Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy zaszczepisz sie na Covid?

~~Błękitnoszary Sit niezalogowany
29 listopada 2020r. o 21:45
NIE, nie Gosia , SORY.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29 listopada 2020r. o 21:54
Jak widac, masz tez inne WIELBICIELKI , nie tylko Gosie i nawet o tym nie wiesz?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 listopada 2020r. o 7:07
~~Błękitnoszary Sit napisał(a): PANNA Z ...... masz swietne teksty ,ale sie usmialam, pisz jeszcze! ja ide szukac jakiegos bagnetu , tez bede przygotowana jak przyjda do mnie ha, ha, ha.......... przypominasz mi kolege , ma podobne poczucie humoru do Twojego ha, ha, ha,........[/c

To nie mój tekst i nie poczucie humoru . Być może będzie to naszą rzeczywistością . Jak słusznie pyta Ksawery , ale z kurduplami z hameryki nawet bez bagnetu sobie poradzimy :)

Miłego ... Gosiu :D

ps. Głupia Papugo , to ja tu jestem spec od teorii spiskowych :)

Kiedy ta rozprawa bucu ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
30 listopada 2020r. o 12:46
~~Błękitnoszary Sit napisał(a): Jak widac, masz tez inne WIELBICIELKI , nie tylko Gosie i nawet o tym nie wiesz?
Gosia mi zawsze pisała: ale się uśmiałam,ha ha ha...
30 listopada 2020r. o 22:28
Naprawde nie jestem Gosia , duzo dziewczyn tak napisze ,gdy przeczytaja cos smisznego, cos co je rozbawi ? Mnie rozsmieszylo , ...A kiedy przyjda podpalic moj dom...... i te wczesniej ....Topory... ale to juz chyba ktos inny napisal , mniesza o to. Fajnie jest Ciebie-Was czytac.
~~Cynamonowy Aster niezalogowany
2 grudnia 2020r. o 20:42
Ale dzban.
13926
qwax_
3 grudnia 2020r. o 15:57
"planujemy też rozwiązanie takie, że chcemy zaproponować pewien pakiet udogodnień dla tych osób, które się zaszczepią" - powiedział wczoraj minister zdrowia.
Rozkręcają się w tej "dobrowolności szczepień". Za chwilę kto się nie zaszczepi nie dostanie żadnych "pińset plusów", a potem? Kto wie, może zakaz podróżowania, zakaz pracy - wyobraźnia rządu jest nieograniczona ;)
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1497956,niedzielski-premier-cel-szczepionka-70-80-proc-populacji.html

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Terakotowa Turzyca niezalogowany
3 grudnia 2020r. o 16:54
qwax_ napisał(a): "planujemy też rozwiązanie takie, że chcemy zaproponować pewien pakiet udogodnień dla tych osób, które się zaszczepią" - powiedział wczoraj minister zdrowia.
Rozkręcają się w tej "dobrowolności szczepień". Za chwilę kto się nie zaszczepi nie dostanie żadnych "pińset plusów", a potem? Kto wie, może zakaz podróżowania, zakaz pracy - wyobraźnia rządu jest nieograniczona ;)
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1497956,niedzielski-premier-cel-szczepionka-70-80-proc-populacji.html

Spokojnie, to nie czasy rzadow pre-SLD ani PO
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.