Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruszyły szczepienia w Bolesławcu
~~Brunatnoczerwona Śliwa niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 13:06
~~Brązowawy Rannik napisał(a):
~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a):
Dlatego za pierwszym razem podają chip męski , za drugim żeński .

a gdzie kultura? Ten świat schodzi na psy. Najpierw powinni wszczepiać żeńskie czipy (chipy, cipy czy jak to tam zwał ;) )

To coś jak z ptakami , samiec przygotowuje gniazdo dla samicy .

A gdzie równouprawnienie? Niech obydwoje budują. Słyszałem ze te szczepienia są nieetyczne, ale żeby do tego stopnia?!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bladozielona Krokosmia niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 14:28
Poznałabym nazwiska wszystkich pislamistów którzy wepchnęli się do szczepień bez kolejki
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 stycznia 2021r. o 16:21
~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a):
Bernard napisał(a):
~Brudnoszary Tulipan napisał(a): Ciekawe co w tych szczepionkach jest naprawde! Pewnie witaminy a my dostaniemy prawdziwe świństwo!

Oczywiście, że chipy : )
Miejsce wkłucia często jest zaognione. Przyczyną jest utknięcie czipa. Jak się to miejsce rozmasuje, to chip leci dalej a zaczerwienienie znika ;)

Wiesz co ja słyszałem od jednego elektronika , te chipy są tak nowoczesne że wszczepieniu do organizmów ludzkich zaczynają się rozmnażać .
Dlatego za pierwszym razem podają chip męski , za drugim żeński .
Rozmnażają się szybciej jak bakterie i szybciej przenoszą się na niezaszczepionych .
Nie mamy szans , koniec świata bliski .

Ten wpis dedykuję Piotrkowi - Pannie , nie zalogowałem, się aby być bardziej wiarygodny .
Piotrek to nie jest teoria spiskowa .

Dziękuję za pamięć Drogi Niezalogowany . Ale nie przesadzajmy :) Końców świata to ja już kilka przeżyłem :) Stwórca jeden raczy wiedzieć , co jest w tych fiolkach , skoro nawet twórcy podstawowej formuły nie wiedzą jaki mikstura będzie miała wpływ na ludzki organizm. I zagwarantowali sobie na całym świecie nietykalność , jakby z założenia wiedzieli , że będą ich chcieli powiesić , ci co przeżyją .
Dlatego tak bardzo mnie boli ślepy pęd lemingów i cieszy postawa spiskowców .

I tu już nawet nie chodzi o dochtora szumowidło i cały POPIS z kasą w tle ...

Kiedyś dawno temu wyczytałem u Mądrych Ludzie , że przyjdzie taki czas , że " człowiek na widok drugiego człowieka , natychmiast składa się do strzału , albo dzieli ostatnią kromką chleba "

Apokalipsa , jak ta lala :D

Ale ja Wędrowiec ... skórkę z chleba zostawię sobie , a środek ... oddam drugiemu , jak wiedzę :)

Miłego wieczoru Niezalogowany / Niezalogowana :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Jaskraworóżowy Limnantes niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 16:57
Rząd powinien siedzieć za to, co zrobili ze służbą zdrowia. Ludzie umierają masowo, ale nie na covid. O czym piszą nawet w mediach głównego ścieku:
https://www.money.pl/gospodarka/koronawirus-wciaz-zabija-w-ciagu-roku-umarlo-rekordowo-duzo-polakow-6593629837105952a.html

Nie można się dostać do lekarza, trudno o diagnozę i leczenie przy śmiertelnych chorobach takich, jak np. nowotwory. A wszyscy oszaleli na punkcie wcale normalnego koronawirusa.
Tymczasem grypa zniknęła w zeszłym roku w stopniu niewiarygodnym, co można zobaczyć na oficjalnej stronie PZH tu: http://wwwold.pzh.gov.pl/oldpage/epimeld/grypa/Ryc_A.jpg
(Uwaga - skala z lewej logarytmiczna, nie liniowa, co zaciemnia obraz sytuacji - chyba specjalnie).
Czas się opamiętać!
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 17:22
No cóż ,jedni promują szczepionki,bo są podli ,a inni głupi. Jak odróżnić jednych od drugich?
~~Brązowa Tunbergia niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 19:00
piso...e ucięli środki na onkologię
ale dla rydzyka zawsze znajdą forsę - 60 milionów !! na wystawę pt Pamięć i Tożsamość !!

Zastosowana autokorekta

~Jaskrawozielony Klon niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 19:11
Jako przykład podał starostę bolesławieckiego, który jest jednocześnie przewodniczącym Rady Społecznej przy szpitalu. - On jest codziennie w szpitalu, od niego w bardzo dużym stopniu zależy to, co dzieje się w szpitalu, poprzez nadzorowanie, finansowanie... Ja nie widzę dużego problemu w tym, by taka osoba mogła zostać zaszczepiona w grupie zero - stwierdził dyr. Kamil Barczyk.
14240
M21W2
5 stycznia 2021r. o 19:23
~~Jaskraworóżowy Limnantes , czy aby na pewno przeczytałeś artykuł którego link wkleiłeś .

Jak szacuje money.pl, ukryta liczba ofiar epidemii zbliżyła się do 50 tys. Nie miały testu, nie miały potwierdzonego wirusa, więc w statystykach COVID-19 ich nie ma. I nie będzie. Dlatego są to ukryte ofiary epidemii (co warto podkreślić - nie samego wirusa, a epidemii jako takiej).

Mamy niewydolną , niedoinwestowaną służbę zdrowia od dziesięcioleci , wniosek jest prosty ,
Koronawirus zabija bezpośrednio - przez wirusa i chorobę, którą wywołuje, ale też pośrednio. Przez skupioną na jednym temacie służbę zdrowia, trudniejszy lub niemożliwy dostęp do lekarzy, mniej badań specjalistycznych i diagnostyki nowotworów lub po prostu przez strach przed medykami i wizytami w szpitalach.

Nie mam najmniejszej wątpliwości , należy zwalczyć jak najszybciej wirusa , zaufać nauce i naukowcom , skorzystać z szansy jaką są szczepionki .
Sianie fermentu nic tu nie pomorze , kto z was widzi inną alternatywę niech ją przedstawi , ja nie widzę , więc się zaszczepię .

Pozdrowienia Piotrze tym razem od zalogowanego .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza