Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
13926
qwax_
3 stycznia 2021r. o 12:21
~~Pomarańczowobrązowy Moszenki napisał(a):
qwax_ napisał(a): Co ty bredzisz??
Od dawna wiadomo, że skojarzone powodują autyzm??
To poproszę o jakikolwiek "dawny" artykuł na ten temat, bo twierdzę, że kłamiesz.
Lekarze z reguły namawiają właśnie na te szczepionki skojarzone, argumentując to tym, że po co dziecko kilka razy kłuć narażając je na ból i stres. Tu jedno wkłucie i mamy podane 6 szczepionek. Dodajmy PŁATNYCH szczepionek, za które płacą rodzice, którzy bardzo często dają się przekonać lekarzom.
Więc to jest to logiczne myślenie?? ;)

Moje dzieci miały rozłożoną tę szczepionkę właśnie z powodu ryzyka jakie niesie ze sobą szczepionka skojarzona. Wiele dzieci moich znajomych podobnie. Wystarczy rozmowa i konsultacja z lekarzem. Logicznym jest, że jak dziecku wstrzykuje się taką potężną dawkę, to niesie to większe ryzyko jakichś powikłań.

Gdzie link do jakiegokolwiek artykułu o tym, że szczepienia skojarzone są niebezpieczne i mogą wywoływać autyzm? Jeden link proszę.
Bo dalej twierdzę, że KŁAMIESZ!!

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 stycznia 2021r. o 12:27

Piotrek , powinieneś być pierwszy który otrzyma odpowiedź na Twoje Pytania i rozsądny komentarz co do dysput z Horusem .
Zapomniałem że jedziemy z żoną na obiad do córki z okazji pewnej okrągłej rocznicy .
Wieczorem CDN.
~~Grafitowy Suchodrzew niezalogowany
3 stycznia 2021r. o 12:33
Piotrek też pojechał na obiad, może się spotkacie.
~Brązowa Tunbergia niezalogowany
3 stycznia 2021r. o 12:34
pisobolszewicy postanowili w budżecie na 2021 rok obniżyć i tak skromne środki na pacjentów onkologicznych.

Lekarz będzie musiał dokonywać selekcji, którego pacjenta leczyć, albo czy podać leki czy nie.

Środków na pewno nie zabraknie na propagandę w curwizji
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 stycznia 2021r. o 12:37
Smacznego Lucjanie , ja zostaję w domu , bo kumple z pod biedry przylezą :D

My żule trzymamy się kupy . :D

Nie szczepić !! :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Pomarańczowobrązowy Moszenki niezalogowany
3 stycznia 2021r. o 12:46
qwax_ napisał(a): Gdzie link do jakiegokolwiek artykułu o tym, że szczepienia skojarzone są niebezpieczne i mogą wywoływać autyzm? Jeden link proszę.

Link ? Idź do biblioteki, poczytaj książki medyczne człowieku jak chcesz się czegoś dowiedzieć. Każdy kto kończy medycynę jest tego świadomy. Ty , którą uczelnię skończyłeś, że link do jakieś strony jest dla ciebie źródłem wiedzy na taki ważny temat i pouczasz innych ?
22258
#Horus nieaktywny
3 stycznia 2021r. o 12:51
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):
M21W2 1 godz. 6 min. temu

Tylko jedno , opluwacz - plujesz na wszystkich co nie zgadzają się z Twoimi bredniami i kłamstwami .
Śmierdzący - jesteś tchórzem który w czasach walki ze zbrodniczym systemem przywiezionym na czołgach sowietów siedział pod parasolem ochronnym .
Obecnie tchórzu też czekasz wystraszony propagandą anty-szczepionkowców - jak się inni zaszczepią to i ja to zrobię , lub - ludzie o Twoich poglądach walczą na ulicach a Ty w domowym ciepełku przy klawiaturze .

Wracasz do Przemka ok . napisz jakie były moje pierwsze słowa skierowane do Ciebie na przywitanie , w tych słowach i słowie przepraszam były moje intencje .
Ty natomiast cały czas szukałeś we mnie poplecznika w sporze z Piotrkiem .
Miłej niedzieli .

łżesz jak ostatni przysłowiowy ;;pies''
przepraszam wszystkie psy za to porównanie :)

czego tu znowu jęczysz...
w jakimś temacie łkasz że wspominam o jakimś tam ''opozycjoniście'' a tutaj mieszasz swoich ''solidaruchów'' do tematu szczepień...
pomijam to bo mam to gdzieś..

wracam do Przemka bo za to jakim okazałeś ''judaszem'' powinieneś go przeprosić..
ale ty jesteś na taki krok zbyt ograniczony...

przywitałeś się?
dla zasady ...powiedziałeś ''przepraszam'?

i co z tego jak było to tylko ''zasłoną dumną'' dla prawdziwego celu w jakim tam się pokazałeś ...
(udowodniłeś to zaraz następnego dnia i jednym ze swoich postów...chodziło mi tylko o to by CZEGOŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ O FALCO )

tylko widzisz ...nie wyszło...
stąd twoje fantazje przechodzące w brednie...

i teraz jeszcze łżesz że ja w tobie kogoś szukałem...

facet...ty przechodzisz samego siebie...hahaha

''miłej niedzieli''?

jesteś w tych ''życzeniach '' tak fałszywy że przypominasz mi...[img=1609674677_htk7dmr.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 stycznia 2021r. o 12:58
~~Pomarańczowobrązowy Moszenki napisał(a):
qwax_ napisał(a): Gdzie link do jakiegokolwiek artykułu o tym, że szczepienia skojarzone są niebezpieczne i mogą wywoływać autyzm? Jeden link proszę.

Link ? Idź do biblioteki, poczytaj książki medyczne człowieku jak chcesz się czegoś dowiedzieć. Każdy kto kończy medycynę jest tego świadomy. Ty , którą uczelnię skończyłeś, że link do jakieś strony jest dla ciebie źródłem wiedzy na taki ważny temat i pouczasz innych ?

Moszenki , facet , który ładnych parę lat wykładał wakcynologie , jeden z mych sześciu Autorytetów mówi , że co nagle to po diable . Jeśli procedury uznania leku trwają kilka lat , to jakimż qurwasz cudem w rok znaleźli chłopaki panaceum na zabójstwo cywilizacji ?

Dr Jerzy Jaśkowski ... wyguglaj sobie Moszenki , skoro każesz nam łazić po bibliotekach ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy