Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruszyły szczepienia na COVID- 19
~~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
27 grudnia 2020r. o 13:32
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec napisał(a): https://www.facebook.com/yomisma.ypunto.39/posts/223692389272767

Roberto Petrella, włoski lekarz: ′′ Covid 19 to program masowej eksterminacji ".
Podekscytowany tym, co powie, a głosem chrapiącym i rozdartym, włoski lekarz Roberto Petrella nagrał 7-minutowy film, który jest wezwaniem do uwagi dla Włochów i całego świata. Ten odważny i wzorowy lekarz tylko potwierdza to, co wielu z nas widziało od miesięcy, że światowe ludobójstwo jest w drodze.
-"To nagranie z wyjątkowo pilnej potrzeby", zaczyna się od powiedzenia.
-"Covid 19 to światowy program redukcji populacji, szacuje się, że ze szczepionką, którą chcą narzucić co najmniej 80 % populacji umrze".
-"To, co zamierzają wstrzyknąć, jest najstraszniejszą ze wszystkich znanych szczepionek".
-" Nie rób żadnych testów, to nie są wiarygodne dowody. Wyniki testów na obecność wirusa są fałszywe, ponieważ są przeprowadzane w obecności zakażeń grzybiczych i bakteryjnych. Odrzucanie testów to jedyny sposób na odrzucenie szczepionki ".
-" Powiedziałem to i powtarzam: żaden test nie jest w stanie wykryć SARS-CoV-2. Zwróćcie dużą uwagę, bo zaczną przeprowadzać testy z dziećmi i stąd rozprzestrzeni się na całe społeczeństwo, zaczną robić masowe badanie dzieci w szkołach, gdy ich dziecko zostanie poddane testom, zaczną badać całą rodzinę i wszystkie bliskie kontakty, idea jest taka, aby zdrowi ludzie oficjalnie byli chorzy ".
-" Przypominam, że nie jesteśmy chorzy, jesteśmy zdrowymi nosicielami, którzy mają wirusa, to nie znaczy, że jesteśmy chorzy, chociaż wykazujecie pozytywny wynik testu dwa lub trzy razy, to nie znaczy, że jesteście chorzy. BĘDĄ CI WIERZYĆ, ŻE KTÓRZY DAJĄ POZYTYWNIE, BĘDĄ CHORY, ale to wcale nie jest prawda ".
-"Proszę, nie wpadajcie w pułapkę, którą chcecie zastawić".
-" Po zaszczepieniu wszyscy będziemy osłabieni i znajdziemy pewną śmierć. Powiedz ludziom, żeby nie robili żadnych testów ".
-"Ten filmik jest po to, żebyś nie mówił, że nie zostałeś ostrzeżony".
-"Zachowanie polityków jest kompletnie rozczarowujące".
-"Większość osób zaszczepionych przestaje istnieć dla społeczeństwa".
-"Chiny już przeprowadzają prawdziwe testy w kilku miastach, Hiszpania i Argentyna są krajami pilotażowymi dla krajów latynoskich w związku z masowymi szczepieniami".
-"Wolę śmierć niż szczepienie".

Masakra, ale bzdury, najgorsze jest to że są ludzie którzy w to wierzą. i podają dalej ... przeraża mnie to, naprawdę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wielbłądza Iglica niezalogowany
27 grudnia 2020r. o 13:54
~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a):
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec napisał(a): https://www.facebook.com/yomisma.ypunto.39/posts/223692389272767

Roberto Petrella, włoski lekarz: ′′ Covid 19 to program masowej eksterminacji ".
Podekscytowany tym, co powie, a głosem chrapiącym i rozdartym, włoski lekarz Roberto Petrella nagrał 7-minutowy film, który jest wezwaniem do uwagi dla Włochów i całego świata. Ten odważny i wzorowy lekarz tylko potwierdza to, co wielu z nas widziało od miesięcy, że światowe ludobójstwo jest w drodze.
-"To nagranie z wyjątkowo pilnej potrzeby", zaczyna się od powiedzenia.
-"Covid 19 to światowy program redukcji populacji, szacuje się, że ze szczepionką, którą chcą narzucić co najmniej 80 % populacji umrze".
-"To, co zamierzają wstrzyknąć, jest najstraszniejszą ze wszystkich znanych szczepionek".
-" Nie rób żadnych testów, to nie są wiarygodne dowody. Wyniki testów na obecność wirusa są fałszywe, ponieważ są przeprowadzane w obecności zakażeń grzybiczych i bakteryjnych. Odrzucanie testów to jedyny sposób na odrzucenie szczepionki ".
-" Powiedziałem to i powtarzam: żaden test nie jest w stanie wykryć SARS-CoV-2. Zwróćcie dużą uwagę, bo zaczną przeprowadzać testy z dziećmi i stąd rozprzestrzeni się na całe społeczeństwo, zaczną robić masowe badanie dzieci w szkołach, gdy ich dziecko zostanie poddane testom, zaczną badać całą rodzinę i wszystkie bliskie kontakty, idea jest taka, aby zdrowi ludzie oficjalnie byli chorzy ".
-" Przypominam, że nie jesteśmy chorzy, jesteśmy zdrowymi nosicielami, którzy mają wirusa, to nie znaczy, że jesteśmy chorzy, chociaż wykazujecie pozytywny wynik testu dwa lub trzy razy, to nie znaczy, że jesteście chorzy. BĘDĄ CI WIERZYĆ, ŻE KTÓRZY DAJĄ POZYTYWNIE, BĘDĄ CHORY, ale to wcale nie jest prawda ".
-"Proszę, nie wpadajcie w pułapkę, którą chcecie zastawić".
-" Po zaszczepieniu wszyscy będziemy osłabieni i znajdziemy pewną śmierć. Powiedz ludziom, żeby nie robili żadnych testów ".
-"Ten filmik jest po to, żebyś nie mówił, że nie zostałeś ostrzeżony".
-"Zachowanie polityków jest kompletnie rozczarowujące".
-"Większość osób zaszczepionych przestaje istnieć dla społeczeństwa".
-"Chiny już przeprowadzają prawdziwe testy w kilku miastach, Hiszpania i Argentyna są krajami pilotażowymi dla krajów latynoskich w związku z masowymi szczepieniami".
-"Wolę śmierć niż szczepienie".

Masakra, ale bzdury, najgorsze jest to że są ludzie którzy w to wierzą. i podają dalej ... przeraża mnie to, naprawdę.

Bzdury nie bzdury...uważam że ludzie którzy się zaszczepią powinni później wypowiedzieć się w temacie jak się czują, po dłuższym okresie czasu po szczepieniach...To że ktoś nie umrze od razu po szczepieniu a np. za dwa lata zachoruje na chorobę psychiczną albo neurologiczną to inna kwestia...Bo np jak babcia dajmy na to 65 letnia po szczepionce zostanie ''bezpłodna'' to pól biedy gorzej jak ludzie w wieku rozrodczym zostaną pozbawieni możliwości zostania rodzicami....albo np. szczepionka wywoła poważne choroby skóry etc. tego nie wiemy....Dla jednych ryzykiem jest nie zaszczepienie i np. śmierć w wyniku zarażenia Covidem a dla innych poważne powikłania poszczepienne być może też śmierć. Zatem uważam ze każdy powinien sam zdecydować co jest dla niego lepszą opcją...Ja osobiście chcę się wstrzymać ze szczepieniem jak najdłużej.
~~Grafitowy Suchodrzew niezalogowany
27 grudnia 2020r. o 13:54
"Premier Andrej Babisz został w niedzielę zaszczepiony jako pierwsza osoba w kraju przeciwko COVID-19 w ramach unijnej kampanii szczepień, która rozpoczęła się w niedzielę."

Tak to się robi w "cywilizowanych" krajach, przykład daje "pierwszy" obywatel.

... a u nas? Jeden boi się igły, druga milczy, trzeci pier.do.li jak potłuczony i dlatego nie ma czasu - pewnie szczepienie przepisał na żonę.

przy okazji, gdzie jest Szumowski?
~~Żółtoczerwony Sumak niezalogowany
27 grudnia 2020r. o 13:55
~Cynamonowy Aster napisał(a): Skończcie już ciemniaki tą Majewską przytaczać, najlepiej zamknijcie się na dobre.

Ciemniak to jest ktoś, kto słucha tylko jednej strony i wierzy w Simona, jak w bóstwo.
A Simon to gość, który pracuje dla koncernów. A przy tym po jego wypowiedziach, mało kulturalnych i nie przystojących osobie z profesorskim tytułem, można powiedzieć o nim jedno - cham.
A jakie masz argumenty przeciw rzeczowym argumentom prof. Majewskiej?
~Beżowobrązowa Imperata niezalogowany
27 grudnia 2020r. o 14:15
Ważna rzecz: dlaczego chętni na szczepienie żądają ode mnie tego, żeby się zaszczepić też??? Ja ich do niczego nie zmuszam, więc dlaczego ONI ZMUSZAJĄ MNIE??? Już nie wspomnę o tym, że w ogóle nie interesują się naukową stroną szczepionki, bo z pewnością posiadają wybitną wiedzę od urodzenia, więc czytać nie muszą. Dyskutować może tylko ten, który zapoznał się z argumentami za i przeciw. Weźcie to w końcu pod uwagę homo sapiens.
~Ziemistoszary Głóg niezalogowany
27 grudnia 2020r. o 18:13
Nie ufam szczepionce wyprodukowanej w pół roku. Koniec badań nad tą szczepionka przypada 2023 a ludzie chcą się szczepić. Nie daje wam to ludzie nic do myślenia
~Grafitowy Suchodrzew niezalogowany
27 grudnia 2020r. o 18:47
Nie słyszałem o przymusowych szczepieniach.
~Ochrowy Sumak niezalogowany
27 grudnia 2020r. o 18:55
Ja także nie słyszałam i przymusowych szczepieniach. Kto chce to się szczepi kto nie to nie , nikogo się nie zmusza. Wolny naród , wolna Polska , wolny wybór . Pretensja do siebie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.