Horus napisał(a):~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ale kto się w ogóle przejmuje tym co qwax pisze ? Typ usilnie zniechęca do szczepienia, wrzuca pierdoły dzięki którym czuje się lepiej i dzięki którym czuje się "usprawiedliwiony" tym, że odmawia szczepienia. Wali farmazony w każdym wątku, na obu portalach bolesławieckich a jakoś nie widzę aby zwolennicy szczepień z taką zawziętością do nich namawiali. Weź się chłopie za robotę, kto ma olej w głowie to się zaszczepi i twoje pierdoły tego nie zmienią. Wrzuć na luz i przestań pisać bo tych, których chcą się zaszczepić - nie przekonasz, między innymi mnie.
na którą grupę się zamierzasz ''załapać''?
bo już w telewizorni mówią o tym że jako pierwsi sędziowie ,żołnierze i prokuratorzy...
później tzw. seniorzy....
z ponad 300-u tyś .szczepionek dojechało ostatnio lekko ponad 100 tyś.
kolejna dostawa to ...80 000 ...
pytanie ...czy po tamtej okrojonej zresztą dostawie szczepionek do Bolesławca dojechała kolejna partia?
wiesz coś o tym?...;)
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ale kto się w ogóle przejmuje tym co qwax pisze ? Typ usilnie zniechęca do szczepienia, wrzuca pierdoły dzięki którym czuje się lepiej i dzięki którym czuje się "usprawiedliwiony" tym, że odmawia szczepienia. Wali farmazony w każdym wątku, na obu portalach bolesławieckich a jakoś nie widzę aby zwolennicy szczepień z taką zawziętością do nich namawiali. Weź się chłopie za robotę, kto ma olej w głowie to się zaszczepi i twoje pierdoły tego nie zmienią. Wrzuć na luz i przestań pisać bo tych, których chcą się zaszczepić - nie przekonasz, między innymi mnie.Problem w tym ,Ze mamy nachalną polityczno-dziennikarską propagandę pro szczepionkową i zapowiadaną segregację a zaszczepionych i niezaszczepionych. A jeśli ktoś jest przeciw,to jest atakowany,iedzu innymi przez Ciebie.
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ale kto się w ogóle przejmuje tym co qwax pisze ? Typ usilnie zniechęca do szczepienia, wrzuca pierdoły dzięki którym czuje się lepiej i dzięki którym czuje się "usprawiedliwiony" tym, że odmawia szczepienia. Wali farmazony w każdym wątku, na obu portalach bolesławieckich a jakoś nie widzę aby zwolennicy szczepień z taką zawziętością do nich namawiali. Weź się chłopie za robotę, kto ma olej w głowie to się zaszczepi i twoje pierdoły tego nie zmienią. Wrzuć na luz i przestań pisać bo tych, których chcą się zaszczepić - nie przekonasz, między innymi mnie.
Horus napisał(a): ciekawe ...dzisiaj niejaki Dworczyk podał właśnie te liczby o których piszę ...
a ty co w zamian?
dlaczego Pfizer miał dostarczyć ponad dwa miliony szczepionek a kończy się obecnie na milionie?
co tu jęczysz?
boisz się że zabraknie dla ciebie?
''twój ból jest leszy niż mój '' więc słuszne się obawiasz...