~~Czerwonopomarańczowa Gęsiówka napisał(a):M21W2 napisał(a):
Co do zaufania Panie Gęsiówka nie mam go w stosunku do polityków zabierających głos w sprawach medycyny , nie mam zaufania do wszelkiej maści dziennikarzy spekulantów .
Artykuł Bernarda moim zdaniem niezły , myślę że Bernard osiągnął cel wywołując dyskusję w moim zdaniem temacie nr.1 w obecnym czasie .
No cóż! Jeżeli artykuł Łętowskiego uważa pan za niezły, a artykuł z BusinessInsider za słaby to rzeczywiście szkoda z panem polemizować.
Każdy z nas zostanie przy swoim. I obym nie miał racji, bo jeżeli mam, to wszyscy będziemy mieli problemy. Poważne.
P.S. Nazywanie ludzi co.vi.dio.tami uważa pan za zaproszenie do dyskusji?
Horus napisał(a): do dupy z tym wszystkim ...
a w poniedziałek chciałem się wybrać do opery...
chciałem bo nigdy nie byłem a tu dupa...
znowu zamknięte ...:D
przyjdzie mi wyjść na spacer do ...kościoła ....;D
Horus napisał(a): do dupy z tym wszystkim ...W kościele to ty będziesz ale na katafalku .
M21W2 napisał(a):Powtórzę się i napiszę jeszcze raz.Panie Lucjanie,Pan potrzebuje pomocy psychiatrycznej.Horus napisał(a): do dupy z tym wszystkim ...
To się Tobie narażę , tym razem popieram tych co mówią że kościoły powinny być zamknięte .
~~Błękitnozielona Cykoria napisał(a):Horus napisał(a): do dupy z tym wszystkim ...W kościele to ty będziesz ale na katafalku .
~~Krwistoczerwona Karagana napisał(a):M21W2 napisał(a):Powtórzę się i napiszę jeszcze raz.Panie Lucjanie,Pan potrzebuje pomocy psychiatrycznej.Horus napisał(a): do dupy z tym wszystkim ...
To się Tobie narażę , tym razem popieram tych co mówią że kościoły powinny być zamknięte .