M21W2 napisał(a): Panna- Piotrek Krwawnik dość ciekawą tezę wysunął , była walka z komuną , potrzebna była odwaga i rozwaga .
Obecnie też jest walka z moim zdaniem groźniejszym wrogiem , wtedy była potrzebna Solidarność obecnie solidaryzm społeczny .
Nic mnie nie odwiedzie od podjętej decyzji , nie darowałbym sobie jakbym to ja zaraził kogoś z moich najbliższych .
~~Zzieleniały Lędźwian , może i jestem głupi ale nie potrafię biernie stać i nie uczestniczyć w propagowaniu szczepienia a tym samym zdjęcia nałożonego kagańca przez Covida .
Jarząbek Panu pozostało mi życzyć aby nikt z najbliższych nie złapał nieszczęsnego Covida .
~~Mahoniowy Narcyz , dzięki za polecony filmik , obejrzę w wolnym czasie .
Wszystkim forumowiczom życzę : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BEZ KONTAKTU Z COVIDEM >
[img=1609446205_z2k94su.gif]
no akurat po tej broni biologicznej będziesz zarażał na potęgę, ponieważ szczepionka mRNA poprzez transkrypcje powoduje że organizm sam wytwarza białko koronawirusa , idealny przepis na nie kończącą się pandemie, a ty będziesz rozsiewał koronawirusa , za miesiąc / dwa będzie po 40-60 tys zakażeń dziennie tak jak to jest teraz w uk, to test preparatu biomolekularnego dzięki któremu w przyszłości będą mogli robić dużo bardziej futurystyczne rzeczy które dziś wydają się irracjonalne.