Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
wczoraj o 6:02
~~Krasny Jabłoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): hihihaha...
''chwilowe''? ...gościu kiedy ostatnio doszła do finału?...kiedy do półfinału?

co mnie obchodzą jej fani? ja oceniam szanse na podstawie wcześniejszych wyników tej czy innej zawodniczki...
a może mi napiszesz że obstawiając Ostapenko nie zachowuję się jak patriota? ;D
daleko gdzieś to mam bo ja nie obstawiam dla ''patriotyzmu'' tylko dla wygranej...
dlatego niedawno obstawiłem Ealę za blisko siedem złociszy kiedy na Świątek było 1.09!!!!!
dzisiaj na Świątek było chyba 1,25 jako faworytkę ...a co z tego wyszło?...klapa...;D

podobnie jak ze Świątek było dzisiaj z Gauff.... też ma problemy mentalne więc co zrobiłem?...obstawiłem Jasmin którą po prostu lubię jak chociażby Emmę czy Paulę .... i sukces...;D
jedynie Jessica mnie dzisiaj zawiodła na jednym kuponie ale Aleksandrowa grała jak ''z bajki''...kapitalny mecz zagrała i należało się jaj zwycięstwo jak ''psu micha''...

a udawać nic nie muszę bo gram dla siebie a nie dla ciebie...i gdzieś mam twoje jęki...;D

ps. gdyby wcześniej Fett zagrała z głową (kątowo ) Świątek już wcześniej by odpadła....

Robisz to nagminnie , robisz to z premedytacją, w każdym temacie , i bardzo dobrze o tym wiesz..
chyba że jesteś chory świąteczny królik, i nie czujesz
tego . Zachowując się jak psychol.

bzdura ...nie w każdym temacie i nie nagminnie..
ale w jednym masz rację ...
kiedyś to robiłem dla rozluźnienia atmosfery widząc wszędzie tylko''politykie''...teraz faktycznie robię to z domieszką ''premedytacji'' bo widzę jak np. ciebie to ''nakręca'' podobnie jak jakiegoś fiuta którego z kolei ''kręci'' pisanie o ''telemarkach''...;D

myślisz że to jest ''chory świąteczny królik '' czy ''psychol''? ;D ...OBSTAWIAM ŻE TO DRUGIE...;D
no ale abyś poczuł się lepiej masz to...

''To koszmar Igi Świątek. Z żadną inną tenisistką nie gra jej się aż tak źle. Przed sobotnim starciem polska tenisistka miała na koncie pięć porażek z Jeleną Ostapenko na pięć rozgranych spotkań. Łotyszka pozostawała dla Polki przeszkodą nie do pokonania.
''Ale kiedy miałaby przełamać taką serię, jak nie teraz? Po raz pierwszy zawodniczki mierzyły się ze sobą na kortach ziemnych, na ulubionej nawierzchni Igi Świątek. Do tego Łotyszka ostatnio nie była w zbyt dobrej formie.
Niestety, wiceliderka rankingu WTA nie była w stanie tego dokonać. Przez niemal całego pierwszego seta Jelena Ostapenko po prostu miażdżyła Igę. Polka nie była w stanie znaleźć sposobu na potężne returny rywalki, które prowokowała słabymi serwisami. Ponadto popełniała sporo prostych błędów.''

''Nie jest tak, że Świątek nie miała swoich szans, ale po prostu ich nie wykorzystywała. Wyrzuciła w aut bardzo prosty return na 4:3 w trzecim secie. W końcówce sama była sfrustrowana własnymi błędami. Ta porażka może ją boleć, ponieważ Ostapenko nie grała wcale przez większość czasu wybitnego tenisa. Po prostu Iga prezentowała się słabo.

Nie jestem tutaj zwolennikiem natychmiastowego wyrzucenia Wima Fissette'a czy Darii Abramowicz. Ale każdy widzi, że coś w teamie Polki nie działa, bo nie jest w stanie funkcjonować tak dobrze, jak wcześniej. Belg przez pół roku pracy nie poprawił jej gry, a mam nawet wrażenie, że poziom Polki minimalnie spadł. Do tego wiceliderka rankingu WTA nie ma tej pewności, tego luzu, którym latami zachwycała.''

poczytaj a jak potrafisz popisz sobie z ludźmi na tenis.com.......pl tam się przekonasz że moja wczorajsza opinia jest jedna z wielu....
a kolejny turniej z kilka dni tylko ją podtrzyma...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Powyżej instrukcja haZardu w STS niezalogowany
wczoraj o 6:26
Wywalili Jana drzwiami wlazł oknem. Głodny rozgłosu oby tylko on był na wierzchu. Przyzwyczajony że w swoim szambie jest niezatapialny.
~~Jasio niezalogowany
wczoraj o 7:27
SIEDZISZ W SWOIM RYNSZTOKU TO SIEDŹ.
I milcz prostacki WIEJSKI CHAMIE skoro nic sensownego nie potrafisz napisać.
~~Czytałeś szujo niezalogowany
wczoraj o 7:58
~~Jasio napisał(a): SIEDZISZ W SWOIM RYNSZTOKU TO SIEDŹ.

POWIEDZIANO CI DOSADNIE " WON !!! " . Czy czegoś nie rozumiesz ?
wczoraj o 8:01
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a) 12 STYCZEŃ 2021

Widzisz jaką kupą gnoju jesteś.

;D
wczoraj o 8:05
~~Czytałeś szujo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): SIEDZISZ W SWOIM RYNSZTOKU TO SIEDŹ.

POWIEDZIANO CI DOSADNIE " WON !!! " . Czy czegoś nie rozumiesz ?

przecież to post do wiejskiego chamidła...;D
nie widzisz tego?

~~ niezalogowany
przedwczoraj o 5:54
Mar Marcz
15 godz. 28 min. temu
M21W2 napisał(a): siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają

I nadal będziemy Cie blokować i twoje syfiaste posty. Spadaj stąd. Nie ma cie tu i to już. WYNOCHA!

poluzuj gumę w majtochach bo ewidentnie cię uciska...
jeszcze nam tu ''zejdziesz''...;D
wczoraj o 8:07
no ...wystarczy ...
teraz czas na smakowanie świątecznych wiktuałów bo czas zacząć świętować...

ALLELUJA a ty się ''bujaj''...;D
~~Iga niezalogowany
23 godz. 51 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no i pięknie...trzeci set 6- 3 dla Jeleny.. ;)

ogólnie?...6-- 0

najlepsze były tytuły na Onecie jak to Jekaterina czeka na Świątek...HAHAHAHAHAHA

a tu DUDA ...;D

Więc udowodnij że zachowałeś się jak klasyczny normalny kibic …
Czy taki wpis nie udowadnia że coś nie teges u Ciebie .
Jesteś , i pozostaniesz kandydatem dla naukowców
szukających wyeliminowania tego wstrętnego genu u homo sapiens który posiadasz …
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo