~~Błękitnoszary Sit napisał(a): PANNA Z ...... masz swietne teksty ,ale sie usmialam, pisz jeszcze! ja ide szukac jakiegos bagnetu , tez bede przygotowana jak przyjda do mnie ha, ha, ha.......... przypominasz mi kolege , ma podobne poczucie humoru do Twojego ha, ha, ha,........[/c
To nie mój tekst i nie poczucie humoru . Być może będzie to naszą rzeczywistością . Jak słusznie pyta Ksawery , ale z kurduplami z hameryki nawet bez bagnetu sobie poradzimy :)
Miłego ... Gosiu :D
ps. Głupia Papugo , to ja tu jestem spec od teorii spiskowych :)
Kiedy ta rozprawa bucu ?
~~Błękitnoszary Sit napisał(a): Jak widac, masz tez inne WIELBICIELKI , nie tylko Gosie i nawet o tym nie wiesz?Gosia mi zawsze pisała: ale się uśmiałam,ha ha ha...
qwax_ napisał(a): "planujemy też rozwiązanie takie, że chcemy zaproponować pewien pakiet udogodnień dla tych osób, które się zaszczepią" - powiedział wczoraj minister zdrowia.
Rozkręcają się w tej "dobrowolności szczepień". Za chwilę kto się nie zaszczepi nie dostanie żadnych "pińset plusów", a potem? Kto wie, może zakaz podróżowania, zakaz pracy - wyobraźnia rządu jest nieograniczona ;)
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1497956,niedzielski-premier-cel-szczepionka-70-80-proc-populacji.html