Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
~~Brunatnofioletowy Sit niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 21:11
M21W2 napisał(a): Brunatnofioletowy Sit , napisałeś :

I na koniec jedno pytanie, chociaż nie zwykła pan odpowiadać nawet na proste pytania: Czy będzie pan zadowolony, jak dostanie pan albo ktoś z najbliższych odszkodowania za zniszczenie zdrowia lub śmierć? Naprawdę satysfakcjonuje to pana?

Zrobię " wyjątek " i odpowiem , jakby Pan czytał wcześniejsze moje wypowiedzi już pisałem , pandemia i powikłania po wirusie są większym zagrożeniem jak ewentualne skutki powikłań po szczepionce .
Żadne odszkodowanie nie wróci zdrowia , gorzej z powikłaniami po wirusie , tu nie ma szans na żadne odszkodowanie .

Od początku pandemii minął już prawie rok. Wiele osób przebyło infekcję COVID-19, ale wciąż zmaga się z jej skutkami lub powikłaniami. Objawy COVID-19 mogą czasami utrzymywać się nawet przez kilka miesięcy. Wirus może uszkodzić płuca, serce i mózg, co zwiększa ryzyko długotrwałych problemów zdrowotnych. Dlatego coraz częściej poruszany jest temat opieki nad tzw. pacjentami post-COVID-19 (tzw. ozdrowieńcami), którzy przeszli infekcję w domu lub w szpitalu. Obecnie rośnie świadomość odległych konsekwencji zakażenia SARS-CoV-2.

Widocznie antyszczepionkowcy nie przyjmują tego do wiadomości .

Objawy po COVID-19
Najczęściej zgłaszane objawy, które utrzymują się w czasie obejmują:

zmęczenie,
duszność,
kaszel,
bóle stawów,
ból w klatce piersiowej.
Inne zgłaszane objawy długoterminowe obejmują:

spowolnienie procesów poznawczych, trudności z myśleniem i koncentracją (czasami określane jako „mgła mózgowa”),
depresja,
bóle mięśni,
ból głowy,
nawracająca gorączka,
szybkie bicie serca (tzw. kołatanie serca)
utrata węchu i/lub zaburzenia smaku.

Dla mnie wybór jest jednoznaczny , zaszczepię się .

Ale ja jestem po Covidzie. Przechorowałem i nie mam zamiaru się szczepić. Tych powikłań jest niewiele więcej niż po grypie, ale larum się podnosi niesamowite. Przy okazji jak już pan odpowiedział na jedno pytanie, to może i na inne odpowie.
Na przykład co się stało z grypą? Koronawirus wybił wirusy grypy? Grypa wymarła w 2020 roku? (To chyba zasługa PiS :) ).
Nie odpowiedział pan też na warunkowe dopuszczenie szczepionki, szczepień co pół roku lub rok i parę innych kwestii, w tym finansowych.
Niech się pan szczepi. Ale nikt nikogo nie może zmuszać do zaszczepienia w żaden sposób. A to, co wyczyniają obecne władze jest co najmniej podejrzane.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
2 stycznia 2021r. o 21:14
~~Indygowa Stokrotka napisał(a):
Horusie , Ciołku przeczytaj co wcześniej pisałeś , po co robisz z siebie de, bila , chyba że nim jesteś to przepraszam .

o to ci chodzi pisowski oszołomie?

''a pewien radny ... zaszczepił nie tylko siebie i najbliższych ...''

owszem ...zgubiło mi się coś po drodze ..
miało być

''a pewien radny ... zaszczepił nie tylko siebie ALE i najbliższych ...''
jesteś taki ''tempy '' że nie zrozumiałeś czy nie musisz udawać tępoty?

jeśli tak to spoko..
tacy też muszą istnieć ..;)

teraz rżniesz głupa czy też nie musisz?...:]
14240
M21W2
2 stycznia 2021r. o 21:21

~~Brunatnofioletowy Sit , przecenia Pan moje możliwości , nie na wszystkie pytania znam odpowiedź , na forum jest tylko jeden taki .
Zdecydowana większość tak jak Pan może powiedzieć że nie ma powikłań , to nie znaczy że wszyscy .
~~Brązowopłowa Ostróżka niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 21:22
za de.b**em trudno nadążyć w tworzeniu gówna
~~Indygowa Stokrotka niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 21:25

Udowodnij że zaszczepił rodzinę , skończ z błaznowaniem .
14240
M21W2
2 stycznia 2021r. o 21:45

Horusie nawet śmierć Ryszarda wykorzystałeś do atakowania opozycjonistów .
Ryszard był z nami do stanu wojennego .
Podjął decyzję że wybiera bilet w jedną stronę .
Zorganizował niewielkie zebranie , Dyrektor zawiadomił o tym Milicję , we dwóch z kolegą wyjechali do USA .
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 21:50
M21W2 napisał(a):
~~Brunatnofioletowy Sit , przecenia Pan moje możliwości , nie na wszystkie pytania znam odpowiedź , na forum jest tylko jeden taki .
Zdecydowana większość tak jak Pan może powiedzieć że nie ma powikłań , to nie znaczy że wszyscy .

pan to wstydu nie masz, najpierw zostałeś pan orędownikiem solidarności, która nas sprzedała w magdalence, a teraz pan jesteś pan pierwszym orędownikiem szczepień, które doprowadzą do ludobójstwa, pan się uważa za odpowiedzialnego namawiając poniekąd, naród polski do wykonania egzekucji na sobie? historia niczego waćpana nie nauczyła?
22258
#Horus nieaktywny
2 stycznia 2021r. o 21:52
trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto'' :]

wcześniej tego nie zrobiłeś hipokryto uważając że od śmierci ponoć twojego znajomego są ważniejsze twoje propagandowe wpisy o konieczności szczepień ...

gdybyś zrobił wpis zaraz po publikacji o śmierci tego człowiek mnie byś tam nie zobaczył ...

ale jak widzę zabolało cię stąd ta twoja reakcja...
spóźniona o dobrych kilka godzin...

bije od ciebie hipokryzją na odległość ...
tyle w temacie ..

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza