Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Foliarze
14240
M21W2
19 marca 2021r. o 16:57
Większość twoich kłamstw i półprawd Horusie zdementowałem , dalej w to brniesz , jak coś piszesz to przedstaw dowody . Twoje ulubione zajęcie to pisanie innym życiorysów .

Co do Obajtka , powiem jak Czarzasty któremu zapewne ufasz , dopóki ktoś nie jest skazany prawomocnym wyrokiem jest niewinny .

CBA otrzymało wniosek Daniela Obajtka.
" "Potwierdzamy, że CBA otrzymało pismo. Na tym etapie są to wszystkie informacje, które mamy do przekazania w tej sprawie" - poinformował PAP wydział komunikacji społecznej CBA. Chodzi o wniosek, z którym Daniel Obajtek wystąpił do Centralnego Biura Antykorupcyjnego - o kompleksową kontrolę majątku i ponowne sprawdzenie oświadczeń majątkowych. Jak poinformował pełnomocnik Obajtka, mec. Maciej Zaborowski, prezes PKN Orlen nie ma nic do ukrycia.
- Pan Daniel Obajtek podjął decyzję, żeby w dniu dzisiejszym złożyć do CBA wniosek o przeprowadzenie kompleksowej kontroli jego majątku, w tym m.in. także ponownej kontroli jego oświadczeń majątkowych, które składał w ubiegłych latach - powiedział we wtorek mec. Zaborowski dziennikarzom.

Podkreślił, że jest to inicjatywa wyłącznie Daniela Obajtka, która ma na celu rozwianie wszelkich wątpliwości względem jego osoby i majątku. "

Teraz pisz że to CBA pisowskie i Obajtka oczyści z zarzutów .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
19 marca 2021r. o 16:58
do dupy z tym wszystkim ...

a w poniedziałek chciałem się wybrać do opery...
chciałem bo nigdy nie byłem a tu dupa...

znowu zamknięte ...:D
przyjdzie mi wyjść na spacer do ...kościoła ....;D
14240
M21W2
19 marca 2021r. o 17:11
~~Czerwonopomarańczowa Gęsiówka napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Co do zaufania Panie Gęsiówka nie mam go w stosunku do polityków zabierających głos w sprawach medycyny , nie mam zaufania do wszelkiej maści dziennikarzy spekulantów .
Artykuł Bernarda moim zdaniem niezły , myślę że Bernard osiągnął cel wywołując dyskusję w moim zdaniem temacie nr.1 w obecnym czasie .

No cóż! Jeżeli artykuł Łętowskiego uważa pan za niezły, a artykuł z BusinessInsider za słaby to rzeczywiście szkoda z panem polemizować.
Każdy z nas zostanie przy swoim. I obym nie miał racji, bo jeżeli mam, to wszyscy będziemy mieli problemy. Poważne.

P.S. Nazywanie ludzi co.vi.dio.tami uważa pan za zaproszenie do dyskusji?

Co w tym złego że Bernard tak napisał .

"Internauci wymyślili nazwę dla tych, którzy ignorują kwarantannę, wykazując się niebezpiecznym egoizmem. To "COVIDIOCI" Już jest nazwa dla tych wszystkich, którzy nie przestrzegają zasad samoizolacji jako metody walki przeciwko wirusowi Covid-19"

Pozdrawiam - Dzięki za dyskusję - pożyjemy zobaczymy .
14240
M21W2
19 marca 2021r. o 17:16
Horus napisał(a): do dupy z tym wszystkim ...

To się Tobie narażę , tym razem popieram tych co mówią że kościoły powinny być zamknięte .

~~Błękitnozielona Cykoria niezalogowany
19 marca 2021r. o 17:19

W kościele to ty będziesz ale na katafalku .
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
19 marca 2021r. o 17:30
M21W2 napisał(a):

To się Tobie narażę , tym razem popieram tych co mówią że kościoły powinny być zamknięte .

Powtórzę się i napiszę jeszcze raz.Panie Lucjanie,Pan potrzebuje pomocy psychiatrycznej.
22258
#Horus nieaktywny
19 marca 2021r. o 17:37
~~Błękitnozielona Cykoria napisał(a):

W kościele to ty będziesz ale na katafalku .

raczej nie ...
nie planuję takiej imprezy...;D
14240
M21W2
19 marca 2021r. o 17:52
~~Krwistoczerwona Karagana napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Powtórzę się i napiszę jeszcze raz.Panie Lucjanie,Pan potrzebuje pomocy psychiatrycznej.

Bardzo cenny głos w dyskusji , przepraszam że zapytam , covid Pana dopadł i ma Pan skutek uboczny w postaci uszkodzonego mózgu , może Pan nie odpowiadać , tajemnica lekarska .

Dopisane 19.03.2021r. o godz. 17:52:

Bardzo cenny głos w dyskusji /
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy