Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Jeszcze policja czy już milicja ?

22258
#Horus nieaktywny
11 lutego 2021r. o 20:40

''M21W2 wczoraj o 15:54

Horusie nie będę szukał gdzie napisałeś że Przemek sprzedał się za 1,5 zeta , zakłamany człecze do ciebie pasuje przysłowie - pluj ****** w oczy ona powie że deszcz pada .
Dawaj dalej swoje pomyje .''

dlaczego więc nie zwracasz przyjacielowi uwagi że to temat o Policji ?

bo do tego trzeba mieć ''jaja'' :] a nie być wysmarowanym po uszy ...
[img=1613072440_nvq75qa.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskofioletowa Sosna niezalogowany
11 lutego 2021r. o 23:30
Horus napisał(a): racja...nie wrócą ale kiedy się widzimy bywa że znajdujemy czas na kawę czy browarka i wspominamy...
to była ekipa jakiej nigdy nie zapomnę ...
Doktorek , Patryk i Mundek z bratem Gienkiem to dla mnie oddzielna historia...
zwłaszcza Doktorek który kiedyś przed laty sporo mi pomógł ...

ale to nie historia na to forum...;)

a pamiętasz Centralną?
pamiętasz ''bramkarza'' ? ;)
oj mogłoby to wrócić... tak na miesiąc ...na tydzień ...

Nie ruszaj pewnych świętości pajacu Tadziu albo Zbyszek by sobie nie życzyli żeby ich ktoś tyrpał na jakimś tępym forum tak ze hamuj pajacyku i nie ruszaj pewnych świętości .Wychowywałem się z nimi i na pewno nie byli by pocieszeni ze jakaś parowa się afiszuje znajomością ze sztywnymi ludźmi. Nie znasz zasad to wal się z pe...em na czole żeby ci nie napisać cwelu. Chciałbyś się spotkać na mieście to daj znać .Nie pozwolę żeby ktoś przypisywał sobie znajomości których nie miał.
~~Cynamonowa Jeżyna niezalogowany
12 lutego 2021r. o 12:13
~~Niebieskofioletowa Sosna napisał(a):
Horus napisał(a): racja...nie wrócą ale kiedy się widzimy bywa że znajdujemy czas na kawę czy browarka i wspominamy...
to była ekipa jakiej nigdy nie zapomnę ...
Doktorek , Patryk i Mundek z bratem Gienkiem to dla mnie oddzielna historia...
zwłaszcza Doktorek który kiedyś przed laty sporo mi pomógł ...

ale to nie historia na to forum...;)

a pamiętasz Centralną?
pamiętasz ''bramkarza'' ? ;)
oj mogłoby to wrócić... tak na miesiąc ...na tydzień ...

Nie ruszaj pewnych świętości pajacu Tadziu albo Zbyszek by sobie nie życzyli żeby ich ktoś tyrpał na jakimś tępym forum tak ze hamuj pajacyku i nie ruszaj pewnych świętości .Wychowywałem się z nimi i na pewno nie byli by pocieszeni ze jakaś parowa się afiszuje znajomością ze sztywnymi ludźmi. Nie znasz zasad to wal się z pe...em na czole żeby ci nie napisać cwelu. Chciałbyś się spotkać na mieście to daj znać .Nie pozwolę żeby ktoś przypisywał sobie znajomości których nie miał.

No no no misiu pysiu sie pochwalił a tu mu połapkach dali.Ile ty morusku masz latek że chwalisz się takimi starymi kumplami ? Wtedy biegałeś jeszcze w rajtuzkach.
22258
#Horus nieaktywny
12 lutego 2021r. o 16:37
po łapkach? od kogo ?

mam odpowiadać komuś kto jedyne co potrafi to stosować wyzwiska?
niech się tu ''jara''

a to pieprzenie o ''świętościach '' to nich sobie między bajki włoży bo pamięć to ja mam całkiem ,całkiem...;)
12 lutego 2021r. o 16:40
Horus napisał(a): po łapkach? od kogo ?

mam odpowiadać komuś kto jedyne co potrafi to stosować wyzwiska?
niech się tu ''jara''

a to pieprzenie o ''świętościach '' to nich sobie między bajki włoży bo pamięć to ja mam całkiem ,całkiem...;)

Niebieskozielona sosna chce ci rajtki przetrzepać. Umów się z nim na mieście zobaczymy jaki jesteś chojraczek kozaczek misiaczek pysiaczek.
22258
#Horus nieaktywny
12 lutego 2021r. o 16:50
a ty?

~~Czarnofioletowy Wilec niezalogowany
12 lutego 2021r. o 17:02
~~Cynamonowa Jeżyna napisał(a):

No no no misiu pysiu sie pochwalił a tu mu połapkach dali.Ile ty morusku masz latek że chwalisz się takimi starymi kumplami ? Wtedy biegałeś jeszcze w rajtuzkach.

nieee bo to stary siwy grzyb niespełniony w życiu to się tu udziela
inteligencją nie grzeszy dlatego nadrabia pyskatą gębą
12 lutego 2021r. o 18:47
Horus napisał(a): a ty?

Mój starszy sie z ciebie smieje. Pyta cie czy Patryk Szu miał dzieci. Bo gadasz ze go znales.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!