Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
24 kwietnia 2025r. o 10:02
~~Jasio napisał(a): Nie obchodzi cię dlaczego ktoś poszedł do woja umacniać bratnią przyjaźń z narodem rosyjskim zamiast odmówić a interesuje cię dlaczego ktoś nie poszedł?
Jedno jest pewne . Ktoś kierowany na taką szkółkę by czegoś uczyć ,,młodych'' MUSIAŁ być SPRAWDZONY POLITYCZNIE. To jest jednoznaczne .
A może D.U.P.Ą jest ten kto poszedł a dzisiaj chce tu robić za antykomunistę?
Dlaczego on taki niby prawdomówny o tym milczy ,robi myki i uniki a jedyne co napisał to ogłoszenie tego że kiedy był w woju to powiększyła mu się liczba rodzeństwa ze związku partnerskiego. ;]
A ty? Gdzie służyłeś? O tym pisz a nie wpieprzasz się w czyjeś życie .
Tylko bez myków i uników. ;]]

Jasieńku drogi wpieprzasz się w moje życie jednocześnie robisz z tego tytułu innym zarzuty .
Jasieńku drogi , jesteś notorycznym kłamcą , wszystkich mierzysz swoja miarką .

P. S , Jasieńku drogi , wkeję ci wpis " Ogniomistrza Kalenia " , jest to wypowiedź bardzo niespójna , potrafisz
odnależć elementy niespójności ?

A dlaczego Lucjan poszedł na szkółkę gdzie wysłała go komunistyczna przecież kadra?
Dlaczego nie odmówił?
Niech może odpowie za jakie to zasługi dla komuny tak go wyróżniono? Może niech napisze jaki miał stopień jak tam pojechał.
Niech napisze czego tam uczył młodych żołnierzy i czy chociaż słowem wspomniał tam o Katyniu czy Ostaszkowie.
Tak lubicie zadawać innym pytania więc może na to odpowiecie. ;]
Ale nie odpowiecie bando jątrzycieli i tchórzy.
Po tym można określić jakim jesteście frajerstwem. ;]]

Po twojej odpowiedzi otrzymasz moją , odwagi Jasieńku drogi , stać ciebie na logiczną odpowiedź , uwierz w siebie .
Miłego dnia .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonobrązowa Skalnica niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 11:22
nie pieprz mi tu kolejnych bzdur o moich odpowiedziach bo wcześniej zadawano ci pytania o to za jakiezasługi skierowano się ''panie kapral''...;D i słowem nie odpowiedziałeś...
a w twoje ubogie życie nie muszę się ''wpieprzać'' bo to ty sam pisałeś jak to służąc komunistycznej Polsce zadbano o to aby dzietność w Polsce wzrosła a ty abyś cieszył się z nowego rodzeństwa...;D

służyłeś komunistycznemu państwu tak samo jak służył mu twój ''związkowy '' oszust Piotruniu Duduniu...
ciekawe za jakie ''zasługi'' on pojechał na misję za wstrętne kapitalistyczne ''dulary'' ...;D
przecież oszust też mógł odmówić ...
ale tacy jak ty i on to wazeliniarze i hipokryci ''pierwszej wody''...;D

ty Lucusiu nigdy otwarcie nie przyznasz się w jakim stopniu służyłeś ''komunie'' bo nie przystoi przecież tak ''ważnemu '' jak ty''opozycjoniście '' otwarcie o tym mówić...;D
ty wolisz pisać i wpieprzać w moje życie i chociażby bratanka...prawda? ;D

to jest twoje marne ''życie''

a częścią mojego nie ty jesteś notoryczny kłamco a np. STS i dlatego teraz robię kawusię i ułożę się przed tivi...

a ty zagryzaj ząbki w bezsilnej złości że nie jesteś w stanie mnie ukąsić...
tylko rób to ostrożnie bo chodzą słuchy że od niedawna szczerzysz się niczym ''brudna pała''

takżeteges ...poluzuj gumę w majtochach i szukaj zaczepek z ''konspiry '' jak to masz w zwyczaju bo wiesz dobrze że zawsze jestem gotowy skopać ci wirtualnie dupsko kiedy jakiś przebłysk odwagi pozwala ci się zalogować...
~~Bandyci pisowce niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 11:56
Budapesztański zbieg z zarzutami kryminalnymi żali się, że wybór Trzaskowskiego to byłaby katastrofa. Coraz wyraźniej widać, o co tu chodzi. Chodzi o bezkarność. Chodzi o ułaskawienia. O autoryzację złodziejstwa ekipy PiS. Zdemoralizowana grupa przestępcza walczy o życie!
14240
M21W2
24 kwietnia 2025r. o 12:02
Jadsieńku drogi , wyszukałem coś co jest naukową oceną ciebie , nie dziękuj .

"Kto ma tendencję do bycia notorycznym kłamcą?
Badania nad psychologią kłamstwa sugerują, że istnieją różne czynniki, które mogą sprawić, że ludzie mają skłonności do kłamania. Jednym z głównych aspektów jest osobowość. Osoby narcystyczne, czyli te, które cechują się nadmiernym poczuciem własnej wartości i potrzebą uwielbienia, często kłamią, aby podkreślić swoją pozycję lub osiągnięcia. Dla nich kłamstwo może być narzędziem do manipulacji innymi w celu uzyskania własnych korzyści.

Podobnie osoby z zaburzeniami osobowości histrionicznej mogą mieć tendencję do bycia notorycznym kłamcą. Charakteryzują się one nadmierną emocjonalnością, dramatyzowaniem sytuacji oraz skłonnością do przyciągania uwagi. " Kłamstwo może być dla nich sposobem na podkreślenie swojej wyjątkowości lub uzyskanie pożądanej uwagi od innych.

Nie tylko osoby z zaburzeniami osobowości mają skłonność do kłamania. Ludzie o niskiej samoocenie mogą również stosować kłamstwa jako mechanizm obronny. Stara się oni uniknąć krytyki czy konfrontacji, a kłamstwo staje się dla nich narzędziem do zachowania wizerunku lub uzyskania akceptacji społecznej."

~~Chyle czola niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 12:04
Sikorski w swoim przemówieniu zaorał Dudę, pis i Putina.
14240
M21W2
24 kwietnia 2025r. o 12:29
Lucjan nie karm Trolla , Lucjan nie karm Trolla .
~~Ziobro tez sie szykuje niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 12:56
Romanowskiemu właśnie pękł tyłek
~~Czerwonobrązowa Skalnica niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 12:57
M21W2 napisał(a):

''Nie tylko osoby z zaburzeniami osobowości mają skłonność do kłamania. Ludzie o niskiej samoocenie mogą również stosować kłamstwa jako mechanizm obronny. Stara się oni uniknąć krytyki czy konfrontacji, a kłamstwo staje się dla nich narzędziem do zachowania wizerunku lub uzyskania akceptacji społecznej." ''

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malachitowa dracena napisał(a)

Przemku nie rozumiem Ciebie co chcesz zyskać bezczelnie atakując ludzi Wolności i Solidarności , mnie nie przeszkadzają Twoje komentarze o rządzie PiS , jest to Twoje prawo jakiego nie miałeś w latach o których wspomniałem .
Zajmij się swoją aferą czajnikowa , ostrzegałem i prosiłem , skończ z wycieczkami osobistymi , oszuście , jak pisałeś oszczerstwa o fuszerkach Janusza milczałem wiedząc że kłamiesz , przypomnę Tobie tylko jedno co mówiłeś - Janusz to dobry fachowiec , wywaliłem Sp. Piotra bo był bardzo niesolidny , spaprał mi robotę , pokazywałeś pokoje w których Janusz zrobił solidne poprawki .

Przekroczyłeś granicę , tego Ci nie odpuszczę . podejrzewam kim jesteś , na pewno się spotkamy podły oszczerco .

widzisz pajacu jak idealnie to pasuje do ciebie?....;D
i to...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza