Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
~~Pomarańczowobrązowy Moszenki niezalogowany
3 stycznia 2021r. o 11:39
Od dawna się słyszy o tym, że szczepionka skojarzona może spowodować autyzm. Nie wiem czy masz dziecko,ale lekarze często rozkładają te szczepionki na kilka razy i nie ma problemu. Wystarczy logiczne myślenie, którym kieruje się większość lekarzy i rodziców.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 stycznia 2021r. o 11:42
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto'' :]

wcześniej tego nie zrobiłeś hipokryto uważając że od śmierci ponoć twojego znajomego są ważniejsze twoje propagandowe wpisy o konieczności szczepień ...

gdybyś zrobił wpis zaraz po publikacji o śmierci tego człowiek mnie byś tam nie zobaczył ...

ale jak widzę zabolało cię stąd ta twoja reakcja...
spóźniona o dobrych kilka godzin...

bije od ciebie hipokryzją na odległość ...

tyle w temacie ..

Poszczekałeś , ulżyło , nie pochlebiaj sobie , - śmierdzący opluwaczu .

Lucjan ty taki prawy człowiek a taki słowotok ,może najpierw powinieneś się zaszczepić przeciw wściekliźnie.

Krwawniku , przyznaję , poniosło mnie , szukam sposobu aby ten rzep odczepił się ode mnie , od ludzi opozycji dzięki którym Pan Nikt ( Horus ) żyje i może się realizować w wolnym , demokratycznym kraju .

Mała uwago do Ciebie , jakoś nie zauważyłem abyś kierował na szczepienia wulgarnych spacerowiczów tzw. strajku kobiet .
~Grafitowy Suchodrzew niezalogowany
3 stycznia 2021r. o 11:55
CNa całym świecie łącznie szczepionkę otrzymało prawie 10 milionów ludzi."
13926
qwax_
3 stycznia 2021r. o 11:57
~~Pomarańczowobrązowy Moszenki napisał(a): Od dawna się słyszy o tym, że szczepionka skojarzona może spowodować autyzm. Nie wiem czy masz dziecko,ale lekarze często rozkładają te szczepionki na kilka razy i nie ma problemu. Wystarczy logiczne myślenie, którym kieruje się większość lekarzy i rodziców.

Co ty bredzisz??
Od dawna wiadomo, że skojarzone powodują autyzm??
To poproszę o jakikolwiek "dawny" artykuł na ten temat, bo twierdzę, że kłamiesz.
Lekarze z reguły namawiają właśnie na te szczepionki skojarzone, argumentując to tym, że po co dziecko kilka razy kłuć narażając je na ból i stres. Tu jedno wkłucie i mamy podane 6 szczepionek. Dodajmy PŁATNYCH szczepionek, za które płacą rodzice, którzy bardzo często dają się przekonać lekarzom.
Więc to jest to logiczne myślenie?? ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~Grafitowy Suchodrzew niezalogowany
3 stycznia 2021r. o 11:59
Przymusowe szczepienia przeciw wściekliźnie tego co 'toczy pianę z pyska na mównicy' i jego wyznawców - 'Kaczystów'.
~~Beżowobrązowa Jukka niezalogowany
3 stycznia 2021r. o 12:03
M21W2 napisał(a):
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto'' :]

wcześniej tego nie zrobiłeś hipokryto uważając że od śmierci ponoć twojego znajomego są ważniejsze twoje propagandowe wpisy o konieczności szczepień ...

gdybyś zrobił wpis zaraz po publikacji o śmierci tego człowiek mnie byś tam nie zobaczył ...

tyle w temacie ..

Lucjan ty taki prawy człowiek a taki słowotok ,może najpierw powinieneś się zaszczepić przeciw wściekliźnie.

Krwawniku , przyznaję , poniosło mnie , szukam sposobu aby ten rzep odczepił się ode mnie , od ludzi opozycji dzięki którym Pan Nikt ( Horus ) żyje i może się realizować w wolnym , demokratycznym kraju .

Mała uwago do Ciebie , jakoś nie zauważyłem abyś kierował na szczepienia wulgarnych spacerowiczów tzw. strajku kobiet .

w21w2 -- zobacz jak PiS wpuścił w kanał kilkunastu znanych ludzi.Tel i oferta szczepienia jako osoby dające przykład. Dodatkowe info e szczepuoni muszą być wykorzystane w dwa dni. A potem .
Zaraz potem afera na cały kraj .Chodziło tu głównie o zgnojenie Jandy i kilku innych .
https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Krystyna-Janda-Maria-Seweryn-i-Wiktor-Zborowski-zaszczepieni-poza-kolejnoscia.-Afera-szczepionkowa
14240
M21W2
3 stycznia 2021r. o 12:08
Horus napisał(a):
M21W2 1 godz. 6 min. temu

Horus napisał(a): trzeba było mojego wpisu byś się tam pojawił...''opozycjonisto''

tyle w temacie ..

no i co?
zaprzeczysz że jesteś pokazowym hipokrytą?
epatujesz tu swoim ''katolicyzmem'' a co mówi twój wpis?
godzi się tak katolikowi?

w swojej ''chrześcijańskiej dobroci'' piszesz że ''szczekam''?... może ja o tym nie wiem ale mnie uświadom-takim językiem przemawiał w swoich naukach ten którego ''nauki'' stosujesz w życiu?

''śmierdzący opluwaczu''?

a jednak zabolało ...hahaha

i słusznie...ma boleć :]
napiszę ci tak hipokryto chociaż wiem że nic z tego nie zrozumiesz...

gdybyś sam nie obnażył swoich intencji jakie tobą kierowały by pojawić się u Przemka , może nazwał bym cię nawet Wallenrodem z Ocic...
ale więcej jest w tobie Judasza niż Wallenroda...

masz coś do dodania? :]

Tylko jedno , opluwacz - plujesz na wszystkich co nie zgadzają się z Twoimi bredniami i kłamstwami .
Śmierdzący - jesteś tchórzem który w czasach walki ze zbrodniczym systemem przywiezionym na czołgach sowietów siedział pod parasolem ochronnym .
Obecnie tchórzu też czekasz wystraszony propagandą anty-szczepionkowców - jak się inni zaszczepią to i ja to zrobię , lub - ludzie o Twoich poglądach walczą na ulicach a Ty w domowym ciepełku przy klawiaturze .

Wracasz do Przemka ok . napisz jakie były moje pierwsze słowa skierowane do Ciebie na przywitanie , w tych słowach i słowie przepraszam były moje intencje .
Ty natomiast cały czas szukałeś we mnie poplecznika w sporze z Piotrkiem .
Miłej niedzieli .
~~Pomarańczowobrązowy Moszenki niezalogowany
3 stycznia 2021r. o 12:12
qwax_ napisał(a): Co ty bredzisz??
Od dawna wiadomo, że skojarzone powodują autyzm??
To poproszę o jakikolwiek "dawny" artykuł na ten temat, bo twierdzę, że kłamiesz.
Lekarze z reguły namawiają właśnie na te szczepionki skojarzone, argumentując to tym, że po co dziecko kilka razy kłuć narażając je na ból i stres. Tu jedno wkłucie i mamy podane 6 szczepionek. Dodajmy PŁATNYCH szczepionek, za które płacą rodzice, którzy bardzo często dają się przekonać lekarzom.
Więc to jest to logiczne myślenie?? ;)

Moje dzieci miały rozłożoną tę szczepionkę właśnie z powodu ryzyka jakie niesie ze sobą szczepionka skojarzona. Wiele dzieci moich znajomych podobnie. Wystarczy rozmowa i konsultacja z lekarzem. Logicznym jest, że jak dziecku wstrzykuje się taką potężną dawkę, to niesie to większe ryzyko jakichś powikłań.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza