Dzisiaj w kalendarzu na czerwono. Znaczy świątecznie.
Trudno zrozumieć logikę tego święta ale najwyraźniej ludziom się spodobało i jest.
Za oknami zima i tym którzy nie chcą maszerować w marszach gwiaździstych pozostaje wypełnić czas domowymi zajęciami.Ja aby nawiązać do tradycji tak jak obiecałem zaprosiłem znajomych na królika w śmietanie.
Życzę wszystkim miłego dnia i biorę się do pracy.
https://www.onet.pl/informacje/histmag/kim-nie-byli-trzej-krolowie/hbyhes4,30bc1058
Za jakieś cztery pięć godzin tak to się będzie prezentowało.
Dla zainteresowanych służę przepisem.[img=1609917292_xaa9ico.jpg]
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
jeśli mi linkiem udowodnisz że Jasiek siedząc przy stole zapewne z Marysią wpierdzielał karpika to obalisz tym samym twierdzenie że marksy, engesy i inne leniny są ''ojcami założycielami komuny...:]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.