Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolejny protest w Bolesławcu - NA ŻYWO
~~Brunatnoceglasty Zawciąg niezalogowany
28 listopada 2020r. o 20:24
Wstyd dla bolesławca co te pajace robią na ulicy bez maseczek po 500 pln kary i do domu rozgonic kto pozwala na takie protesty i kto sponsoruje Policja ich ochrania a przecież oni nawołują SPAL LOKALNY KOMISARIAT BANDA WARIATÓW
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatna Smagliczka niezalogowany
28 listopada 2020r. o 20:28
~~Brunatnoceglasty Zawciąg napisał(a): Wstyd dla bolesławca co te pajace robią na ulicy bez maseczek po 500 pln kary i do domu rozgonic kto pozwala na takie protesty i kto sponsoruje Policja ich ochrania a przecież oni nawołują SPAL LOKALNY KOMISARIAT BANDA WARIATÓW

Ty pusty złodzieju . Okradasz ludzi i wrzeszczysz ratunku.
~Pożółkły Szczawik niezalogowany
28 listopada 2020r. o 20:33
Po co robić aferę o jakieś 40 osobową grupę patoli. Połażą, połażą i wrócą do domu.
Kiedyś menele woleli siedzieć na ławkach w parku. Teraz wolą z tekturkami chodzić środkiem ulicy.
~~Amarantowa Cynia niezalogowany
28 listopada 2020r. o 21:01
Mam ogromny żal do Policji... Ci ludzie notorycznie łamią prawo i nie spotyka ich żadna kara. Zgromadzenie nie jest nigdzie zgłoszone. Co by było gdyby ktoś szedł środkiem ulicy i przeklinał krzycząc? Jakie mandaty by dostał? Coś jest nie tak. Takiej praworządności chcą ci protestujący? Prawo jest ok tylko wtedy kiedy im pasuje?
~Pożółkły Szczawik niezalogowany
28 listopada 2020r. o 21:17
Nie można wymagać od id***ów aby zachowywali się jak normalni obywatele. Ci ludzie są tak zaślepieni, że gotów są nawet zrobić ku..ę na środku rynku, gdyby ich guru Lempart im na to pozwoliła.
~~Bławatkowa Trzmielina niezalogowany
28 listopada 2020r. o 21:22
40 lat temu z kolegą ś.p, jechałem do Gdyni,( tam w hotelu była pierwsza siedziba WAŁĘSY).Po materiały o przyszłej SOLIDARNOŚCI I ANKIETY dla BOLESŁAWCA .
Wtedy, "TACY JAK WY" uważali nas za "warchołów". Tylko nieliczni nam sprzyjali, Po kilku latach opowiadali jak "ONI" zmieniali tą Polskę, Po "profity" byli pierwsi.
Zastanówcie się, Bo zostaniecie WASALAMI pisowskiego systemu.
~~Amarantowa Cynia niezalogowany
28 listopada 2020r. o 21:42
Słyszałem pod oknami ten marsz. Moje dzieci słyszały te wasze wszystkie bluzgi z megafonu i mały 4 letni syn zaczął powtarzać po was. Panie Sas, jeśli jeszcze raz ten pochód przejdzie pod moimi oknami z takimi słowami na ustach to wyjdę "wytłumaczyć" panu po ojcowsku pewne kwestie, bo coś się panu widać w głowie porobiło. I powiem panu, że lepiej chyba dla pana, że zszedłbym ja, a nie żona. Grzecznie informuję.
~Ognistoruda Metasekwoja niezalogowany
28 listopada 2020r. o 21:49
Widzę że nie jestem sam. Też chętnie skorzystam z prawa ojca. Wszystko ma swoje granice panie prowadzący. W końcu ktoś się zdenerwuje
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza