawała dla Polki przeszkodą nie do pokonania.
''Ale kiedy miałaby przełamać taką serię, jak nie teraz? Po raz pierwszy zawodniczki mierzyły się ze sobą na kortach ziemnych, na ulubionej nawierzchni Igi Świątek. Do tego Łotyszka ostatnio nie była w zbyt dobrej formie.
Niestety, wiceliderka rankingu WTA nie była w stanie tego dokonać. Przez niemal całego pierwszego seta Jelena Ostapenko po prostu miażdżyła Igę. Polka nie była w stanie znaleźć sposobu na potężne returny rywalki, które prowokowała słabymi serwisami. Ponadto popełniała sporo prostych błędów.''
''Nie jest tak, że Świątek nie miała swoich szans, ale po prostu ich nie wykorzystywała. Wyrzuciła w aut bardzo prosty return na 4:3 w trzecim secie. W końcówce sama była sfrustrowana własnymi błędami. Ta porażka może ją boleć, ponieważ Ostapenko nie grała wcale przez większość czasu wybitnego tenisa. Po prostu Iga prezentowała się słabo.
Nie jestem tutaj zwolennikiem natychmiastowego wyrzucenia Wima Fissette'a czy Darii Abramowicz. Ale każdy widzi, że coś w teamie Polki nie działa, bo nie jest w stanie funkcjonować tak dobrze, jak wcześniej. Belg przez pół roku pracy nie poprawił jej gry, a mam nawet wrażenie, że poziom Polki minimalnie spadł. Do tego wiceliderka rankingu WTA nie ma tej pewności, tego luzu, którym latami zachwycała.''
poczytaj a jak potrafisz popisz sobie z ludźmi na tenis.com.......pl tam się przekonasz że moja wczorajsza opinia jest jedna z wielu....
a kolejny turniej z kilka dni tylko ją podtrzyma...;D
~~Jasio napisał(a): SIEDZISZ W SWOIM RYNSZTOKU TO SIEDŹ.
I milcz prostacki WIEJSKI CHAMIE skoro nic sensownego nie potrafisz napisać.
~~Czytałeś szujo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): SIEDZISZ W SWOIM RYNSZTOKU TO SIEDŹ.
I milcz prostacki WIEJSKI CHAMIE skoro nic sensownego nie potrafisz napisać.
POWIEDZIANO CI DOSADNIE " WON !!! " . Czy czegoś nie rozumiesz ?