Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
~~Jasnozielona Tunbergia niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 21:56
~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a):
Jurko61 napisał(a):
~~Pozłocista Jeżówka napisał(a):
~Szaroniebieski Winobluszcz napisał(a): Wuje komuchy szczepil bez pytania,całe ramiona mam w szczepionkach.

I teraz nowe komuchy też bez pytania chcą wszystkich szczepić, a niezaszczepionych pozbawić praw . Dobrze trafiłeś - niczym się nie różnią obecne komuchy od poprzednich :)

Zawsze mam ubaw jak jakiś wyznawca PiSu przystępuje do obrony swoich umiłowanych przywódców. Zawsze wychodzi im to na opak :) Co oni maja z tym myśleniem nie tak?

Trzeba być wdzięcznym w jakimś stopniu „komuszkom”
Żeśmy przeżyli bez „patogenów”
Po przymusowym szczepieniu ,
I przypuszczalnie będziemy wdzięczni PiSowi
Jak zaszczepią większość obywateli ,
A każda wojna ma ofiary.

...a co ma pis do szczepień? Oni nawet stadniny nie są w stanie poprowadzić.

Wszyscy będą wdzięczni pisowi jak wypier..olą - jak najszybciej - wszyscy na Białoruś.

A jakie profity udziałowe miało państwo z tej stadniny „koniuszy”??
Wielkie larum PiSowcy chcą nas szczepić ????
A teraz co ma PiS do szczepień ??
Zreflektuj się lub określ , bo krążysz .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Indygowa Stokrotka niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 21:58
Horus napisał(a):
''Starosta opatowski Tomasz Staniek informował w mediach społecznościowych, że 31 grudnia przyjął pierwszą dawkę szczepionki przeciw koronawirusowi. „Czujemy się wyśmienicie a najważniejsze, że zabezpieczamy naszych najbliższych. Za 3 tygodnie kolejna dawka. Zachęcamy do takich samych decyzji” - napisał na swoim profilu na Facebooku starosta''

oto dowód pisowski oszołomie ...
słowa samego winnego...

:]

To jest twoja interpretacja , czytałem wcześniej to co wkleiłeś , byłem pewny twojej odpowiedzi .
Lubisz łapać za słowa w tym przypadku robisz to co zwykle , bronisz swojego kłamstwa Ciołku .
~~Amarantowa Cynia niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 21:59
~~Brunatnofioletowy Sit napisał(a): Tak więc nie jedziesz samochodem do pracy, ale raczej skaczesz w dół wierząc tym, co mówią, że na dole jest siatka. Jak nie ma to chyba lepiej zostać w domu.
Nie było jeszcze szczepionek mRNA i może efekty będą za pół roku albo dwa lata.
To jak? Skaczesz?

Nigdy nie skakałem do pracy , tylko dojeżdżam. A TY??
Nie potrafię bardziej zrozumiale napisać żebyś zrozumiał!

Podejmuję ryzyko dojazdu do pracy , żeby nie zdechnąć z głodu zostając w domu.:D

Wolę "zaryzykować" niż chorować!!:D
~~Brunatnofioletowy Sit niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 22:09
~~Amarantowa Cynia napisał(a):
~~Brunatnofioletowy Sit napisał(a): Tak więc nie jedziesz samochodem do pracy, ale raczej skaczesz w dół wierząc tym, co mówią, że na dole jest siatka. Jak nie ma to chyba lepiej zostać w domu.
Nie było jeszcze szczepionek mRNA i może efekty będą za pół roku albo dwa lata.
To jak? Skaczesz?

Nigdy nie skakałem do pracy , tylko dojeżdżam. A TY??
Nie potrafię bardziej zrozumiale napisać żebyś zrozumiał!

Podejmuję ryzyko dojazdu do pracy , żeby nie zdechnąć z głodu zostając w domu.:D

Wolę "zaryzykować" niż chorować!!:D

Chyba się napiję! Żartujesz czy naprawdę nie zrozumiałeś? Przeczytaj jeszcze raz i daj znać, czy pojąłeś. Ale jutro, bo już nie mam dzisiaj cierpliwości w tłumaczeniu rzeczy oczywistych,
14240
M21W2
2 stycznia 2021r. o 22:09
Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto'' :]

wcześniej tego nie zrobiłeś hipokryto uważając że od śmierci ponoć twojego znajomego są ważniejsze twoje propagandowe wpisy o konieczności szczepień ...

gdybyś zrobił wpis zaraz po publikacji o śmierci tego człowiek mnie byś tam nie zobaczył ...

ale jak widzę zabolało cię stąd ta twoja reakcja...
spóźniona o dobrych kilka godzin...

bije od ciebie hipokryzją na odległość ...

tyle w temacie ..

Poszczekałeś , ulżyło , nie pochlebiaj sobie , - śmierdzący opluwaczu .

~~Herbaciany Rącznik niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 22:13
~~Jasnozielona Tunbergia napisał(a):
~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a):
Jurko61 napisał(a):
~~Pozłocista Jeżówka napisał(a):
~Szaroniebieski Winobluszcz napisał(a): Wuje komuchy szczepil bez pytania,całe ramiona mam w szczepionkach.

I teraz nowe komuchy też bez pytania chcą wszystkich szczepić, a niezaszczepionych pozbawić praw . Dobrze trafiłeś - niczym się nie różnią obecne komuchy od poprzednich :)

Zawsze mam ubaw jak jakiś wyznawca PiSu przystępuje do obrony swoich umiłowanych przywódców. Zawsze wychodzi im to na opak :) Co oni maja z tym myśleniem nie tak?

Trzeba być wdzięcznym w jakimś stopniu „komuszkom”
Żeśmy przeżyli bez „patogenów”
Po przymusowym szczepieniu ,
I przypuszczalnie będziemy wdzięczni PiSowi
Jak zaszczepią większość obywateli ,
A każda wojna ma ofiary.

...a co ma pis do szczepień? Oni nawet stadniny nie są w stanie poprowadzić.

Wszyscy będą wdzięczni pisowi jak wypier..olą - jak najszybciej - wszyscy na Białoruś.

A jakie profity udziałowe miało państwo z tej stadniny „koniuszy”??
Wielkie larum PiSowcy chcą nas szczepić ????
A teraz co ma PiS do szczepień ??
Zreflektuj się lub określ , bo krążysz .

Fiucie jest coś takiego jak ,,RENOMA" ale to dla ciebie niepojęte .
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 22:19
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto'' :]

wcześniej tego nie zrobiłeś hipokryto uważając że od śmierci ponoć twojego znajomego są ważniejsze twoje propagandowe wpisy o konieczności szczepień ...

gdybyś zrobił wpis zaraz po publikacji o śmierci tego człowiek mnie byś tam nie zobaczył ...

ale jak widzę zabolało cię stąd ta twoja reakcja...
spóźniona o dobrych kilka godzin...

bije od ciebie hipokryzją na odległość ...

tyle w temacie ..

Poszczekałeś , ulżyło , nie pochlebiaj sobie , - śmierdzący opluwaczu .

Lucjan ty taki prawy człowiek a taki słowotok ,może najpierw powinieneś się zaszczepić przeciw wściekliźnie.
~~Amarantowa Cynia niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 22:24
~~Brunatnofioletowy Sit napisał(a): Chyba się napiję! Żartujesz czy naprawdę nie zrozumiałeś? Przeczytaj jeszcze raz i daj znać, czy pojąłeś. Ale jutro, bo już nie mam dzisiaj cierpliwości w tłumaczeniu rzeczy oczywistych,

Lepiej nie pij, bo już po Twoim pierwszym poście miałem wrażenie , że jesteś na rauszu!
Nie nazywaj swoich urojeń rzeczami oczywistymi!!:)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.