~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Ale jeśli Polska Flaga jest chroniona to jakim prawem PISowcy we Fladze umieszczają swoje sekciarskie logo bezkarnie .
~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Ale jeśli Polska Flaga jest chroniona to jakim prawem PISowcy we Fladze umieszczają swoje sekciarskie logo bezkarnie .
Przyznam się ze nie za bardzo wiem o czym mówisz. Nie widziałem nigdzie biało-czerwonych flag z nadrukowanym logo PiS.
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Ale jeśli Polska Flaga jest chroniona to jakim prawem PISowcy we Fladze umieszczają swoje sekciarskie logo bezkarnie .
Przyznam się ze nie za bardzo wiem o czym mówisz. Nie widziałem nigdzie biało-czerwonych flag z nadrukowanym logo PiS.
Szkoda bo wczoraj w znienawidzonym przez was TVN była taka flaga kilkakrotnie pokazywana razem w pelerynie biało czerwonej z Kaczorem .
~~Krasna Tibuchina napisał(a): Nie chodzi o prawa autorskie głupcze. - Godło, barwy i hymn Rzeczypospolitej Polskiej podlegają ochronie prawnej, o tym mówi bezpośrednio konstytucja, odsyłając jednocześnie do odpowiedniej ustawy.
~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Ale jeśli Polska Flaga jest chroniona to jakim prawem PISowcy we Fladze umieszczają swoje sekciarskie logo bezkarnie .
~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a):~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Ale jeśli Polska Flaga jest chroniona to jakim prawem PISowcy we Fladze umieszczają swoje sekciarskie logo bezkarnie .
z kotwicą nie widziałeś, z Małyszem też nie widziałeś?
~~Lawendowoniebieski Limnantes napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Ale jeśli Polska Flaga jest chroniona to jakim prawem PISowcy we Fladze umieszczają swoje sekciarskie logo bezkarnie .
Szkoda bo wczoraj w znienawidzonym przez was TVN była taka flaga kilkakrotnie pokazywana razem w pelerynie biało czerwonej z Kaczorem .
Dlatego tyle razy Kmiotku przekazywane było ,
Wyłącz TVN24 i zdrowy rozsądek powróci samoistnie ,
A PiS okaże się ciekawą formacją rządzącą .
Zastosowana autokorekta