Horus napisał(a): jak mamy jak nie mamy?Mi też nikt nie odpowiedział , kto mnie zarazi jak wszyscy się zaszczepią i będą zdrowi? A swoją drogą jak dzisiaj widziałem te tłumy i kolejki wystraszonych seniorów to pomyślałem sobie; jak to się ma do zakazu zgromadzeń. Nie jeden tam w przychodni się właśnie zarazi i nie doczeka szczepienia. To jakaś paranoja i obłęd. Ludzie!!! Opamiętajcie się!!!. To nie armagedon systemu szczepień, tylko armagedon ludzkiej głupoty.
błaszczak to ogłosił że szczepionek będzie mniej a doktorek w swoich optymistycznych wizjach szczepienie czterdziestolatków będzie w okolicach listopada -października...:]
nadal nikt mi nie odpowiedział na pytanie...
''dlaczego niezaszczepieni są poważnym zagrożeniem dla zaszczepionych''?
to przed czym w końcu broni tych zaszczepionych ta szczepionka?
:]
~Czarna Dąbrówka napisał(a): Nie ma szczepionek. Do tego Niemcy kupują na boku. Tym bardziej obrzydliwe jest to że Janda i elyty wepchaly się przed seniorów.
~~Płowoszary Ognik napisał(a):~Czarna Dąbrówka napisał(a): Nie ma szczepionek. Do tego Niemcy kupują na boku. Tym bardziej obrzydliwe jest to że Janda i elyty wepchaly się przed seniorów.
Zapomniałeś jak Duda chwalił się ,że jeśli Ameryka tylko wynajdzie szczepionkę to mamy w pierwszej kolejności zapewnione dostawy .A wy teraz pieprzycie ,że Niemcy kupują na boku .