Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
~~Sina Kalmia niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 12:48
PIS-PO-PRL napisał(a): Błenty żecz lócka
Na nie szczepionki jeszcze nie ma :D

Lucka w to nie mieszaj :D. Raczej widzę tu wpływ pisania z forumowym inteligentem co czuje się bogiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnofioletowy Sit niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 13:00
Żeby nie było wątpliwości co dom kłamstw. Tu oficjalna ulotka: https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2020/20201221150522/anx_150522_pl.pdf
W punkcie 4.6 są uwagi dotyczące podawania szczepionki kobietom w ciąży.

A tu Horban i Simon mówią, że nie ma żadnych problemów:
https://naszapolska.pl/2020/12/13/horban-i-simon-nie-ma-przeciwskazan-do-szczepien-w-ciazy-szczepionki-sa-bezpieczne/
https://parenting.pl/czy-kobiety-w-ciazy-i-karmiace-moga-byc-szczepionce-przeciwko-koronawirusowi-prof-simon-tlumaczy-wideo

Pfizer pisze o badaniach tylko na zwierzętach, Horban i Simon mówią o tym, nie ma problemu. Pomimo, że nie było badań w tym zakresie!To są profesorowie?!
Poza tym wystarczy przeczytać ulotkę i przy odrobinie umiejętności myślenia każdy spostrzeże, że Horban i Simon wygadują głupoty.
No i ktoś z was słyszał w mediach głownego ścieku, że ta szczepionka dopuszczona jest tylko warunkowo? Poczytajcie na stronie 34 ulotki.

Czytajcie i wyciągajcie wnioski sami, bo "eksperci" mówią to, co im każą.
14240
M21W2
2 stycznia 2021r. o 13:05
Panie PRL zgadzam się z Panem że politycy w tym temacie nie są i nie mogą być autorytetami .
Morawiecki - wirus w odwrocie .
Budka - jesienią według jego ekspertów wirus zniknie całkowicie .
Miller z kolei wcisnął się bez kolejki i już się zaszczepił .
Największa antypisowska celebrytka Krystyna Janda poszła w ślady Millera i też się zaszczepiła .
Ludzie z wyższym wykształceniem w większości deklarują zaszczepienie .
Ja już dawno podjąłem decyzję , Pan ma prawo mieć wątpliwość .
Ostatnie dwa przykłady pokazują i sondaże pokazują że przybywa zwolenników zaszczepienia , jest nadzieja że będzie dobrze .

13926
qwax_
2 stycznia 2021r. o 13:05
Wrzuciłem ten film w temacie o PIS, ale takie "pieśni pochwalne" powinny znaleźć się i w tym wątku ;)
https://www.facebook.com/SzlachetnieZdrowy/videos/219637389525275/

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
18442
PIS-PO-PRL
2 stycznia 2021r. o 13:14
Sina Kalmio na telefonie nie moge cytować nie wiem czemu... To nie Falco tak na mnie działa. Wczoraj w innym temacie straciłem przyjaciela :( to przez smutek sadze błenTy.
A wracając do tematu. Panie m21. Jeżeli wykształcenie to dla Pana wyznacznik to śmiało. Wierzy Pan w szpitalne tłity, przebierańcy pana nie przekonują. No cóż. Wolny kraj... Jeszcze :D
A sondaże pokazują że ludzie czytać nie potrafią o samodzielnym myśleniu i wyciąganiu wniosków nie wspomnę.
Pozdrawiam. Kończe na teraz. Życie w czasach pandemii wzywa :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
2 stycznia 2021r. o 13:18
''kalmio''?

a to dobre...

to pisze ten ''zawsze zalogowany''...hahaha

ach ten Falco...
niektórym śni się po nocach ...niektórym w dzień zaprząta ''umysły''

tak to jest z tymi co własne życie mają w ruinie...hahaha
~~Sina Kalmia niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 13:25
Jak widać w temacie, które założyłeś składając życzenia noworoczne wszyscy cię olali i nikogo nie obchodzisz, mnie też, zauważyłem tylko, że przodujesz w ortografach i ciągle siedzisz na forum, ty sobie przypisujesz myślenie o sobie jak tylko ktoś o tobie wspomni, jakaś mania wielkości, spuść powietrze, bo pękniesz.
13926
qwax_
2 stycznia 2021r. o 13:47
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ja już pisałem qwax, skończ bredzić bo za każdym razem dokonujesz coraz większego samozaorania.

Gdzieżeś jest, o mój nauczycielu?? ;)
A ja mam dla ciebie bajkę (zupełnie niezwiązaną z tematem) ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza