Horus napisał(a): z uporem maniaka zadam i tobie pytanie na które nadal nkt tu nie odpowiedział ...
myślę że będziesz kolejnym...
na jakiej podstawie sąd wydał wyrok określając wprost onr organizacją faszystowską ?
Horus napisał(a): jesteś tak ograniczony że jedyne co potrafisz to klepnąć w klawisze ''bolec.info?
jeśli tak to nie dziwię się że piszesz o sobie w formie ''poddany'' :]
~~Złocistoruda Miechunka napisał(a): Deklaracja stwierdza, że ONR kontynuuje tradycję ruchu narodowego a zwłaszcza rozwiązanego przez władze w 1933 roku Obozu Wielkiej Polski. Deklarowano, że ONR "stoi na gruncie zasad katolickich" a przyszły ustrój społeczny i gospodarczy ma być oparty na podstawie moralności katolickiej.
~~Jaskrawoczerwona Aronia napisał(a):Horus napisał(a): jesteś tak ograniczony że jedyne co potrafisz to klepnąć w klawisze ''bolec.info?
...cenię u ciebie otwartość umysłu . Kogo byś był królem gdyby nie tacy jaj ja, którzy lubią się z ciebie pośmiać , a raczej z tego co wypisujesz tutaj ? Myślisz coś czy tylko naparzasz w klawisze :)
Horus napisał(a):~~Jaskrawoczerwona Aronia napisał(a):Horus napisał(a): jesteś tak ograniczony że jedyne co potrafisz to klepnąć w klawisze ''bolec.info?
...cenię u ciebie otwartość umysłu . Kogo byś był królem gdyby nie tacy jaj ja, którzy lubią się z ciebie pośmiać , a raczej z tego co wypisujesz tutaj ? Myślisz coś czy tylko naparzasz w klawisze :)
tak ...mam otwarty umysł :)
fajnie że to dostrzegłeś...
ty nie śmiejesz się ze mnie ...ty śmiejesz się sam z siebie (nawet tym wpisem ) bo nie potrafisz jednym słowem odnieść się do tego co napisałem ...
dlatego tak robiąc zawsze będziesz ''poddanym'' :]
pozostawaj w zdrowiu ...
zawsze to jeden więcej ...''poddany'' :]
~~Butelkowa Dąbrówka napisał(a):Taka to przykładowa hipokryzją.~~Szaropopielata Portulaka napisał(a):Horus napisał(a): porażająca ''wiedza''
Taa, porażająca, ale twoja czerwony kapciu papcia.
Czyj to papcio służył komunie, która szukała wrogów narodu w 1968? Papcio też szukał?
W dniu 19 czerwca 1967 r. w swym przemówieniu W. Gomułka powiedział: „Nie czyniliśmy przeszkód obywatelom polskim narodowości żydowskiej w przeniesieniu się do Izraela, jeśli tego pragnęli […]. Każdy obywatel Polski powinien mieć tylko jedną ojczyznę – Polskę Ludową„. Takiej zgody na najwyższym szczeblu dawno nie było. Dnia 8 kwietnia 1968 r. Biuro Polityczne wydało polecenie, aby MSW i MSZ opracowały instrukcję w sprawie wyjazdu z Polski obywateli pochodzenia żydowskiego. W trzy dni później, z trybuny Sejmu, premier Cyrankiewicz : „Wśród obywateli polskich narodowości żydowskiej znajduje się pewna liczba osób o przekonaniach nacjonalistycznych, syjonistycznych, a zatem proizraelskich. Ci ludzie w obecnych warunkach politycznych, stworzonych przez państwo Izrael, znaleźli się w rozterce. […] Nie jest bowiem możliwa lojalność wobec socjalistycznej Polski i imperialistycznego Izraela jednocześnie. Tu trzeba dokonać wyboru i wyciągnąć zeń właściwe konsekwencje.
i kmiot wyzywa od faszystów?
Horus napisał(a): a skąd u ciebie taki ''pomysł'' by pisać że tylko według mnie odradza się faszyzm?