a przed chwilą mijałem dwa rozbite autka na skrzyżowaniu Staszica przy Lewiatanie ...
na moje niewprawne oczywiście oko wymuszenie autka jadącego chyba od strony ul. Góralskiej...
były tak poprzestawiane że to akurat trudno określić...
ale solidnie oba autka rozbite...
spokojnych świąt ;)
a tak przy okazji ...niesamowity ruch na A-4 ..mnóstwo TIR-ów od strony Zgorzelca...
uważajcie :)
~~Szarawobiała Kobea niezalogowany 18 grudnia 2020r. o 14:02
Złamane bariery to efekt byle jakości bo jakoś to bedzie nie rzetelność wykonawcy a najniższa cena decyduje o wyborze wykonawcy-coś za coś albo jakość która musi kosztować albo byle jakość za pół darmo.Na miejscu tej pani wytoczyłbym proces zarządcy most za odebranie fuszerki i narażenie jej życia bo idiotów i niekompetentnych urzędników należy eliminować z życia publicznego.
~~Zielonkawy Wielosił niezalogowany 18 grudnia 2020r. o 16:41
Aż strach pomyśleć co by było gdyby wpadło do wody ,zobaczymy czy ktoś sprawdzi jak zostały zamocowane barierki ,i z jakiego materiału zostały wykonane ,mam nadzieję że Bolec Info się tym zainteresuje chodzi przecież o zdrowie i życie ludzi .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.