M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto'' :]
Poszczekałeś , ulżyło , nie pochlebiaj sobie , - śmierdzący opluwaczu .
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto'' :]
wcześniej tego nie zrobiłeś hipokryto uważając że od śmierci ponoć twojego znajomego są ważniejsze twoje propagandowe wpisy o konieczności szczepień ...
gdybyś zrobił wpis zaraz po publikacji o śmierci tego człowiek mnie byś tam nie zobaczył ...
ale jak widzę zabolało cię stąd ta twoja reakcja...
spóźniona o dobrych kilka godzin...
bije od ciebie hipokryzją na odległość ...
tyle w temacie ..
Poszczekałeś , ulżyło , nie pochlebiaj sobie , - śmierdzący opluwaczu .
Lucjan ty taki prawy człowiek a taki słowotok ,może najpierw powinieneś się zaszczepić przeciw wściekliźnie.
~~Jasnozielona Tunbergia
[/c napisał(a):
...a co ma pis do szczepień? Oni nawet stadniny nie są w stanie poprowadzić.
Wszyscy będą wdzięczni pisowi jak wypier..olą - jak najszybciej - wszyscy na Białoruś.
A jakie profity udziałowe miało państwo z tej stadniny „koniuszy”??
Wielkie larum PiSowcy chcą nas szczepić ????
A teraz co ma PiS do szczepień ??
Ja się szczepię w dojczlandzie - tam też pis szczepi?
Gdyby rządził Bosak z ch.u.j wie kim - w koalicji - to szczepień w Polsce by nie było?
Pokaż mi przykład jakiegoś "autorytetu" który negowałby potrzebę masowych szczepień.
Zreflektuj się lub określ , bo krążysz .
~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a):~~Jasnozielona Tunbergia
[/c napisał(a):
...a co ma pis do szczepień? Oni nawet stadniny nie są w stanie poprowadzić.
Wszyscy będą wdzięczni pisowi jak wypier..olą - jak najszybciej - wszyscy na Białoruś.
A jakie profity udziałowe miało państwo z tej stadniny „koniuszy”??
Wielkie larum PiSowcy chcą nas szczepić ????
A teraz co ma PiS do szczepień ??
Ja się szczepię w dojczlandzie - tam też pis szczepi?
Gdyby rządził Bosak z ch.u.j wie kim - w koalicji - to szczepień w Polsce by nie było?
Pokaż mi przykład jakiegoś "autorytetu" który negowałby potrzebę masowych szczepień.
Zreflektuj się lub określ , bo krążysz .
Duda .nie lubi jak mu igłą machają koło ramienia .
~~Mahoniowy Narcyz napisał(a): Hitler i Stalin byli w swoim czasie największymi autorytetami dla dzięsiątków milionów ludzi. Nie patrz na autorytety, ale myśl samodzielnie.
Dobrej nocy.