Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
22258
#Horus nieaktywny
2 stycznia 2021r. o 12:03
ponoć ''hiszpankę '' min.leczono alkoholem...

dlaczego więc tego wirusa nie leczyć podobnie?

na zdrowie PPP :)

a później aspirynka...;)
też leczy ...:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
2 stycznia 2021r. o 12:08
Z racji, że obiecałem milczeć, więc wrzucam film, który pokazuje, że średnio co 100 lat mamy na świecie "epidemie" wprowadzane przez rządy ;)
Zobaczcie i znajdźcie analogie w działaniach rządów przy poprzednich "epidemiach".

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
18442
PIS-PO-PRL
2 stycznia 2021r. o 12:22
Błenty żecz lócka
Na nie szczepionki jeszcze nie ma :D

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
2 stycznia 2021r. o 12:22
Panie PRL proszę przeczytać Pański wpis do którego się odniosłem , dla mnie wystarczy ocena fachowców , nic by mi nie dało zapoznanie się ze składem szczepionki .
Jeżeli Pana wiedza o mikrobiologii jest tak wysoka proszę przeczytać i ocenić .:

https://www.medonet.pl/porozmawiajmyoszczepionce,mikrochipow-nie-ma-w-skladzie-szczepionek-na-koronawirusa,artykul,84648903.html
22258
#Horus nieaktywny
2 stycznia 2021r. o 12:30
PIS-PO-PRL napisał(a): Błenty żecz lócka

uwielbiam tych forumowych ''mniodków'' ;)
14240
M21W2
2 stycznia 2021r. o 12:33
PIS-PO-PRL napisał(a): Błenty żecz lócka

Widzi Pan że są podobni do Pana , myślą , jak by tu komuś dokopać .
Tak Panie PRL , solidarność społeczna może nas uratować .
18442
PIS-PO-PRL
2 stycznia 2021r. o 12:36
W Mikroczipy Panie m21 też nie wierze. Aż tak za teoriami spiskowymi nie jestem. Ale jeżeli producent nie wie jal szczepionka zadziała na kogoś kto przyjmuje leki na serce, na alergików, na udarowców i innych, to czym mam się kierować?
Opinią producenta który przyznaje że lek nie jest do końca sprawdzony, czy premierowi który mówi że lek jest bezpieczny a wirus w odwrocie?
Pisze z tel. Pewnie znowu błetuf nasadziłem :D

PIS=PO=PRL
~~Brunatnofioletowy Sit niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 12:47
M21W2 napisał(a): Panie PRL proszę przeczytać Pański wpis do którego się odniosłem , dla mnie wystarczy ocena fachowców , nic by mi nie dało zapoznanie się ze składem szczepionki .
Jeżeli Pana wiedza o mikrobiologii jest tak wysoka proszę przeczytać i ocenić .:

https://www.medonet.pl/porozmawiajmyoszczepionce,mikrochipow-nie-ma-w-skladzie-szczepionek-na-koronawirusa,artykul,84648903.html

Jest też sporo fachowców, którzy nie są entuzjastami szczepionki, zwłaszcza z powodu, o którym pisze PRL. Nie jest dobrze sprawdzona. Jakimi kryteriami kieruje się wybierając fachowców, którym pan ufa? Kopacz w filmiku, który ktoś przywołał jasno mówiła o zbójeckich zasadach wprowadzonych przez Big Pharma. Biorą kasę bardzo dużą i zero odpowiedzialności.
Fachowcy oficjalni( Simon, Horban) publicznie kłamią, mówiąc coś innego, niż w ulotce Pfizera. Ufa pan kłamcom?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza