Horus napisał(a):
M21W2 1 godz. 6 min. temu
Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto''
wcześniej tego nie zrobiłeś hipokryto uważając że od śmierci ponoć twojego znajomego są ważniejsze twoje propagandowe wpisy o konieczności szczepień ...
gdybyś zrobił wpis zaraz po publikacji o śmierci tego człowiek mnie byś tam nie zobaczył ...
ale jak widzę zabolało cię stąd ta twoja reakcja...
spóźniona o dobrych kilka godzin...
bije od ciebie hipokryzją na odległość ...
tyle w temacie ..
Poszczekałeś , ulżyło , nie pochlebiaj sobie , - śmierdzący opluwaczu .
no i co?
zaprzeczysz że jesteś pokazowym hipokrytą?
epatujesz tu swoim ''katolicyzmem'' a co mówi twój wpis?
godzi się tak katolikowi?
w swojej ''chrześcijańskiej dobroci'' piszesz że ''szczekam''?... może ja o tym nie wiem ale mnie uświadom-takim językiem przemawiał w swoich naukach ten którego ''nauki'' stosujesz w życiu?
''śmierdzący opluwaczu''?
a jednak zabolało ...hahaha
i słusznie...ma boleć :]
napiszę ci tak hipokryto chociaż wiem że nic z tego nie zrozumiesz...
gdybyś sam nie obnażył swoich intencji jakie tobą kierowały by pojawić się u Przemka , może nazwał bym cię nawet Wallenrodem z Ocic...
ale więcej jest w tobie Judasza niż Wallenroda...
masz coś do dodania? :]
Tylko jedno , opluwacz - plujesz na wszystkich co nie zgadzają się z Twoimi bredniami i kłamstwami .
Śmierdzący - jesteś tchórzem który w czasach walki ze zbrodniczym systemem przywiezionym na czołgach sowietów siedział pod parasolem ochronnym .
Obecnie tchórzu też czekasz wystraszony propagandą anty-szczepionkowców - jak się inni zaszczepią to i ja to zrobię , lub - ludzie o Twoich poglądach walczą na ulicach a Ty w domowym ciepełku przy klawiaturze .
Wracasz do Przemka ok . napisz jakie były moje pierwsze słowa skierowane do Ciebie na przywitanie , w tych słowach i słowie przepraszam były moje intencje .
Ty natomiast cały czas szukałeś we mnie poplecznika w sporze z Piotrkiem .
Miłej niedzieli .