~~Pomarańczowobrązowy Moszenki napisał(a):qwax_ napisał(a): Co ty bredzisz??
Od dawna wiadomo, że skojarzone powodują autyzm??
To poproszę o jakikolwiek "dawny" artykuł na ten temat, bo twierdzę, że kłamiesz.
Lekarze z reguły namawiają właśnie na te szczepionki skojarzone, argumentując to tym, że po co dziecko kilka razy kłuć narażając je na ból i stres. Tu jedno wkłucie i mamy podane 6 szczepionek. Dodajmy PŁATNYCH szczepionek, za które płacą rodzice, którzy bardzo często dają się przekonać lekarzom.
Więc to jest to logiczne myślenie?? ;)
Moje dzieci miały rozłożoną tę szczepionkę właśnie z powodu ryzyka jakie niesie ze sobą szczepionka skojarzona. Wiele dzieci moich znajomych podobnie. Wystarczy rozmowa i konsultacja z lekarzem. Logicznym jest, że jak dziecku wstrzykuje się taką potężną dawkę, to niesie to większe ryzyko jakichś powikłań.
qwax_ napisał(a): Gdzie link do jakiegokolwiek artykułu o tym, że szczepienia skojarzone są niebezpieczne i mogą wywoływać autyzm? Jeden link proszę.
Bo dalej twierdzę, że KŁAMIESZ!!
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a):
M21W2 1 godz. 6 min. temu
Tylko jedno , opluwacz - plujesz na wszystkich co nie zgadzają się z Twoimi bredniami i kłamstwami .
Śmierdzący - jesteś tchórzem który w czasach walki ze zbrodniczym systemem przywiezionym na czołgach sowietów siedział pod parasolem ochronnym .
Obecnie tchórzu też czekasz wystraszony propagandą anty-szczepionkowców - jak się inni zaszczepią to i ja to zrobię , lub - ludzie o Twoich poglądach walczą na ulicach a Ty w domowym ciepełku przy klawiaturze .
Wracasz do Przemka ok . napisz jakie były moje pierwsze słowa skierowane do Ciebie na przywitanie , w tych słowach i słowie przepraszam były moje intencje .
Ty natomiast cały czas szukałeś we mnie poplecznika w sporze z Piotrkiem .
Miłej niedzieli .
łżesz jak ostatni przysłowiowy ;;pies''
przepraszam wszystkie psy za to porównanie :)
czego tu znowu jęczysz...
w jakimś temacie łkasz że wspominam o jakimś tam ''opozycjoniście'' a tutaj mieszasz swoich ''solidaruchów'' do tematu szczepień...
pomijam to bo mam to gdzieś..
wracam do Przemka bo za to jakim okazałeś ''judaszem'' powinieneś go przeprosić..
ale ty jesteś na taki krok zbyt ograniczony...
przywitałeś się?
dla zasady ...powiedziałeś ''przepraszam'?
i co z tego jak było to tylko ''zasłoną dumną'' dla prawdziwego celu w jakim tam się pokazałeś ...
(udowodniłeś to zaraz następnego dnia i jednym ze swoich postów...chodziło mi tylko o to by CZEGOŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ O FALCO )
tylko widzisz ...nie wyszło...
stąd twoje fantazje przechodzące w brednie...
i teraz jeszcze łżesz że ja w tobie kogoś szukałem...
facet...ty przechodzisz samego siebie...hahaha
''miłej niedzieli''?
jesteś w tych ''życzeniach '' tak fałszywy że przypominasz mi...[img=1609674677_htk7dmr.jpg]
~~Pomarańczowobrązowy Moszenki napisał(a):qwax_ napisał(a): Gdzie link do jakiegokolwiek artykułu o tym, że szczepienia skojarzone są niebezpieczne i mogą wywoływać autyzm? Jeden link proszę.
Bo dalej twierdzę, że KŁAMIESZ!!
Link ? Idź do biblioteki, poczytaj książki medyczne człowieku jak chcesz się czegoś dowiedzieć. Każdy kto kończy medycynę jest tego świadomy. Ty , którą uczelnię skończyłeś, że link do jakieś strony jest dla ciebie źródłem wiedzy na taki ważny temat i pouczasz innych ?