Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'błyskawica' na barwach narodowych to naruszenie prawa i obraza dla wizerunku państwa

~~Brunatnoczerwona Śliwa niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 9:17
~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Ale jeśli Polska Flaga jest chroniona to jakim prawem PISowcy we Fladze umieszczają swoje sekciarskie logo bezkarnie .

Przyznam się ze nie za bardzo wiem o czym mówisz. Nie widziałem nigdzie biało-czerwonych flag z nadrukowanym logo PiS.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 9:23
~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a):
~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Ale jeśli Polska Flaga jest chroniona to jakim prawem PISowcy we Fladze umieszczają swoje sekciarskie logo bezkarnie .

Przyznam się ze nie za bardzo wiem o czym mówisz. Nie widziałem nigdzie biało-czerwonych flag z nadrukowanym logo PiS.

Szkoda bo wczoraj w znienawidzonym przez was TVN była taka flaga kilkakrotnie pokazywana razem w pelerynie biało czerwonej z Kaczorem .
~~Lawendowoniebieski Limnantes niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 9:31
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):

Szkoda bo wczoraj w znienawidzonym przez was TVN była taka flaga kilkakrotnie pokazywana razem w pelerynie biało czerwonej z Kaczorem .

Dlatego tyle razy Kmiotku przekazywane było ,
Wyłącz TVN24 i zdrowy rozsądek powróci samoistnie ,
A PiS okaże się ciekawą formacją rządzącą .
1
emem
17 grudnia 2020r. o 9:34
~~Krasna Tibuchina napisał(a): Nie chodzi o prawa autorskie głupcze. - Godło, barwy i hymn Rzeczypospolitej Polskiej podlegają ochronie prawnej, o tym mówi bezpośrednio konstytucja, odsyłając jednocześnie do odpowiedniej ustawy.

Dlaczego policja zatem nie reaguje, gdy widzi pomazane flagi np. na stadionach - na przykład takie:
https://ocdn.eu/images/pulscms/OWU7MDA_/a5bc5bcb0f3ecd20ae6b6080e9a4d746.jpeg

Szczególne na ta na dole zdjęcia z buźką ;)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Grafitowy Suchodrzew niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 9:41

z kotwicą nie widziałeś, z Małyszem też nie widziałeś?
~~Brunatnoczerwona Śliwa niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 9:48
~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a):

z kotwicą nie widziałeś, z Małyszem też nie widziałeś?

Z "małyszomanią" oczywiście ze widziałem i też się dziwiłem że nikt nie reaguje. Ale z logo PiS? Pierwsze słyszę. Niestety nie oglądam TV, więc ominęło mnie "szczęście" oglądania flagi przyozdobionej logiem PiS. Obawiam się jednak ze z tą flagą to mniej więcej tak jak z tą swastyką ułożoną z wafelków, w środku puszczy, kilka lat temu.
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 10:05
~~Lawendowoniebieski Limnantes napisał(a):
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):

Dlatego tyle razy Kmiotku przekazywane było ,
Wyłącz TVN24 i zdrowy rozsądek powróci samoistnie ,
A PiS okaże się ciekawą formacją rządzącą .

To ty ...ny lemingu wyłącz TVP KURA wtedy zrozumiesz jak cię twój PIS robi w Ch...a .

Zastosowana autokorekta

~~Żółtawozielona Męczennica niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 11:46
Zastanawiam się, skąd ta nienawiść do Polaków -wyborców PiS? I szybko znalazłem odpowiedź. Nienawidzą Polski ci, którzy służyli ruskim okupantom ponieważ stracili władzę i przywileje. Bo PiS dobrał się im do tyłka za ich zbrodnie i zdradę narodową choć przyznaję, że uczynił to w niewielkim zakresie. PO utrzymywała porozumienie z Magdalenki chroniąc zdrajców, którzy oficjalnie służyli okupantowi a w zamian aparat komunistyczny nie ujawniał swoich tajnych współpracowników w szeregach Solidarności i kościoła katolickiego, którzy ze strachu zgodzili się z nimi współpracować. W ten sposób obie strony się kryły wzajemnie i czerpały korzyści. Nagle ci wstrętni Kaczyńscy przerwali ich zmowę i zaczęli ujawniać prawdę, o której naród polski wiedział lecz szara masa nie potrafiła tego zwerbalizować. Wszyscy wiedzieliśmy o przekrętach prywatyzacyjnych po 1989 roku, które nazwano eufemistycznie "pierwszy milion należy ukraść". A kto miał dostęp do tychże milionów i kto się nagle dorobił milionowych fortun? Przecież nie zwykli pracownicy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.