Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
~~Oberżynowy Groszek niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 22:46
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto'' :]

Poszczekałeś , ulżyło , nie pochlebiaj sobie , - śmierdzący opluwaczu .

Dla wyborcow PIS bedą szczepionki z olejem ,ktory trafi do głowy .Bo to same pustaki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 22:49
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto'' :]

wcześniej tego nie zrobiłeś hipokryto uważając że od śmierci ponoć twojego znajomego są ważniejsze twoje propagandowe wpisy o konieczności szczepień ...

gdybyś zrobił wpis zaraz po publikacji o śmierci tego człowiek mnie byś tam nie zobaczył ...

ale jak widzę zabolało cię stąd ta twoja reakcja...
spóźniona o dobrych kilka godzin...

bije od ciebie hipokryzją na odległość ...

tyle w temacie ..

Poszczekałeś , ulżyło , nie pochlebiaj sobie , - śmierdzący opluwaczu .

Lucjan ty taki prawy człowiek a taki słowotok ,może najpierw powinieneś się zaszczepić przeciw wściekliźnie.

i przeciwko działalności ludobójczej, jemu się wydaje że on nie byle kto, a jest tylko marionetką pociąganą za sznurki i gra tak, jak chcą
~~Grafitowy Suchodrzew niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 22:52
~~Jasnozielona Tunbergia

[/c napisał(a):
...a co ma pis do szczepień? Oni nawet stadniny nie są w stanie poprowadzić.

Wszyscy będą wdzięczni pisowi jak wypier..olą - jak najszybciej - wszyscy na Białoruś.

A jakie profity udziałowe miało państwo z tej stadniny „koniuszy”??
Wielkie larum PiSowcy chcą nas szczepić ????
A teraz co ma PiS do szczepień ??

Ja się szczepię w dojczlandzie - tam też pis szczepi?
Gdyby rządził Bosak z ch.u.j wie kim - w koalicji - to szczepień w Polsce by nie było?
Pokaż mi przykład jakiegoś "autorytetu" który negowałby potrzebę masowych szczepień.

Zreflektuj się lub określ , bo krążysz .
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 22:56
~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a):
~~Jasnozielona Tunbergia

[/c napisał(a):
...a co ma pis do szczepień? Oni nawet stadniny nie są w stanie poprowadzić.

Wszyscy będą wdzięczni pisowi jak wypier..olą - jak najszybciej - wszyscy na Białoruś.

A jakie profity udziałowe miało państwo z tej stadniny „koniuszy”??
Wielkie larum PiSowcy chcą nas szczepić ????
A teraz co ma PiS do szczepień ??

Ja się szczepię w dojczlandzie - tam też pis szczepi?
Gdyby rządził Bosak z ch.u.j wie kim - w koalicji - to szczepień w Polsce by nie było?
Pokaż mi przykład jakiegoś "autorytetu" który negowałby potrzebę masowych szczepień.

Zreflektuj się lub określ , bo krążysz .
Duda .nie lubi jak mu igłą machają koło ramienia .
~~Mahoniowy Narcyz niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 22:57
Hitler i Stalin byli w swoim czasie największymi autorytetami dla dzięsiątków milionów ludzi. Nie patrz na autorytety, ale myśl samodzielnie.
Dobrej nocy.

2 stycznia 2021r. o 22:58
Duda to chyba twój "autorytet".
~~Brunatna Macierzanka niezalogowany
2 stycznia 2021r. o 23:02
Miliard Polaków czeka z utęsknieniem na wbicie igły z płynem który przybliży ich do bozi ,nawet prezydent zadeklarował że zaszczepi się dopiero po tym miliardzie a niektórzy celebryci pchają się bez kolejki ,zgroza
2 stycznia 2021r. o 23:09
~~Mahoniowy Narcyz napisał(a): Hitler i Stalin byli w swoim czasie największymi autorytetami dla dzięsiątków milionów ludzi. Nie patrz na autorytety, ale myśl samodzielnie.
Dobrej nocy.

Jeżeli już to dla setek milionów.
Masz problem z myśleniem - logicznym - a negujesz opinie ludzi 100 razy mądrzejszych od ciebie.
Wiem, wiem, ziemia jest płaska, 5G niszczy plemniki a WiFi lasuje mózg.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy