~~Ceglastoczerwony Migdałowiec niezalogowany 1 stycznia 2021r. o 22:36
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ja już pisałem qwax, skończ bredzić bo za każdym razem dokonujesz coraz większego samozaorania.
samozaoranie, to sam sobie zrobisz, jak się zaszczepisz, qwax walczy o was barany i chwała mu za to, nie jesteś tu sam, daj innym szansę, którzy chcą żyć i nie mają pojęcia, co szykuje dla nich nierząd najemników, może ktoś się zainteresuje wklejkami qwaxa , tym co pisze i nie pójdzie strzelić se samobója bronią biologiczną, nie każdy ma tak sprany mózg jak ty
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ja już pisałem qwax, skończ bredzić bo za każdym razem dokonujesz coraz większego samozaorania.
Na delikatną sugestię tak wielkiego autorytetu jak ty (kimkolwiek jesteś) muszę zareagować. A więc koniec bredzenia i samozaorania. Milczę i czekam na wybawienie - czyli szczepionkę ;)
„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii.
Horus napisał(a): dziwne że tak szybko się poddałeś...
Uwierzyłeś? Nie wierzę ;)
Dobra, chyba wystarczy tego milczenia ;)
Minister Zdrowia zakazuje sprzedaży leku amantadyna, leku który jest z rewelacyjnym wynikiem stosowany np. przez dra Bodnara w ciężkim przypadkach kowidu.
Jednak minister stwierdził, że nie można leczyć Polaków tanim i skutecznym lekiem, a jedynym "wybawieniem" jest szczepionka.
I nie ma żadnego znaczenia fakt, że Amantadyna znana i stosowana jest w medycynie od 50 lat, jako lek antywirusowy o bardzo dużej skuteczności. Dopiero przed niewielu laty, stwierdzono także, że ,,skutkiem ubocznym” amantadyny jest również jej pozytywne działanie na takie choroby jak Parkinson i Stwardnienie rozsiane.
[img=1609540039_iu3xby9.png]
https://www.aptekarzpolski.pl/aktualnosci/ministerstwo-zdrowia-wydalo-zgody-na-czasowe-dopuszczenie-do-obrotu-leku-viregyt-k-z-importu/
I jeszcze specjalnie dla cynamonowego kwiatka filmik, bo widzę, że z czytaniem ma on duży problem :)
„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii.
No i minister od "zdrowia" przyznał wprost w radio.
To nie rząd wymusi na ludziach zaszczepienie tylko przedsiębiorcy.
Np. Tylko zaszczepiony poleci samolotem. Pewnie tylko zaszczepiony wsiadzie do pociągu, wejdzie do budynku urzędu itd.
No ale tylko płaskoziemcy pytają, pelikany lecą dalej :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.